Eskiden açık Kadınlar daha çok ilgi çekici oluyordu şimdi kapalı hatta çarşaflı kadınlar daha çok merak edilip ilgi çekici geliyor bunun sebebi nedir hatta çok kadın sırf karşı cinsten daha çok ilgi görmek için kapanan da oluyormuş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Günümüz tesettürlü insanları modern tesettüre girdi dostum ağır parfümler kullanıp sadece paraya ilgi duydukları için zengin kısmının gözünde bir tık öne çıkıyorlar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Moda ve stil dünyası sürekli değişiyor ve gelişiyor. Tesettür modası da bu değişimden nasibini alıyor. Kadınlar, kendi tarzlarını ve kişiliklerini ifade etmek için başörtüsü ve tesettür giyim gibi unsurları da bir stil unsuru olarak kullanabiliyorlar. Bu da tesettür modasını giderek daha ilgi çekici kılabiliyor. Her kadının kendi sebepleri ve kişisel tercihleri vardır ve bu tercihlerin altında yatan motivasyonlar farklı olabilir. İster açık ister kapalı olsun, önemli olan herkesin kendini ifade edebildiği bir tarz yaratmasıdır. Her kadının kendi tarzıyla parlayabildiği bir dünyada yaşıyoruz ve bu çeşitlilik oldukça kıymetli. 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
- Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılYa nasıl anlatayım açık insanın herşeyi ortada ama kapalı insanda merak duymaya başladılar kapalı için nasıldır bakimlimidir fantazili mıdır vs vs tahrik edici bir hal olmaya başladı hâliyle günümüzde açık kapalılar daha da cogaldi
02 Yorumla
Soran1 yılBak ikna oldum buna
- 1 yıl
Öyle işte 😊😊
Ya da açıkken güzel olmayıp kapananlar var ne diyelim
01 Yorumla
Soran1 yılÖylede oluyor evet
Gizli Üye(25-29)1 yılKapalıların ekstra ilgi çektiğini düşünmüyorum. Ama sayıları artıyor. O bir gerçek. Hatta açıklardan fazla gibiler üniversitede.
08 Yorumla
Soran1 yılEvet güzel bir şey ama kötüye kulamları iyi bir şey değil
Cevap sahibi1 yılPeki size bir soru sorabilir miyim kapanmanızda ne etkili oldu kapanmaya nasıl karar verdiniz ailesel etkenler mi vardı yoksa sözler köşkü hayalhanem gibi videolar tesettürle ilgili içerikler mi kapanmazında etkili oldu ya da bir cemaat vasıtasıyla mı oldu
Soran1 yılÖncelikle çok güzel bir soru sordum şimdi benim doğup büyüdüğüm toplum hepsi kapalı çoğunlukla şöyle anlatayım 15 yaşında kapanan oluyor ailem olsun çevrem olsun bana da çoğu zaman hadi katı kapan dediler ama ben hiç kapanmayı istemiyordum 18:19 yaşıma geldiğimde artık birileri bunu soyledigini ben diyordum ki sizin istediğinizde ya da toplumda böyle bir şey var diye ben kapanmayacağım dedim bugün kapanırsam eğer inançlarımdan dolayı kapanacağım dedim 21 yaşıma geldiğimde şöyle bir karar aldım namaz kılmaya ve Kur’an okumaya başladım tabii ki hani bunu açıkken yapmaya başladım ve ben Kur’an’ı okurken kapalı ayetlerini falan okudum çok ben onun üzerine il dolayı kapandım kapandım diye hiç pişman değilim ve son zamanlarda bunu duyuyorum Kapalılar da ilgi çekiçi içekici geliyor falan diye şaşırdım böyle bir soru sormak istedim çarşaflı değilim bu arada kapalıyım ama öyle çok modern biri kapalı değilim normal kapalıyım yani
Cevap sahibi1 yılYani internetten ziyade sizin okuduğunuz kuran kapanamanıza vesile oldu.
Cevap sahibi1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsin. Hakkıyla kapanmışsınız. Tebrik ederim.
Soran1 yılEvet tabbkide
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran1 yılŞöyle söyleyeceğim ben kapandığımda sosyal medya felan hiç kullanmıyordum internet alakam yoktu
1 yılDaha namuslu algı oluşturuyorlar.
03 Yorumla
Soran1 yılNamus insanın içindedir kapalılık hiç bir alakası yok
- 1 yıl
Bilinç altı diye bir şey var birşeyi yeterince empoze edersen kimse doğruları önemsemez.
Soran1 yılDoğru çok haklısın
Sürpriz yumurta gibi düşün
09 Yorumla
Soran1 yılYani tamamda ne bekliyorsunuz iki meme bir kalça bu kadar
Soran1 yılÖne yani bilmiyorum
Soran1 yılEvet kapalıyım
Soran1 yılŞimdi açık bir kadını gormusun
Soran1 yılKapalı nesi sana çekiçi geliyor
Gizli Üye(25-29)1 yılkeşke bütün kadınlar tesettürlü olsa.
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke ama hakkıyla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaklı gizli olanın çekiciliği
019 Yorumla
Soran1 yılÖyle oluyormuş bende yeni duydum
Cevap sahibi1 yılSen kapalı mısın?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılKendini çekici buluyor musun?
ya da seni merak etmem hoşuna gidiyor mu?
Soran1 yılHayır hoşuma gitmiyor çekiçi miyim biliyorum
Cevap sahibi1 yılGörebilir miyim peki seni?
