- Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.
u 1 yılMaalesef öyle düşünceler çok. Hadi arkadan yaptığını düşün, orayı da geç düşünceleri de kötüyse o zaman ne olacak. Kızının beyninde uçuşanlarla harem kurulur ama kızın bacak arası duruyorsa namusuda duruyor demektir öyle mi. Hadi ordan derim ben onlara
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBir söz var davulda patlak değil ama tokmağın değmediği yer yok. Bu anlamda diyorsanız evet doğru son aşamayı yapmayıp varyasyonlarını yapan yine aynı şekilde. Ama diyorsanız ki cinselliğin hiçbir türlüsü namusla alakalı değil o zaman yanlış düşünüyorsunuz.
041 Yorumla
Soran1 yılCinsellik sadece aşktır. Ne birine verilen gelecek garantisi ne de ahlakla ilgili.
Cevap sahibi1 yılAşk dediğin şeyde cinsellik yoktur. İnsan sevdiğini düşünür böyle birşeyi istese dahi sonuna kadar gider evlenir ve sonrasında sahip olur. Kendinizi bir oyuncak gibi elden ele kullandırmanın ne erkek için ne kadın için iğrençlikten başka açıklaması olamaz. Birde kadınsınız yani bir çocuk doğaracaksın. Bir çok kişinin zevk için kullandığı yerden meydana gelecek.
Soran1 yılBuna kadın karar vermeli.
Cevap sahibi1 yılNeye karar verecek
Soran1 yılGrup mu yapsam yoksa tek eşli mi takılsam diye
Cevap sahibi1 yılSen sanıyor musun öyle yapanların isteği aynı kalıyor. Sanıyor musun elli taneyi denedikten sonra bir tanesinde sabit kalabiliyor. Sanıyor musun duyguları ilk günkü kadar güçlü kalabiliyor. ya da Sanıyor musun böyle biri olduktan sonra düzgün ahlaklı birinin seninle bir yuva kuracağını ahlaklı çocuklar yetiştireceğini. Yaparsan kendine yaparsın yoksa keyfin bilir kimsenin düşüncesi kimseyi ilgilendirmez ama ailen seni düşünürken senin böyle yapman küstahlık başka bir şey değil.
Soran1 yılSaygısız birini ben istemem.
Cevap sahibi1 yılTek eşli takılmak diye bir şey yok biriyle biter diğerine gidersin biriyle biter başka birine gidersin böyle oyuncak olursun milletin eline. Grupla ne alakası var elli kişiyle aynı andada birlikte olsan ayrı ayrıda hiçbir şey değiştirmiyor. Tek eşli dediğin ömür boyu bir kişi olacak. Geri kalanı mide bulandırıcı. Yok onunkini al ağzına yok bununkini ye. Sonra niye beni sevmiyor. Herkes beni kandırıyor. Es,, rt tan farkı yok ki bunun ücretsiz olanı sadece. Erkeklerde ucuz mala yapışıyor tabi doğal olarak. Hiç sevgi güzellik aramadan.
Soran1 yılErkeklerde yalıyor günaydın
Cevap sahibi1 yılSen saygıyı haketmezsin ki böyle olduktan sonra bana diğer kızlardan daha değerli olduğun bana özel olabileceğin bir şey var mı yok. Ben gitmişim kendimi geliştirmişim. Kızların oyuncağı olmamışım terbiyemden ödün vermemişim niye gidipte onca kişinin altında yatıp bütün güzel duyguları kaybeden biriyle birlikte olayım ki?
Cevap sahibi1 yılBen hiç cinsiyet belirtmedim farkındaysan erkekte yapıyorsa namussuzdur.
Soran1 yılBanane erkekten. İsterse namus diyip ölene kadar yapmasın
Cevap sahibi1 yılBir gün bu işe doyduğunda ve değersiz hissettiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Ucuz malın alıcısı çok olur kimse güzelliğiniz karakterinize bakmıyor bu durumda bilginiz olsun. Sizin zihniyetiniz yanlış bu şekilde kısa mutluluklardan başka bir şey elde edemezsiniz.
Cevap sahibi1 yılBu arada diğer yorumlarınızıda okudum. Adam öldürmek hırsızlık yapmak sadece dinde yanlış olduğu için yanlış değil zina dediğimizde buna dahil bir kötülük meydana geldiğinden dolayı yanlış diyoruz. Birde çok merak ediyorum ateist olmanıza sebep olan şey nedir? Hani tüm dinleri mi araştırdınız tarihi olarak baktınız mı olaya bilimsel olarak insanın durduk yere var olmasına kanaat mi getirildi yoksa cahillikten cahillikten dolayı mı oldunuz?
