Kedimi dört aydır görmüyorum. Birkaç gün sonra gideceğim, kedim beni unutmuş mudur?
Kediler sahibini unutur mu?
Kediler sahibini unutur mu?
Unutmuştur
Unutmamıştır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim kedim 3,5 ay beni sokak kapısının önünde bekledi. Döndüğümde beni görünce, sevincinden yerlerde yuvarlandı. Benim kedim kesinlikle unutmadı. Ama her kedi böyle mi bilmiyorum. Kedilerin nankörlük konusuna gelince; lütfen hayatında kedi beslememiş birisi başkalarından duyduklarıyla saçmalamasın. Bilmiyorum demek erdemdir, boşuna kedilere iftira atmasınlar. Kediler asla nankör değildir. Net.
Yavruysa o zamanlar unutur, yetişkinse unutmuyorlar ama mamayı kim verirse ona bakar nankördür kediler.
Üç yıl birlikteydik üç yaşında zaten şimdi. Yetişkin sayılır mı?
Çokk sevindim, teşekkürler :)
Tamam :) Severim cana yakın kedileri benimki hava soğuk olunca ve sevgi isteyince yanaşır onun dışında dokundurtmaz :D
Benim kedimi araba carpti tam 32 saat kayipti. Sabah 4 de kapiyi actigimda kapinin onunde yatiyordu ayakta kalacak hali kalmamisti yavrumun. O halde eve nasil geldi ne seklide geldi hala anlamis degilim. Yani kediler sahiplerini unutmaz
Kediler nankördür dedin hic bir kediyi sahiplendinmi hic bir hayvana sahiplendinmi bilmeden konusma nankör diyorsunuz herkese onlarda oyle duya duya nankör biliniyor bazilari oyle degil diyorlar bende baktim kedileri kopekleri sen nereden biliyorsun nankör oldugunu hayvanlari dili mili yok naasil nankör diyebiliyorsun esas sen nankörsun
Benim kedim sokak kedisi bizim evin önünden ayrılmaz orda uyur orda yer orda yatar tam 4 ay besledim 1yaşındaydı şimdi yanına gidecek bir süre sonra 4 ay görmdim yani 4ay boyunca baktığım 1 yaşındaki kedi beni 4 ay içinde unuturmu cevabını kesinliğini araştırmalara göre olup olmadığını belirtirsen sevinirim
kaybolan kediler aylar sonra evin yolunu buluyorlar kokusundan tanıyorlar sahiplerini. seninkininde seni kokundan tanır fakat 4 ay boyunca onu bıraktıysan sana artık ilgi göstermeyebilir.
Bırakır mıyım ben onu hiç, çok özledim umarım yabancı gibi davranmaz üzülürüm öyle yaparsa
benim kediler en ufak şeyde küsüp arkalarını dönüp trip atıyorlar :D dediğim gibi o senin onu bıraktığını düşünmüştür ama umarım güzel bir kavuşma olur :)
Bende de aynı durum var kedimi 20 gündür görmüyorum memleketime gittik başka yer de yaşıyoruz da. şimdi ortalıkta yok arkadaşım da birkaç gündür orta da olmadığını söylemişti geldiğimde bende farkettim beni bırakmamıştır demi ya ağlıcam ben onsuz yaşayamam onu ben büyüttüm uyuttum kucağımda yaa:((((
unutmazlar. kokunu tanır çünkü. sokakta sevdiğim kedi bile iki gün sonra tekrar görüp çağırınca poposunu sallaya sallaya koşuyorsa kokuyu bildiğinden :)
Haklısın sokaktakiler beni tanıyor. Teşekkürler :) :)
Cevap
12Cevap
Yok unutmaz benim kızım vardı motor çarptı arka ayağı zedelenmiş kasım 2020 veterinere vermiştim bakımı falan yapılmıştı işim gereği başka bir ilçeye gitmek zorunda kaldım veteriner'den kaçmış bizimkisi 😼😼😼 3 gün önce geri döndüm kapıda miyavvvv diyor bu arada mesafe (40 45 km ) şu an beraberiz ama tripli kız olduğu için 😂
insan olsa unuturdu da hayvanlar asla unutmaz.. degil ay yıll geçse bile..
Kokunu asla unutmaz lakin kediler herkeze aynı davranır köpekler gibi degillerdir + bizi daha büyük kediler sanarlar :)
ben kedimi turkiyede yasamadigim icin bazen 1 sene gormedigim oldu ve beni unutmadi
2 ay oldu benim de kızım kayıp çaldılar diye düşünüyorum unutmaz ya olurmu hic öyle, bensiz yarim saat bile dayanamazdi yavrum. Resmen dünyam basima yıkıldi 😭
Benim kedim beni unnuttu 2 aydır edirneye gitmiştik kedime dayımlar baktı bahçede bakıyorlardı kadim biz gelince beni tanımadan benden kaçtı ve sorna kayboldu
Kediler sahiplerine bağlı olduğu için unutmazlar eğer sahibi onu gerçekten seviyorsa unutmaz ama sevmezse unutabilir
benim kedimi en son 5 YIL önce sahiplendirdik beni unutmuşmudur çok özlüyoruuummmmmmmmm
Bu sorunun üzerinden çok geçmiş. Ben de sormak istiyorum kedin unutmuş mu? Ya ne yaptı seni görünce?
Asla unutmaz hafizalari kuvvetlidir
Köpekler unutmaz biliyorum
kesinlikle unutmuyor evdekilerden biliyorum
Unutmaz
Sümük atmaz
Unutmaz
unutmaz
Unutmamıştır
unutmustur
Unutmamıştır
Unutmamıştır
unutmişş