Soran1 yılHayır göremesin iyi geceler
Cevap sahibi1 yılÜzdün
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılBen sadece seni tanımak istiyorum
Soran1 yılGünaydın
Soran1 yılNiye tanımak istiyorsunki
Cevap sahibi1 yılYeni insanlar tanımak güzeldir ayrıca dürüst biri olabileceğini düşünüyorum
Soran1 yılBende yeni insalar tanımak isterim ama burdakilere güvenmiyorum
Cevap sahibi1 yılBurada çok art niyetli insan var haklısın
Soran1 yılMaalesef iki laftan sonra resim at irenç cinselik konuşması kimseyle güzel sohbet edemiyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet ben öyle şeyler istemeyeceğim ciddi güzel bir arkadaşlık isteğim var
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️ ben böyle iyim
Cevap sahibi1 yılPeki siz bilirsiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılSen açık mısın
0317 Yorumla
Soran1 yılHayır kapalıyım ama çarvaf lı değilim inançlarımdan dolayı kapalıyım
Cevap sahibi1 yılMerak ettiğin şey ne peki, neden kapalıların çekici geldiği mi
Soran1 yılBak şimdi güzel olabilir orası yüksek olabilir bunu kapalı ya da acılı açıklığa bağlamıyorum benim demek istediğim şey şu yani eskiden açık bir kadın varsa kimse kapalı bir kadına bakmaz şu an kapalılar daha çok ilgi gösterir görüyor diyorum bunun sebebini öğrenmeye çalıştım ben bunu merak ediyorum böyle bir şey duyduğumda biraz şaşırdım
Cevap sahibi1 yılEskiden öyle olup şimdi değişmesinin nedenini bilmiyorum ben eskiden de kapalı kadınları çekici buluyordum her kapalıyı değil tabi, bakımlı olanı. Dışarıda eteği dizine gelen bir kadının dizden aşağısı beni tahrik etmez ama kapalı bir kadının eteğinin ayak bileğinin biraz daha üstünü göstermesi tahrik eder. Kapalı kadınların belli olmayan yerlerini düşünmek falan insanı etkiliyor. Rahatsız mısın böyle olmasından
Cevap sahibi1 yılSöylediğimi anladın mı
Cevap sahibi1 yılNeden rahatsızsın peki
Soran1 yılEvet anladım çok güzel anlatınız siz rahatsız oluyormusunuz diye sordunuz bende evet dedim
Soran1 yılBu sizin ilgi alanınız bir şey diyemem bu konuda hemcinsime çok kızıyorum bu bilip kulanıyorlar
Cevap sahibi1 yılEvet anladım neden rahatsız olduğunu sordum ben de
Cevap sahibi1 yılEvet geçen bir kapalı kız gördüm poposunu üst kıyafetiyle örtmüştü ama bacağında tayt vardı mesela
Soran1 yılBak ben türküm ettiğimi giyerim altına tadımı da giyerim çünkü ben eti giyeyim basımı ördüm çok dersiniz kıçımı açtıktan sonra bir anlamı kalmadı Daracık pantolon tesettür değildir erkekleri de anlamıyorum çarşaflı bir kadının ismini merak ediyorlar anlamıyorum yani konuda erkeklere kızıyorum
Her iki tafada sapıkça düşünceler var
Soran1 yılTekrardan yazıyorum Ben etek giyerim taytımı da altına giyerim daracık pantolon giyim üstüne hiçbir şey giymeden ortalıkta gezme kafamı kapat kıçımı açma bunun adı tesettür değildir bu konuda hem cins mi kızıyorum ama karşı cinsin de saçma sapan sapıkça düşünceleri var çarşaflı bir kadının nesini merak ediyorsun her iki tarafında sapıkça düşünceleri var yani
Cevap sahibi1 yılEvet anladım haklısın sana bakan oluyor mu yolda falan
Soran1 yılEvet bakıyorlar ama yolda değil böyle kapalı karabalık ortamda
Cevap sahibi1 yılNe giydiğinde bakıyorlar daha çok
Soran1 yılDüğünlerde falan daha çık olduğum zamanlar da
Cevap sahibi1 yılPantolon falan giydiğinde uzun bir şey mi giyiyorsun üstüne
Soran1 yılEvet öyle yapıyorum darsa çok uzun giyerim geniş pantolonsa diz üstü
Soran1 yılYa siz bir şey söylediniz ya ben genellikle hep bilek etek giyerim çok uzun t etek giymeyi sevmem ama tabi bunun sebebi böyle kalktığında ayağımın altına girdiğinde rahatsız oldum dolayı siz dediniz ya böyle bilek gördüğünde benim hoşuma gider artık bunu da yapmayacağım yani bu sizdemi var yoksa çoğu erkekle bu şeyler oluyor ilgi oluyor mu
Cevap sahibi1 yılTam kapalısın sen o zaman şimdiki kapalıların çoğu pantolon zaten giyiyor bir de dediğim gibi tayt giyenler var
Cevap sahibi1 yılBilek demedim bileğin yukarısı yani çok görünüyorsa dedim sadece bilek görünüyorsa normal
Soran1 yılHııı tamam oylese onun üstü goruse bile sıkıntı yok tayt giyiyorum bak çünkü ben göze gelirim biraz
Cevap sahibi1 yılEteğin altına tayt mı giyiyorsun hep
Soran1 yılBen tayt etek altı giyerim öyle çok makyaj yapmıyorum ondan şal güzel örterim
Cevap sahibi1 yılHer etek giydiğinde tayt da giyiyorsun yani. Yüzünü beğeniyor musun güzel mi yüzün
Soran1 yılBak Ben de etekten daha çok pantolon yalan yok ama dar pantolon sa uzun geniş giyinirim geniş se daga kısa çünkü pantolon daha rahat oluyor bana göre etek daga dikkat etmen gerekiyor
Soran1 yılEvet hep giyiyorum yazın bile çok sıcak bile olsa
Cevap sahibi1 yılEvet anladım dar pantolon giydiğinde üstüne ne giyiyorsun
Soran1 yılFiziğim yüzümden daha güzel diye bilirim ama önemli olan güzel olanı saklamak
Cevap sahibi1 yılDoğru ama yüzün de güzeldir, boyun kaç
Soran1 yılAma yüzüm kötü değil yani hani kadını güzel yapan agızı dişi gülüşü bakışı var bendede ama çok güzel yüz sahip değilim
Soran1 yıl1 68 55 kilo
Cevap sahibi1 yılAnladım güzelmiş
Cevap sahibi1 yılBoy kilon da çok iyi tam orantılı, memnun musun boy kilondan
Soran1 yılÖyle iyi geceler
Cevap sahibi1 yılİyi geceler sana da
Soran1 yılEvet memnunum
Cevap sahibi1 yılEn beğendiğin yer nere kendinde
Soran1 yılGözlerim ve belim
Cevap sahibi1 yılGözlerin ne renk
Soran1 yılBurnumu ve ayak parmaklarımı hiç sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılNeden sevmiyorsun oraları 😄
Soran1 yılSiyah badem şekli
Cevap sahibi1 yılSiyah göz oluyor muymuş simsiyah mı
Soran1 yılEvet çok nadir var bende var
Cevap sahibi1 yılDaha önce hiç görmedim siyah göz, çok güzeldir ama şekli de güzelmiş
Soran1 yılBak koyu kahve ama herkes siyah diyo anlaşılmıyor hiç çok ışıkta beli oluyor
Cevap sahibi1 yılBen öyle siyahla karışacak kadar koyu kahve de görmedim 😄
Soran1 yılSizinlki peki göz renginiz ne
Soran1 yılSiz beğendiniz yeriniz ne
Cevap sahibi1 yılKahverengi benim de
Cevap sahibi1 yılBeğendiğim yerim fiziğimi beğenirim genel olarak
Soran1 yılBurunumu niye beğenmiyorum çoçukken oyun oynarken burnumu kırdım yamuk duruyor kemerli ayak parmaklarımda uzun oldukları için ayaklarım normal 37 ama parlaklar uzunluktan bükülmüş 😅
