Peki bunun karşılığında kadınlar bize ne verecek? Para kazanamazsın, ev işleri yapmazsın anca erkekten bekle ama... yalan mı?

Peki bunun karşılığında kadınlar bize ne verecek? Para kazanamazsın, ev işleri yapmazsın anca erkekten bekle ama... yalan mı?
Bu şekilde olmaz ortaklaşa yapılmalı ve kadın eğer çalışmıyorsa evdeki işin büyük oranını o yapmalı şuna katılıyprum değer verecek ve yardım edecek karşılığında kadınlarda eşine değer verip saygı gösterrcek
Hem kadın hem erkek çalışmalı, ev işleri de ortak olur beraber yapılır her ikisi de çalışırken tek kişiye yüklemek olmaz. Çalışmayan varsa tek başına yapabilir.
Cevap
3Cevap
E hazır yiyicilik varken neden yorsunlar kendilerini?
Ne verecekler olm anca zonguldak kömürü
Her kadını koca parası yemeye meraklı kezban mı sanıyorsunuz? Ben evlenseydim gayet te çalışır ev işlerine de bakardım hatta ortak yapardık en iyisi.
@nehirolabilir Cümlemin içinde bütün kadınlar diye bir şey söylemedim. Yarası olan gocunur
Yaram yok, zaten hem çalışmayı hem ev işlerine de ortak olmayı kabul eden biriysem hiç yok :d
@nehirolabilir Güzel
Bunları onlar için değil kendim için biliyorum 😂
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?