Soran1 yılLiseyi bulunduğum şehrin en yüksek puanlı imam hatip lisesinde okudum. Fen lisesine puanım yetiyordu. Kim cahilmiş? Hadi yüreğin kaldı mı? Bilgimden dolayı ateistim.
Cevap sahibi1 yılİmam hatip okıdun diye bilgi sahibi mi oluyorsun ahshsh kuran ı kerimde yanlış ne buldun mesela benim bulamadığım senin bulduğun ne var mesela sormuştum geçide cevap vermemişsin.
Soran1 yılAl cehalet iste. okuyarak bilgili olursun zaten. Ananın karnında tanrı olarak mı doğdun? O kitabı okusaydin aklın basindayken böyle konuşmazdın. ya da kötü niyetlisin.
Cevap sahibi1 yılBen okudumda sen aile baskısıyla sanırım yollayıp hiçbir şey öğrenmeyip ailenin baskısı yüzünden allahtan uzaklaşmışsın belli ki. Ayrıca örnek istiyorum ya bana soracağına her soruya ben açığım bilgimi test edebilirsin
Soran1 yılYa hangi yüzle benim bilgimi sorguluyorsun sen?
Soran1 yılOkumuşum o kadar hala inadına ateistsin diyorsun
Cevap sahibi1 yılİşte klasik cahil laf çarpıtıyor hiçbir şey bilmiyor.
Soran1 yılKılıcin nerede kardeşim? Çölün nerede mağaran nerede?
Cevap sahibi1 yılYa gerçekten çok komiksin ya hiçbir şey bilmeyip. Ateistim demek türkiyedeki ateistlerin yüzde 99 unun özentisin. Sonrada böyle araplaştırmayla falan alakasız şeylerde sıyrılmaya çalışmak gerçekten komik. Zaten şöyle bir soru sorandan ne kadarlık bir iq bekliyorsun ki. Annene babana yazık.
Soran1 yılSenin kitabında kadınları dövün diyor. cenneteki ödülü erkeklere kadın. kitabına göre erkekler kadından üstün yaratılmış ve 4 kadın alabilir ve kadınlar kocasının emrine uymaliymis. Karina acıyorum. Ama sonra bilgisizliğini çekiyor diyorum ve içim rahatliyor. Daha çok var bildiğim ama senin gibiler değişime kapalı.
Cevap sahibi1 yılİlk olarak güzel araştırma yapmışsın 5 dakikada tüm ateistler aynı soruyu sorduğu için çok kolay bir cevabı var umarım anlayabilirsin. Ayetin başında erkekler kadınların koruyucusudurlar diyor kadın eğer ki büyük bir kötülüğe girerse ilk önce konuşun uyarın sonra devam ettiği takdirde yatağınızı ayırın hala devam ediyorsa eğer hafifçe dövün diyor. Geçmiştede halada aldatma vs gibi mevzularda biri katil oluyor daha kötü şeyler yapıyorken buna takılmak şaşırtıcı. İkinci olarak darebe diye bir fiil var eğer gerçekten imamhatipli isen bunu bilirsin tam 7 anlamı var ve bir taneside ayrılmak önüne gleen fi ekinden dolayı kurandaki önceki sureleri baz alınarak dövün olarak meal yazmışlar ama iki türlüde bir sorun yok. Durup dururken dövün her hatasında dövün demiyor siz onların koruyucusunuz diyor. Üstünlük mevzusuna gelirsek fiziksel olarak gördüğün gibi daha güçlü zaten oradadır bahsediyor evi yönetmekle görevli evdekilere bakmak ile görevli diye. İnkar edebileceğin bir durum yok zaten kime sorsan gözle görülür bir gerçek bu. Şimdi bir erkek o işi istediği zaman bunca yükün altına giripte kadının vermesi mi anormal. Kadın istediği zamanda erkek yapması gerekiyor buda nefs terbiyesi sende olmayan hani.