Cevap sahibi1 yılAyakların küçük bile boyuna göre
Soran1 yılKendini beğenmek sevmek güzel bir şey bide kusurlarını bilip öz güvenli olmak ta iyi
Cevap sahibi1 yılEvet öyle ama senin kusurlar çok da büyük kusurlar değilmiş 😄 küçük kusurlar bunlar
Soran1 yılEvet boyuma göre küçük incecik 36 bile giyerim onu açık ayakkabı da parmaklar sıkıtı yapıyor onu kapalıda 😅
Cevap sahibi1 yılBeğenmediğin yerin bile çoğu kızın isteyeceği gibi yani 😄 o boyda 36-37 olan yoktur genelde 38-39 falan oluyor
Soran1 yılama bizi yaradan şükürler olsun
Cevap sahibi1 yılEvet öyle, beyaz tenli misin
Soran1 yılOyle kusursuz kimse yokki dünya aydınlatan ayın🌙 bile lekesi var
Cevap sahibi1 yılHaklısın
Soran1 yılHayır buğday tenliyim
Cevap sahibi1 yılO da güzelmiş ben de öyleyim hatta esmer gibiyim
Soran1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl23 sen
Soran1 yılSence
Cevap sahibi1 yılBence 23
Soran1 yıl28
Cevap sahibi1 yılGenç duruyorsun 😄
Soran1 yılBen seni 33 zatenetim
Soran1 yılBiraz olgun geldin bana nedense
Cevap sahibi1 yılBen olgunum zaten 😄
Soran1 yılNerde gördün beni 😅
Cevap sahibi1 yılGörmedim konuşurken öyle hissettim 😄
Cevap sahibi1 yılGörsem 18-19 sanardım bence 😄😄
Soran1 yıl28 olunca yaşlımı olunuyor
Cevap sahibi1 yılHayır daha genç duruyorsun demek istedim 28 de genç
Soran1 yılAynen zaten 18 19 diyorlar beni görenler yaşımı göstermiyorum
Cevap sahibi1 yılCiddi misin 😄 o kadar genç duruyorsan çok güzelsin demek ki
Soran1 yılHatta en son bana 22 yaşında biri yazmışsa reelde görüp beni 19 zannetmişti 28 olduğumu inanıyordu ben onunla sevgili olmamak için 28 yalan söylüyorum zannediyordu 😅
Cevap sahibi1 yıl4-5 yaş olur da 10 yaş genç gösteren görmemiştim hiç 😄
Soran1 yılÖyle valla en fazla 23 diyen oluyor ama gerçekten de en son kuaför gittim o daki kadınlar 17 dediler
Soran1 yılHatta dün bir talebim geldi eve beni 18:19 zannettiler oğullarının yaşı 30 muş sırf benim yaşıma uygun olsun diye 26 dediler😅😅
Cevap sahibi1 yılVay be 😄 çok güzelmiş, vücudun falan ince mi biraz belki de o yüzden de genç duruyorsundur
Cevap sahibi1 yılBu sefer 2 yaş büyük oldun 😄 kabul ettin mi bari 😄
Soran1 yılEvet ince bir bedenim var
Ama yüzümde gösteriliyorum makyaj yapıyorum
Cevap sahibi1 yılÇok güzelmişsin sen demek ki bir de beğenmediğin 2 yerin var sadece 😄 geri kalanı beğeniyorsun değil mi
Soran1 yılYok kabul etmedim ısınamadım
Soran1 yılSen benim yazışmadığımdan neden küçük olduğumu düşündün ben mesela neden düşündüm seni daha olgun yazılarından mesela hemen yürümedin bana genellikle ergenler hemen yürür ya
Cevap sahibi1 yılNeden yürüyeyim tanımadığım insana 😄 daha bir de gizli üyesin yani hiçbir şey bilmiyordum konuşana kadar seninle ilgili. Küçük olduğunu neden düşündüm bilmiyorum öyle hissettirdin ama böyle ergen çocuk gibi konuşuyorsun falan değil yani sadece öyle hissettim konuşurken
Soran1 yılEvet beğeniyorum diğer yerlerimi
Soran1 yılEvet öyle doğru ama yorumlara bak iki mesaj sonra hemen özelden yaz dediller
Cevap sahibi1 yılNe güzel, gerçi bepenmediğin yerler de güzel çıktı konuşunca, beğendiklerin nasıldır öyleyse 😄
Cevap sahibi1 yılDoğru evet bizim 92 mesaj olmuş burada 😄
Soran1 yılBenm nasıl beğendiklerim nasıl olmalı diye soruyorsun
Cevap sahibi1 yılHayır hayır soru sormadım aslında, beğenmediğin yerlerin de kötü değildi dedim beğendiğin yerler çok güzeldir o zaman demek istedim
Soran1 yılHaaa 😅tamam
Soran1 yılSen başka neyi merak ediyorsun
Soran1 yılBen bir şeyi sorayım sana merak ettim
Cevap sahibi1 yılSor tabi
Soran1 yılYok ben özel den kimseye yazmıyorum zaten uyacağım geç oldu
Cevap sahibi1 yılBen de kimseye yazmıyorum ama baya konuştuk ya o yüzden dedim ama sen bilirsin yine de
Soran1 yılİyi geceler
Cevap sahibi1 yılSoru soracaktın
Soran1 yılboş ver
Cevap sahibi1 yılMerak ettim ama sor içimde kalmasın olmaz mı 😄
Soran1 yılEvi misin
Soran1 yılEvlimisin
Cevap sahibi1 yılHayır bekarım tabiki
Soran1 yılBen evliyim
Cevap sahibi1 yılHani talip gelmişti dün 😄 evli kadına talip nasıl geliyor
Cevap sahibi1 yılEvli değilsin değil mi
Soran1 yılUyumak için söyledim Tabikide evli değilim evli burada bi yabancıla niye konuşayım
Cevap sahibi1 yılAma çok belli oldu bunun için söylediğin 😄 soracağın soru da bu değildi biliyorum
Soran1 yılDiyecektim ki sen ilk kadın neresine bakıyorsun
Cevap sahibi1 yılİlk neresine bakıyorsun derken ilk önem verdiğim yeri mi yoksa ilk görüşte baktığım yer mi
Soran1 yılİkiside
Soran1 yılSevgilin var mı ya da hiç oldumu
Cevap sahibi1 yılİlk görüşte gözüme ilk neresi gelirse oraya bakmış oluyorum 😄 ilk görüş çünkü ilk neresi dikkatimi çekerse oraya. Önem verdiğim de öyle olmazsa olmaz dediğim bir şey yok ama güzel bacaklar hoşuma gider bir de göğüsler
Cevap sahibi1 yılTabi önem verdiğim yerleri fiziksel özelliklerden söyledim yoksa bunlardan çok daha önemli şeyler var ama fiziksel özellik olarak bunlar, sevgilim oldu ama şu an yok
Cevap sahibi1 yılUyudun mu
Soran1 yılAnladım hadi uyuyalım iyi geceler gerçekte uyukum geliyor sana şöyle söyleyim beni reelde görsen beni beğenirdin bacaklarım çok güzel jamlastiklere benziyor k
Cevap sahibi1 yılBenim de gözlerim kapanıyor, bacakların da güzel bu kadar güzel özellik bir insana fazla değil mi ama 😄 uyuyalım sonra yine konuşur muyuz
Soran1 yılTamam bakarız yarın
Cevap sahibi1 yılBen de kimseye yazmıyorum normalde ama seninle konuşmayı sevdim o yüzden istedim yani yoksa herkese yazan biri değilim
Cevap sahibi1 yılEvet cevap yok mu
Soran1 yılNe cevapmı
Cevap sahibi1 yılEvet yazdım o kadar görmedin mi yazdıklarımı 😄
Cevap sahibi1 yılTamam özelden istemiyorsan buradan konuşalım olur mu
Soran1 yılNe konuşmak istiyorsun söyle bakayım
Cevap sahibi1 yılFark etmez bana senin istediğin bir şey varsa onu da konuşabiliriz yoksa da buluruz konuşacak bir şey
Soran1 yılNe yapıyorsun sen çalışıyormusun
Soran1 yılOkuyormusun
Cevap sahibi1 yılİstemiyor musun, neden istemiyorsun peki foto falan da istemiyorum senden, yanlış bir şey de demedim
Cevap sahibi1 yıl15 dk yazmayınca cevap vermiceksin sandım, okuyorum sen çalışıyor musun
Soran1 yılİstemiyorum şu an ısrar etme yanlış bir şey desedin hiç yazmadım hatta cevap vermedim
Cevap sahibi1 yılTamam tamam, buradan konuşmak istiyor musun peki?
Soran1 yılOlur arada
Cevap sahibi1 yılTamam peki çalışıyor musun demiştim
Soran1 yılEvet çalışıyorum sen peki
Soran1 yılNerelisin
Cevap sahibi1 yılOkuyorum ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılAnkara sen
Soran1 yılKasiyerlik yapıyorum Giyim mağazada
Cevap sahibi1 yılMemnun musun işinden
Soran1 yılEee işte
Cevap sahibi1 yılNerelisin
Soran1 yılBende mardin
Cevap sahibi1 yılMardin'de mi yaşıyorsun
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılMardin güzel mi
Soran1 yılSen ne okuyorsun
Cevap sahibi1 yılGüzel Sanatlar
Soran1 yılUnu de güzel kızlar var dır
Cevap sahibi1 yılGüzel kızlar değil de baya açık giyinen çok
Soran1 yılKapalı mı dikkat çekiyor açık mı
Cevap sahibi1 yılBakımlı kapalılar benim daha çok hoşuma gidiyor ama genelinin hoşuna açık giyinen gidiyordur
Soran1 yılSenin sevgilin niye yok peki özel olmasa söyleuiyebilirmisin
Cevap sahibi1 yılşu an yok niye yok bilmiyorum olmaması için bir nedene ihtiyaç yok ki 😄 sevdiğim biri yok çünkü
Cevap sahibi1 yılSenin neden yok
Soran1 yılBenm hiç olmadı çünkü gerek yok tu 😅😅😅
Cevap sahibi1 yılGüzelmiş 😄😄
Cevap sahibi1 yılUykun var mı
Soran1 yılEvet biraz var
Soran1 yılGüzel olan ne
Cevap sahibi1 yılİyiymiş dedim yani öyle güzel olan bir şey düşünerek söylemedim, anladım der gibi dedim. Uyuyacak mısın
Soran1 yılBirazdan sen
Cevap sahibi1 yılBen de uyurum sen uyuyunca
Soran1 yılNiye be alaka
Cevap sahibi1 yılUykum var biraz çünkü, konuşuyoruz diye duruyorum şu an sen uyuyunca daha uyurum ben de ne yapayım uyanık durup da
Soran1 yılBen uyumamışım ki
Soran1 yılSeninki geliyor sa yat😴😴
Cevap sahibi1 yılAz var şu an, konuşalım uyurum bitince işte
Soran1 yılNe diyorsun hiç anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılşu an çok uykum yok diyorum, konuşmamız bitince uyurum diyorum 😄
Soran1 yılNe konuşmak istiyorsun söyle
Soran1 yılNe öğrenmek istiyorsun Ablam sana söyler hadi söyle😅
Cevap sahibi1 yılAblam mı 😄😄
Cevap sahibi1 yılKapalıların çekici geldiğini duyunca şaşırdın mı
Soran1 yıl5 yaş büyüyüm akılım 😅
Soran1 yılEvet hemde çok şaşırdım inanmadım hatta
Cevap sahibi1 yıl5 yaş büyük olabilirsin ben olgunum zaten hem sen de 18 gösteriyorsun 😄😄 yaş farkı kapandı ben büyüğüm hatta 😄 her kapalı çekici gelmiyor zaten bakımlı ve güzel olanlar çekici geliyor genelde
Soran1 yılSen kaç yaş gösteriyorsun ki
Cevap sahibi1 yılBen yaşlı göstermiyorum davranış olarak olgunum dedim yoksa genç görünürüm ben
Soran1 yılBen çok olgunum 35 yaşındakiler daha olgunum ama içimdeki çocuğu da hiç çıkarmadım 😅
Cevap sahibi1 yılÇocuğu çıkarmadım derken hala içindeki çocuk duruyor mu yani 😄
Soran1 yılEvet mesala park diyorum çocuk gibi eğleniyorum
Soran1 yılHiç büyümemiş gibi
Cevap sahibi1 yılNe güzel işte, zaten her zaman 35 yaşında gibi davranmak insanın içini daraltır bazen öyle olmak lazım
Soran1 yılAynen öyle ya sen
Cevap sahibi1 yılBen içimden geldiği gibiyim o an içimden ne geliyorsa öyle davranırım ciddi olurum veya olmam değişir yani şaka da yaparım gülerim de ciddi olmam gerekirse ciddi olurum öyle içimden ne geliyorsa o an ne gerekiyorsa
Soran1 yılAslında ben de öyleyim ciddi bir ortamda ciddiyim gülüp eğleneceğiziz bir yerde gülüp eglenirim oynanacak yerde oynarım çocuklaşıcam yerde çocuklaşır yerdeyim üşüyorum öyle yani yerine göre davranırım
Cevap sahibi1 yılDoğrusu da bu zaten
Soran1 yılİyi geceler ben uyuyorum benden mesaj bekleme f
Cevap sahibi1 yılBen de uyuyakalmışım zaten, günaydın
Soran1 yılGünaydın ☀️
Cevap sahibi1 yılNasılsın
Soran1 yılİyim Allah razı olsun
Soran1 yılSen nasılsın
Cevap sahibi1 yılİyi ben de, napıyorsun
Soran1 yılBugün çalışmıyorum evdeyim temizlik yapıyorum işte bende
Cevap sahibi1 yılAnladım çok mu işin evde
Soran1 yılÇok degil 1 saat işim kaldı
Cevap sahibi1 yılYoruldun mu
Soran1 yılSen ne yapıyorsun peki
Cevap sahibi1 yılEvdeyim ben de uzanıyorum
Soran1 yılHep Burdamısın sen
Soran1 yılBen çok girmiyorum siteye
Cevap sahibi1 yılHayır burada başka hiç işim yok sen yazdıkça bildirim geliyor uygulamada aktif değilim
Cevap sahibi1 yılBen de çok girmiyorum bildirim geliyor
Soran1 yılAnladım ama işim olmayınca giriyorum bende bazen soruları yorumluyorum güzel site
Cevap sahibi1 yılBen pek cevap da yazmıyorum nadiren
Soran1 yılYani herkes bu site bozoyur demiş bence bozuk olan kendini bozuk para gibi her yerde de harcıyor
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın
Soran1 yılSana bir şey soracağım heyyy ismin neydi senin
Cevap sahibi1 yılİsmi burada söylemesem olmaz mı 😄 bu kadar kişisel bilgi vermek hoşuma gitmiyor herkese açık yerde. Özelden yazman için demiyorum gerçekten yanlış anlama beni ama söylemesem daha iyi burada ismimi
Soran1 yılOlur sıkıntı yok
Soran1 yılAnkaralı