Soran1 yılAy bir de gelmis şiddeti öldürmesinden iyidir diye savunuyor. Kardeşim Afganistan da şeriat var. Çok seversin. 😅
Cevap sahibi1 yılCennetteki ödülü erkeklere kadın değil hizmetçi hr diyorsan kadınlara yok mu tür 24 e bakarsan kadınlar içinde geçerli bir örnek. Sen seks olarak bakıp dünya gibi düşünüyorsun ama hiçbirşeye ihtiyaç duymadığın bir yer ve onlarda senin hizmetkarların mükafatın olarak dilersen o şekildede yaklaşırsın ama şuanki bedeninden düşünme ruhani oluyorsun zaten şuanki ihtiyaçlarının hiçbirine ihtiyaç dahi durmayacağın bir yer. Çok basit görüyorsun herhalde cennet cehennem kavramını.
Cevap sahibi1 yılŞeriat onların uyguladığı değil. Kuran ı kerimde yaptıkları öldürme vs cezaları yok okuduysan eğer bilirsin.
Cevap sahibi1 yılOnların uyguladığı buhari tirmizi belki okumuşsundur bunlar hadis kitapları he bu arada hadis kitaplarınıda Allah indirmedi. Kuranda hadislerle alakalı herhangibirşey geçmemekte inanıp inanmamak insanın kendi özgür iradesinde. Eğer ki merak ettiğin birşeyler varsa sosyal medya telefon gibi hesaplarımı paylaşabilirim soracağın her soruyu cevaplarım. Öyle İnternette ateizm yazıp en baştaki ilk soruyu sorarak ayetin sadece belli bir kısmını alarak yanlızca kendini kandırabilirsin. Şu örnekten başka örnek dahi veremezsin zaten ateistlerin tek örneği bu feminizm üzerinden yürüyebiliyorlar çünkü.
Soran1 yılSenin faşist masallarını merak eden yok
Cevap sahibi1 yılFaşist demek ırkçı demek hiçbir ırkçı söylemde bulunmadım gerçekten çok cahilsin 🤣🤣 sen hiçbirşeyi okumadan sallayıp duruyorsun. Ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen çok kaba davranıyorsun sana cevap verebildiğim için.
Soran1 yılUfff Google dan tek kelime aratıp dönüyorsun yanlış öğreniyorsun. Git felsefe oku. Belki beynindeki paslar azalır
Cevap sahibi1 yılBenim lafımı bana kullanıyorsun birde. Birincisi cahilim ya hani yanlışım nerede faşizmin tarihinide biliyorum ondan soruyorum sen cinsiyetçilik demek istedin kıvırıyorsun şu an? İkincisi felsefe biliyorumda ne okuyayım yani ne önerirsin birde ne eksikti yazdığımda felsefeyi önerdin? Google da aratmadığıma dair telefon vs paylaşırım dedim sen paylaşamıyorsun ben ne yapayım kim aratıyor orasına belli yüz yüze 2 dk konuşamazsın benimle bilgin yetmez
Soran1 yılBilgin ortada.
Cevap sahibi1 yılEvet aklı selim birine okut sana söylesin gerçeği.
Cevap sahibi1 yılDaha çok küçüksün. Yardımcı olabilirim dediğim gibi. Liseden yeni mezun oldun muhtemelen görünüyor yaşın ondan diyorum. Üni vs konusundada yardımcı olurum dilersen.
Soran1 yılSenin yardımına ihtiyaçim yok
Cevap sahibi1 yılTamam yoktur mutlaka ama iyi hissetirebilirim arkadaş olabilirsin benimle sıkıntını vs paylaşabilirsin.
Soran1 yılTek sıkıntı sen ve senin gibiler
Cevap sahibi1 yılAynen toplumun ahlakını bozan, cahil annelik sıfatına sahip olmayan çocukları bu yüzden suça yönelen insanlar sorun değil demi? Sizler kolaya kaçtığınız için başkalarının söylediklerine tabi oluyorsunuz. Toplum olarak bu yüzden gelişemiyoruz. Zaten şu davranışlarına baksana nasıl olurda seninle konuşulabilir bir şey anlatılabilir. Sıkışınca hakaret ediyorsun güzel karakterli bir insan şu davranışlarda bulunabilir mi sıkıntısı olmayan bir insanın yapabileceği davranışlar değil bunlar.
Soran1 yılİşine bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılBu çağda her türlü hırsızlığı, sahtekarlığı, yalanı dolanı yapıp sonra kadının bacak arasından namus çıkarmak da korkunç bir arsızlık ve cehalet.