Cevap sahibi1 yılEvet bir de başka şeyler de söyledim ya buradan isim falan da söylemek çok olur
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılBitti mi işlerin
Soran1 yılÇoktan bitti
Cevap sahibi1 yılNapıyorsun
Cevap sahibi1 yılYorgun musun
Soran1 yılYok ben öyle çabuk yorulmam senin bildiğin kızlara benzemem 😅😅
Soran1 yılÖyle iki iş yaptım diye ağzım açık kalmaz
Cevap sahibi1 yılVay be 😄
Soran1 yılUnude niye kızla arkadaş olmuyorsun niye burada olmak istiyorsun hiç tanımadığın görmediğin. Biriyle yanlış anlama yani öyle merak ediyorum diye sordum
Cevap sahibi1 yılOkulda da arkadaşlarım var zaten
Cevap sahibi1 yılSeninle konuşmayı sevdim o yüzden, yoksa illa buradan bir arkadaşım olsun demiyorum
Soran1 yılAnladım muhammetim hoşuna gittimi
Cevap sahibi1 yılEvet gitti senin gitti mi
Soran1 yılSohbetim iyidir benm
Cevap sahibi1 yılEvet seninle konuşmak güzel
Cevap sahibi1 yılSen erkekte ilk nereye bakarsın peki
Soran1 yılGülüşüne ve karekterine
Soran1 yılSenin le sohbet etmek güzel oluyor
Cevap sahibi1 yılFiziksel özellik sordum, seninle konuşmak da güzel
Soran1 yılSöyledigim gibi gülüşüne bakarım ama hani böyle boyu pusu falan da dikkatimi çeker hani boy pos derken böyle bir1 90 boyunda falan bahsetmiyorum hani b1 75 de olabilir ama oturmuş bir fiziği varsa dikkatimi çeker ne bileyim yani böyle dik duran durusu falan güzel olan güzel yürüyen hani bazı erkekler böyle yamuk yumuk yürür ya o biraz bana itici gelir bana
Soran1 yılPeki sen
Cevap sahibi1 yılAnladım başka yok mu peki hoşuna giden özellik
Cevap sahibi1 yılBen ne
Soran1 yılAaa unuttum ellere bakarım çok
Cevap sahibi1 yılEllere çoğu kız bakıyor zaten
Soran1 yılSen ilk neresine bakıyorsun karşın tarafının
Cevap sahibi1 yılBunu konuşmuştuk, aslında güzel olan her yeri hoşuma gider benim ama özellikle güzel bacaklar hoşuma gidiyor daha çok
Soran1 yılUnuttum ya ne bilim
Cevap sahibi1 yılHatta sen de bacaklarının güzel olduğunu söylemiştin
Soran1 yılNasıl bacalar uzun ince kalın mı kısamı
Soran1 yılEvet böyle uzun ince düzgün parmak 🫠
Cevap sahibi1 yılÇok uzun olmasına gerek yok normal bir bacak yeterli şekli güzel olunca hoşuma gidiyor çok zayıf olması değil de ideal kalınlıkta olması daha güzel
Soran1 yılYani bana göre güzel belki güzel değil
Cevap sahibi1 yılGüzeldir muhtemelen sen güzel diyorsan, çünkü güzel değil dediğin ayakların bile birçok kızın istediği gibi 😄
Soran1 yılNasıl uzun parmak lar kimse sever ayakta be
Cevap sahibi1 yılParmakların ne kadar uzun olabilir 36-37 numaraymış zaten ayağın 😄
Soran1 yılSenin ayak ftişininmi var😜
Cevap sahibi1 yılHayır yok 😄
Soran1 yılAnladım olabilirde benm el
Soran1 yılSence zayıf kızmı kilo mu
Soran1 yılMesala ben göbekli erkekleri hiç beğenmiyorum
Cevap sahibi1 yılÇok kilolu olacağına zayıf olması daha iyi ama normal kilo en iyisi
Cevap sahibi1 yılGöbek ben de beğenmiyorum
Soran1 yılBenm kilom 55 iyimi sence
Soran1 yılBende kilo hiç sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılBoyun kaçtı
Soran1 yıl168
Soran1 yılSenin boyun kaç kilon
Cevap sahibi1 yılBence çok iyi kilon en ideali yani, sen beğeniyor musun
Soran1 yılBen beğeniyorum çok hemde ama boyuna göre az diyorlar hiç takmıyorlarum
Cevap sahibi1 yıl185 86 kilo
Cevap sahibi1 yılBoy kilon çok iyi
Soran1 yılOoo iyisin bence baya iyisin 👍
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim spora da gittiğim için yağlı değilim göbek falan da yok yani
Soran1 yılÇok iyisin öylese kanka süpersin böyle devam et salma evlenince sakın😅😅😅
Cevap sahibi1 yılSalmam ya spora başlayınca bırakası gelmiyor insanın bir daha
Soran1 yılİyi yap bakalım
Soran1 yılErkek fizik önemli sence kadında önemlimi
Cevap sahibi1 yılBence kadında çok da önemli değil göbekli falan değilse, ideal boy kilodaysa zaten güzel görünüyor kadınlar
Soran1 yılBence önemli akılım
Soran1 yılBak şimdi sana anlatayım kadın yer yer kalçası çıkar tamam bu güzel ama o kalça da birlikte de göbek de çıkar ama spor yapmasa yürüyüş yapması o göbek sarkılır ama kadınlar göbeği başka bir türlü saklar bazı kıyafetlerle 😅😅😅
Soran1 yılBuda abladan sana bir sır
Cevap sahibi1 yılYiyip yiyip kalça yapmasına gerek yok ki büyük kalça olması şart değil
Soran1 yılSal…lar içte aptal…lar
Soran1 yılErkekler için yapıyorlar
Soran1 yılBir kere duymuşlar erkeler kalçalı kızları beğeniyor herşeyi yapıyorlar şımartıyorlar kendilerini bir şey zannediyorlar dünya onların üzerinde dönüyor zannediyorlar kendilerinde alt sınıfa koyuyorlar bak lafım şans değil genel konuşuyorum
Soran1 yılHeyyyyy bu nasıl bir kaçış
Cevap sahibi1 yılKusura bakma bir anda gitmem gerekti yazamadım sonra da gece geç döndüm tekrar. Günaydın nasılsın
Soran1 yılYok hiç önemli değil sanada günaydın
Soran1 yılE nasılsın ne yapıyorsun
Soran1 yılSılkılıyormusun hayatdan memnun musun
Cevap sahibi1 yılİyiyim sen nasılsın, bazen sıkılıyorum evet ama sorun değil olur öyle sen sıkılıyor musun peki
Soran1 yılEvet sıkıldım bu durumdan kendi durumumdan sen tek yaşıyorsun o
Cevap sahibi1 yılHayır tek yaşamıyorum sen tek mi yaşıyorsun
Soran1 yılYok be nerde
Cevap sahibi1 yılTek mi yaşamak isterdin
Soran1 yılTek yaşamak çok güzel dir demi ama çok isterdim
Cevap sahibi1 yılGüzeldir evet sıkılmazsan
Soran1 yılYok ben hiç sıkılmam kafamı dinlerim mis ohhh ne güzel
Soran1 yılİnsan çok sevmiyorum yalancı samimiyetiniz insaları olacağına hiç olmasın daha iyi
Soran1 yılSen sıkılırmısın
Cevap sahibi1 yılBen de sıkılmam bence
Soran1 yılİstediğin gibi giriyorsun istediğin gibi çıkıyorsun istediğin gibi yiyorsun kimseye hesap vermiyorsun kimseyle kafanı yormuyorsun oğlum Çok güzel yani çok güzel bir şey bence ben hiç sıkılmam ben özgürlüğüne çok düşkün bir insanım
Cevap sahibi1 yılEvet güzel bir şey sen biraz rahatsız oluyorsun galiba ailenden
Soran1 yılYok ailem le bi sorunum yok kafa yapımız düşüncelerimiz farklı
Soran1 yılİşteyim evde de odamda vakit geçiriyorum
Cevap sahibi1 yılAnladım olur öyle kuşak farkı olduğu için, bugün çalışmıyor musun
Soran1 yılYok evdeyim
Cevap sahibi1 yılBir şey dicem artık yazsan mı özelden günlerdir konuşuyoruz artık gelmedi mi zamanı 😄
Soran1 yılGünlerdir 😅özel den yazınca ne oluyor yani fark bir şey mi oluyor ne konuşuyoruz özelden
Cevap sahibi1 yılFarklı bir şey konuşmuyoruz tabiki ama daha kolay oluyor yazmak, ve burada sana söylemedim özele geçmek için yalan söylüyorum sanma diye ama uygulamadan yazamıyorum mesaj yazma yerine basınca ekran kararıyor artık sana her yazacağımda Google'dan girip yazıyorum zor oluyor yani buradan yazmak
Soran1 yılTamam yazma zor oluyorsa yapacak bir şey yok ben kimseye yazmıyorum özel den
Cevap sahibi1 yılPeki özelden yazsan ne değişecek ki, konuyu başka yere çekecek olsam buradan da çekerdim şimdiye kadar zaten gizli hesabım çekineceğim bir durum da yok hesabım açık olsa neyse de gizli yazıyorum zaten o kadar konuştuk bir şey olmadı özelden de rahatsız olacağın şeyler söylersem engellersin olur biter yine neden yazmamakta bu kadar ısrar ediyorsun
Soran1 yılSen özelden niye bu kadar yazmak istiyorsun peki
Cevap sahibi1 yılAnlattım ya, uygulamadan bu yoruma cevap yazmaya çalışırken ekran kapatıyor kendini yemin ederim yalan değil. Bir de uğraştırıyor yani her seferinde soruya girip en altta ne yazmışsın ona bakmaya çalışmak falan
Soran1 yılTamam anladım bi gizliden çıksana
Cevap sahibi1 yılÇıktım
- Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılValla benim hiç ilgimi çekmiyor
06 Yorumla
Soran1 yılBak beğenirsin ana çekiçi çarvaf ne çeçiki gelecek demi
- 1 yıl
Görünen şey çekici gelmez mi insana iyide
Soran1 yılÖylemi diyorsun yani kapalı biri çekici geliyor diyorsun
- 1 yıl
Hayır kapalı demiyorum
Soran1 yılAçık diyorsun bende düşünüyorum açık biri çekiçi
Soran1 yılGerek yok iyi geceler
Hiç sanmıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılNe sanmıyorsun
Vay be yalandır y
08 Yorumla
Soran1 yılYalan olan ne
Soran1 yılBende surdum kişiden kişi değişiyor
Soran1 yılYesss
Soran1 yılGerek yok görmene iyi geceler
1 yılEskiden daha çoktu tesettürlü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDeli ediyor beni tesettürlü kadınlar
0181 Yorumla
Soran1 yılNasıl deli ediyor
Soran1 yılEvet kapalıyım
Cevap sahibi1 yılBazıları çok çekici oluyor tesettürlülerin o anlamda deli ediyor
Cevap sahibi1 yılSen de kapalısın güzel misin peki
Soran1 yılNasıl çekiçi oluyorlar
Soran1 yılBana göre ben güzelim ama başkası göre bilemem
Cevap sahibi1 yılNasıl derken neyi merak ediyorsun mesela
Soran1 yılTamam boş ver
Cevap sahibi1 yılGüzel kapalılar genelde çok zarif oluyor çok güzel oluyorlar elleri ayakları özellikle. Çok çekiciler hafif makyaj yapanları çok güzel oluyor
Cevap sahibi1 yılAma asıl deli eden bu değil tabi
Soran1 yılGüzel değillerse peki neye göre güzel diyorsun güzelik görüncen nasıl senin
Cevap sahibi1 yılYüzü belli olduğu kadarıyla fiziği, gözleri güzel olmalı mesela elleri ayakları kibar olmalı boyu çok büyük değilse
Cevap sahibi1 yılVe güzel dudaklar
Soran1 yılBoyu büyük olması değilse derken anlamadım
Cevap sahibi1 yılBoyu çok uzun değilse elleri ayakları biraz kibar olmalı diyorum. Yani 175 falansa eli ayağı da büyük olur ama boyu 160 sa mesela elleri ayakları vücudu da kibar olmalı biraz
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılSenin boy kilo kaç
Soran1 yılPeki tesettürlü değile elleri ayakları kibar olmuyor mu 1 60 olunca
Cevap sahibi1 yılOluyor yine ama genelde tesettürlülerin eli ayağı daha kibar oluyor ne alaka bilmiyorum ya da benim daha çok hoşuma gidiyor belki
Cevap sahibi1 yılSenin boy kilo kaç?