Nietzsche'nin çok güzel bir sözü vardır: "En çok ahlak, namus bekçiliği yapanlar, en büyük namussuzlardır" der.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerde peki namus. Önüne gelenle yatağa giren biri namussuz denince niye kızar? O kadar umurunda ise o kelimeyede takılma. Sana göre hergun bir kadınla yatağa giren erkek karşına çıkar ikinizde birbirinize namuslu gelirsiniz o ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki nerede sansin namusu aileler diyelim ki kalpte ve akıl da evet buna göre erkek ve kız ikiside evlenene kadar ahlaklı olması lazım ahlaklı olması için de zina etmemesi lazım.
07 Yorumla
Soran1 yılAteistim kardeş ateist ne zinası
Cevap sahibi1 yılFarketmiyor ateist olsanda bu ileride evleneceğin insana sadık olman demek tabiki evleneceğin kişide öyle olması lazım
Cevap sahibi1 yılNamusun sadık olmanın illa da dinle bir alakası olması mı lazım ki eğer öyleyse sen ateistligi hiç bilmiyorsun ateistlik bu değil
Cevap sahibi1 yılSeninki ateistlik değil din tanımamayi kullanarak herşeyi yapmak
Soran1 yılİsteyen istediği ilişki tipini yaşar. Yaşa göre psikolojiye göre değişir ailem zorba
Cevap sahibi1 yılHayır öyle bir dünya yok din olmasada herkes düzen içerisinde olması lazım
Soran1 yılHayal kur sen
Gizli Üye(25-29)1 yılYerine göre namus bacak arasındadır yani bir kadın düşün sadece kendini bir erkeğe saklıyor bir de diğer kadını düşün her önüne gelene veriyor cinsellik eğlence değildir anlayın şunu yaparsanız namussuz damgası yersiniz demiyorum ama önüne gelenle sevişen namussuzdur hani çok sevmiştir seviştiği adamla gelecek düşünüyordur o zaman bir ihtimal gelecekteki kocası gözüyle bakıyordur bu durumda namussuz denilmez ama sen git her sevgiline ver o zaman patlağın f@hisenin tanımısin derim şekerim
08 Yorumla
Soran1 yılBelki şıpsevdi
Cevap sahibi1 yılO zaman dediğim gibi yine değişen bir şey yok 😊
Soran1 yılBen de senin gibilere rahibe kılıklı kezban derim
Cevap sahibi1 yılNamusumla şerefimle senin gibi esc gülerim 😂😂 babana yazık her önüne gelene veriyorsan esc olma yoksa olan sana olur erkeklerin kullanacağı k@şar olursun keşke sende rahibe kılıklı kezban olsan ama sen esc sun kendine iyi bak çünkü erkekler sana acımaz kullanır atarlar değerin olmaz küçük f@hise 😘
Soran1 yılAcaba hangi erkeğe burada namuslu kız ayağı yapıyorsun
Soran1 yılAl hepsi senin olsun
Cevap sahibi1 yılBirde baktım ateistim diyorsun canın cehenneme modern kültür kölesi 18 yaşında özgürlük mücadelesi veren ama kendini patlatarak özgür olduğunu sanan v€l€t😂
- 1 yıl
Sen kafayı yemişsin ya, hemcinsini hemen o. rospu, patlak gibi ifadelerle aşağılaman içler acısı.
Gizli Üye(30-35)1 yılNerde görsem tanırım, ailesi ile ters düşmüş sevgilisi ile ilişki yaşamış kız sendromu
02 Yorumla
Soran1 yılYok ben ailemle ters dusemeyevek kadar uzağım. Onlar ve cehaletleri utanç verici. Onlara ailem diyemem.
Cevap sahibi1 yılKendini geliştirememiş bireyler üremesin bu herkimse önemi yok. Sadece iki tarafı da dinlemeden hüküm vermek olmaz.👎
Her ailede o bakış açısı var.. Eski nesil öyle..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Kalbin namusluysa sorun yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNamus başka nasıl olur ki
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın namus kelimesini ataerkil erkekler güzel diye anlatıyor ama namus bu topraklarda "kadının bedeni üstünde o kadın hariç herkesin söz hakkı vardır" demek
Gizli Üye(18-24)1 yılNamus bacak arasında aranır zaten
00 Yorumla
1 yılailen muhafazakarmi
03 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
cok zor olur senin icin yaaa
- 1 yıl
ne yapyiorsun su an
patlak kız savunması
04 Yorumla
Soran1 yılHangi bekar kız patlak bilemeyiz ama an#n kesin patlak🤭
Soran1 yılBiz de adamına göre.