Cevap sahibi1 yılPişt
Soran1 yıl168
Soran1 yıl55 kilo
Cevap sahibi1 yılÇok iyi ayaklar kaç numara
Soran1 yıl37
Cevap sahibi1 yılİyiymiş bak dediğim gibi işte sen de güzelsin demek ki
Cevap sahibi1 yıl168 boyuna 37 numara ayak çok güzel
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılEller sana göre güzel olmalı
Cevap sahibi1 yılEllerin nasıl parmakların falan da incedir senin
Soran1 yılİnce uzun
Soran1 yılParmaklar
Cevap sahibi1 yılOff fena
Cevap sahibi1 yılEn güzel neren
Cevap sahibi1 yılCevap vermicekmisin
Soran1 yılNe cevap vereceğim
Cevap sahibi1 yılEn güzel yerini sordum
Soran1 yılSana ne yürü git
Cevap sahibi1 yılNiye kızdın
Soran1 yılSanane güzel yerimden
Cevap sahibi1 yılMerak ettim kızma tamam, dışarıda bakıyorlar mı sana dikkat çekiyor musun
Soran1 yılya da bunu öğrendi ne yapacaksın
Soran1 yılÇok merak ediyorsan gözlerim güzel ellerim güzel
Cevap sahibi1 yılKonusuyoruz öyle ne yapabilirim öğrenince
Cevap sahibi1 yılE tamam işte noldu söyleyince
Soran1 yılÇünkü sorular bana saçma geliyor
Soran1 yılBakıyorlar
Soran1 yılÇok dikkat çeken bir değilim
Cevap sahibi1 yılBazı kapalılar yarı açık giyiyorlar sen tamamen kapalı mı giyiyorsun
Soran1 yılÇavravlı değilim dikkatli olmaya çalışıyorum ve olması gereken gibi tesettür oluyorum
Cevap sahibi1 yılNerene bakıyorlar o zaman daha çok yüzüne mi sadece
Soran1 yılDize mesala tesettür abes giyim nasıl anlatırsınız
Soran1 yılTesettüre bu yakışmıyor dediğiniz bir giyim şekli var mı
Cevap sahibi1 yılTesettürün yanlışlarını bilmem ama görüntü olarak güzel görünen şeyleri söyleyebilirim istersen
Soran1 yılSöyle bakmayım
Cevap sahibi1 yılBazı kızlar çok kötü başörtü bağlıyor öyle olmamalı mesela güzel bağlayınca çok güzel görünüyor, boydan elbise çok yakışıyor özellikle birazcık kısaysa, eteklerin altına falan siyah ince çorap giyiyor bazıları o da çok güzel görünüyor
Soran1 yılSen modern tesettür beğeniyorsun anladım
Soran1 yılBen klasik tesettür kimsenin gözünde fazla batmayan bir şekilde giyinirim
Cevap sahibi1 yılNeden modern deniyor buna
Cevap sahibi1 yılSöylediklerim çok mu dikkat çekici şeyler
Soran1 yılDaha böyle göze gelen ve dikkat çeken tesettür modern
Cevap sahibi1 yılDediklerim öyle mi sence
Soran1 yılYok söylediğinde çok dakika çekilecek şeyler yok ama sen daha böyle modern tesettür sana çekici geliyor gibi hissettirdin bana öyle geldi
Cevap sahibi1 yılMesela modern tesettürlüler ne giyer bir örnek ver çekici gelip gelmediğini söyleyeyim
Soran1 yılModa uyan
Cevap sahibi1 yılÖrnek olmadı bu, siyah ince çorap sen hiç giymez misin mesela eteğin altına
Soran1 yılİnce çorap çok sevmiyorum siyah hiç giymiyorum
Cevap sahibi1 yılNe giyiyorsun çorap olarak
Soran1 yılYazın yazlık bilek çorap kışın kalın uzun çorap giyiyorum açık olduğum zaman da böyle seviyor dum daha rahat geliyor
Soran1 yılOla bilir Bilimiyorum
Cevap sahibi1 yılYazlık bilek çorap söylemeyi unuttum o da çok çekici geliyor bana, özellikle beyazsa
Soran1 yılBaşka ne kıyafetler felan var mı dikkatini çeken
Cevap sahibi1 yılKız güzelse ne giyse çekici geliyor ama eteği pantolonu biraz kısaysa ayakları küçükse daha çok dikkatimi çekiyor, sen ne renk giyiyorsun bilek çorap
Soran1 yılBeyaz gri siyah krem mavi
Cevap sahibi1 yılÇok güzel çok çekici görünüyor bileklerin de inceyse
Soran1 yılÇok ince bileğim hemde ince😅
Cevap sahibi1 yılCiddi mi
Cevap sahibi1 yılNe güzel görünüyorsundur beyaz bilek çorap giyince
Soran1 yılDurduk yere niye yalan söyleyip günaha giriyorum ki ciddiyim tabi
Soran1 yılVallahi bilmiyorum ya hiç dikkat çekmedim belki güzel görünüyordu da
Cevap sahibi1 yılYok yalan söylemezsin zaten
Cevap sahibi1 yılÇok güzel görünüyor bir de bir şey daha geldi aklıma bol paçalı pantolonlar oluyor ya kadınların giydiği onu yırtmaçlısı var bileği gösteriyor o çok çekici görünüyor kapalı kızlarda
Soran1 yılAy ben o tarz pantolonu sevmiyorum yani İspanyol paça seviyorum da giyiyorum da ama hani önü yırtmalı olur ya paçalı tavuklar gibi görünüyor iç beğenmiyorum hiç giymedim yani normal bilek pantolon giyerim kumaş öyle severim
Cevap sahibi1 yılÖnü yırtmaçlı ben de sevmem, iç kısmı yırtmaçlı olacak veya belki dış kısmı, önü yırtmaçlı dediğin gibi güvercin gibi görünüyor
Soran1 yıl😅😅😅😅
Soran1 yılYa etek
Cevap sahibi1 yılEtek de çok güzel bir de biraz kısaysa bileği falan gösteriyorsa çok güzel çok çekici sen giyiyor musun etek
Soran1 yılEvet giyiniyorum hep bilek giyiyorum çünkü uzun ayağımın atına dolanıyor sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılOff çok güzel görünüyor bileklerin bir de inceymiş
Cevap sahibi1 yılÇok çekici
Soran1 yılSize de öyle çikiçi geliyor demeki
Cevap sahibi1 yılEvet sence güzel bir görüntü değil mi
Soran1 yılGüzellik Ziyade daga rahat geliyor bana
Cevap sahibi1 yılGenelde etek mi giyiyorsun
Soran1 yılEtek giyiyorum pantolon severim daha rahat
Cevap sahibi1 yılNasıl pantolon giyiyorsun
Soran1 yılDar geniş kot kumaş giyiyorum yani
Cevap sahibi1 yılDar da giyiyorsun dar mı daha çok yakışıyor sana geniş mi
Soran1 yılBilmem ikiside galiba
Cevap sahibi1 yılBacakların güzel mi şekli falan
Soran1 yılSiz hangi modeli beğeniyorsunuz kadında
Soran1 yılEvet güzel düzgün
Cevap sahibi1 yılPantolon modeli mi
Cevap sahibi1 yılO zaman sana dar çok yakışıyordur
Soran1 yılEvet pantolon modeli
Soran1 yılDar giysimde uzun tunik giyerim 😅
Cevap sahibi1 yılNe kadar uzun tunik giyersin, pantolon modeli de bence bacağı güzel olana her türlü yakışıyor senin boy da uzun geniş pantolon da yakışır kısa boyluya geniş pantolon cüce gibi gösteriyor sana dar da yakışıyordur bacakların da uzun olduğu için geniş de kime ne yakışıyorsa o güzel görünüyor
Soran1 yılŞimdi dar pantolon giyiyorsan tunik boyum daha uzun olur ya da diz altı genç giyersen biraz daha kısa giyiyorum
Cevap sahibi1 yılGeniş pantolonda da mı giyiyorsun
Soran1 yılGeniş giyiyorum
Cevap sahibi1 yılYok geniş pantolon giydiğinde de tunik giyiyor musun demek istedim
Soran1 yılEvet giyorum ama kısa kalça kapatacak kadar
Cevap sahibi1 yılNeden giyiyorsun geniş pantolonda da mı belli oluyor kalçan
Soran1 yılYok aslında çok kilo biri değil ama tesettürlü olduğum için uygun olmaz
Cevap sahibi1 yılKilolu değilsin zayıfa daha yakınsın hatta geniş giyince belli olmuyordur
Cevap sahibi1 yılElbise giyiyor musun
Soran1 yılBeli demedim zaten geniş pantolon da tesettür lü olduğum için uygun olmaz dedim
Cevap sahibi1 yılElbise giyiyor musun?
Soran1 yılgünlük çok giymiyorum da özel günlerde giyiyorum şık elbiseler felan
Cevap sahibi1 yılOnlar da mı kısa oluyor etek gibi
Soran1 yılEvet bilek giyiyorum abiyede uzun giyiyorum sadece
Cevap sahibi1 yılElbise giydiğinde siyah çorap giyer misin veya ne giyersin
Cevap sahibi1 yılSiyah çorap dediğim külotluçorap
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılBöyle mi giyiyorsun
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yıl2. Attığın çok güzelmiş etek boyu falan da çok güzel görünüyor
Soran1 yıl
Soran1 yılEvet benm tarzım boyle
Soran1 yılİşte
Cevap sahibi1 yılEteğin boyu çok iyiymiş çok güzel görünüyor bu boyda bileğin de inceymiş senin sen de çok güzel görünüyorsundur
Soran1 yıl
Soran1 yılAynen aynen o etek orada nasıl duruyorsa bende de öyle duruyor yani farklı bir şey yok
Cevap sahibi1 yılPantolonu da böyle kısa mı giyersin
Cevap sahibi1 yılO etek çok güzel duruyor çok çekici bir görüntü
Soran1 yılAma tabi elbiseyi öyle kombinlemiyorum yani botlar falan giymiyorum topuklu bot giyiyorum ben daha spor giyiniyorum rahat
Soran1 yılTarzım güzelimi
Cevap sahibi1 yılÇok güzel özellikle etek, özel günlerde giydiğin elbiselerde çorap olarak ne giyiyorsun veya giymiyor musun çorap
Soran1 yılEvet öyle bilek pantolon diyorum
Soran1 yılKilotlu çorap giymiyorum hiç sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılBir şey giymez misin özel günlerde elbise giydiğinde yine bilek çorap giymiyorsundur 😄
Soran1 yılTabii ki de Tayt giyerim kıza ince çorap giyerim
Soran1 yılKaç yaşındasın sen
Cevap sahibi1 yılKısa ince çorap nasıl oluyor
Cevap sahibi1 yıl29 yaşındayım sen kaçsın
Soran1 yıl28
Soran1 yılVar ineterneten bak
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılBeden böyle şeyleri merak ediyorsun anlamdım
Cevap sahibi1 yılNasıl şeyleri
Soran1 yılBu pantolon için olan
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılEvet işte bu
Cevap sahibi1 yılSiyahı çok güzelmiş deli eder bu işte
Soran1 yılYani kadınların etekleri altına ne giydiğini tesettürlülerini falan merak etmen
Cevap sahibi1 yılEtek altına değil aslında çorap olarak sormuştum etek altı sayılmaz görünen bir yer çorap ayağa giyilir etek altı diyince sanki iç çamaşırını sormuşum gibi söyledin 😄
Soran1 yılSiyah ne var anlamadım hiç giymiyorum 😏
Cevap sahibi1 yılSiyah daha güzel görünmüyor mu sence ten rengi daha mı iyi
Soran1 yılSiyah hiç güzel değil yaşlılar giyiyor bana göre
Cevap sahibi1 yılYaşlılar mı genelde gençlerde görüyorum ben hatta ten rengini genelde yaşlılarda görüyorum 😄 ten rengi giyeceğine hiç giymemek daha güzel görünmüyor mu
Soran1 yılTen rengi güzel onuda sevmiyorum ama özel günlerde giyiyorum onu açık ayakmı giyersem onuda giymem
Cevap sahibi1 yılÇorapsız giyiyorsun yani açık ayakkabı giyince
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yılBu da çok güzel görünüyor ayakların güzel mi
Cevap sahibi1 yılBazen kapalı kızlar görüyorum bu attığın ayakkabı fotoğrafındaki gibi görünüyor bacakları kısa etek giyiyorlar bacak bacak üstüne atınca daha da kısalıyor
Cevap sahibi1 yılUyudun mu
Soran1 yılEvet uyudum
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Soran1 yılGünaydın
Cevap sahibi1 yılNe yapıyorsun
Soran1 yılİyidir
Cevap sahibi1 yılEvde misin dışarıda mısın
Soran1 yılEvde
Cevap sahibi1 yılKonuşalım mı
Soran1 yılNe konuşacağız
Cevap sahibi1 yılNe istersen konuşuruz
Cevap sahibi1 yılKonuşmayalım mı
Soran1 yılEvet
Soran1 yılSoru gördün cevapladın bende senin sorularını cavap verdim konuşacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılTamam
1 yılÇok cekiciler
04 Yorumla
Soran1 yılNesi size çekici geliyor
- 1 yıl
Gizlemeye çalışıyorlar ya
Soran1 yılNeyi gizliyor açık olana bak görürsün
- 1 yıl
Gizlemiyorlar ki öyle gosteriyorlar
1 yılBilmem
01 Yorumla
Soran1 yılBende bilmiyorum çok duyuyorum öğrenmek istiyorum