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılNamus nerdeymis peki
06 Yorumla
Soran1 yılZorbaların ütopyasinda😅
- 1 yıl
Herkese veriyorsan bizde alalim.
Soran1 yılDünyadaki tek erkek olsan sana vermem
- 1 yıl
Degilim zaten.🤣🤣🤣🤣🤣. Benim disimda herkese vermen yeterli.🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılSana vereni beynini seveyim
- 1 yıl
bende diyorum bana verme. benim disinda herkese ver
Niye noldu ki
016 Yorumla
Soran1 yılAilem sevgilimle bulusmamam için beni tehdit ediyor
Soran1 yılYok cahiller. Bir halt bildikleri yok.
Soran1 yılYok gerçekten cahiller. Annemin bu devirde bile okuma yazması yok. Babamda ahlaksız. Beni şiddet ile korkutmaya çalışıyor.
Soran1 yılYoo niye yazmayayım. Gerçekler gizli mi kalsın
Soran1 yılİsterlerse ilah olsunlar bu saatten sonra geç. 2 hafta sonra üniversiteye gideceğim.
Soran1 yılOnların parasına kalmadım
Soran1 yılDüşmanlık yapan sensin. Kadın düşmanısın
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısın katılıyorum sana
02 Yorumla
Soran1 yılSiz erkekler çıkardınız bunu
Cevap sahibi1 yılGenelleme yapma lütfen
1 yılHakkın var ama ince bir konu
00 Yorumla
1 yılnamus la sexssin arasında çok fark var bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğru düşünüyorlar:)
017 Yorumla
Soran1 yılUmarım kızın sevgilisiyle yattıktan sonra ayrılınca kullanılmış hisseder ve bir daha hiç bir erkekle konuşmayıp seni torunsuz bırakır
Cevap sahibi1 yılCanımm bu söylediğin çok saçma sen kullanıldın diye bu ttz çürümez eğer aileni dinlesen ve sevgiline vermeseydin kullanılmış hissetmezdin
Soran1 yılBen kullanılmış hissetmiyorum. Ailem yüzünden öfkeliyim.
Cevap sahibi1 yılBence sevgiline ve düştüğün yanlış fikirlere öfkelen ailen önüne bir filtre koyarken bir amaca hizmet ediyordu ama sen ne yaptın sevgilinle birlikte oldun seni terketti ve şimdi başka kızlar peşinde sende bekaretim gitti nasıl evlencem ilerde diye içten içe kendini yiyorsun
Soran1 yılBekareti önemseyecek kadar eğitimsiz bir erkekten baba olmaz
Cevap sahibi1 yılBekaret tabiki önemsenir sen onun bunun altına yatma diye koru kendini diye var ambalaj bir yerde.. sen bi eşya aldığında teşhir ürünü herkesin oturduğu koltuğu alırmısın alırsansa fiyatının çok altına alırsın bence senin gibiler ahmak
Soran1 yılSen ne kadara aldın?
Cevap sahibi1 yılBen ucuz şeyler kullanmıyorum
Soran1 yılSenin karın hiç kullanılmamış ya pahalıdır şimdi 🤣 ama senin mantığına göre her kadın değer kaybeder. Altın gibi değer kazanamaz asla.
Soran1 yılO zaman evlenme. Kaziklanmis olursun
Cevap sahibi1 yılGüzelim sen ne taktın bana ya.. ister kabul et ister etme bu böyle ya
Cevap sahibi1 yılSanki ben s2tim seni
Soran1 yılSen anca ananı yaparsın bu kafayla
Cevap sahibi1 yılboş ver git ya
Cevap sahibi1 yılM k kaşarı sokak dilberi
Soran1 yılAnandır hepsi
Cevap sahibi1 yılHee he ondan
Gizli Üye(25-29)1 yılNerde olacaktı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerede aramalı?
00 YorumlaSeninki nerde
07 Yorumla
Soran1 yılSenin anlamayacagin yerde
Soran1 yılKomiksin. Hala kadınları cinsel obje olarak gördüğün için iki kişi yatınca kadın kullanıldı sanıyorsun
Soran1 yılDemek seni paran için sever gibi yaptılar
Soran1 yılZaten bu kafayla para zor sana😅
1 yılYattin anlasilan
01 Yorumla
Soran1 yılEvet yattım eğlendim mutluyum iyi ki ailemi sildim ve kendimi geliştirdim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar