yakın arkadaşım var erkek farklı düşünmez dimi arkadaşı olarak görür o da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılTabiki değişik düşünür bir adamın yazıları var diyor ki çok doğru tespit ailen seni evet biri babadır babası görür biri kardeşindir kardeşi gibi görür ama öbür erkekler seni sadece kadın görür bende katılıyorum o kadar olay yaşadım çok küçüklükten beri
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani biraz zor genelde arkadaşın olan erkekler senden hoşlanmaya başlıyor çünkü, kendim de yaşadım bu durumu hemde 10 yıllık arkadaşımdı benden hoşlandığını söyledi ben kabul etmeyince arkadaş kalmaya devam edebilir miyiz o zaman diye sordu, birkaç erkek arkadaşım daha oldu onlara da hiç sevgili gözüyle felan bakmadım ama bakanlar oldu tabii bu her erkek aynı anlamına gelemez illaki gerçekten dostu gibi görenler vardır kişiden kişiye değişir ama çoğunluğu yakın kız arkadaşlarından hoşlanıyor
10 Yorumla
1 yılDüşüncen çok saçma şöyle düşün evlisin eşin sürekli bir kız arkadaşıyla beraber geziyor dolaşıyor bir şeyler yapıyor sen bunu kabullenebilir misin kabullenirsen bir sıkıntı yok demek ki
00 Yorumla
1 yılFarklı düşünmediği arkadaşlık çok nadirdir ama imkansız değil benim birkaç tane farklı düşünmediğim kız arkadaşlarım var çokta değerlidirler benim için
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
70Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
1 yılOnu o kişi bilir biz bilemeyiz gadası
00 Yorumla
1 yılKadın ve erkekler yakın arkadaş olamaz. Bunu kanıtlamak için kadın gidip de yakın erkek arkadaşına akşam vakti (yüz yüze ya da mesajla) "Sana bir şey itiraf edeceğim. Seni uzun zamandır arzuluyorum ve sana aşığım. Bu da benim içimi yiyip bitiriyor." diyerek açılsın. Olumsuz dönüş alma ihtimali %1. O yüzden kadınlarla erkekler yakın arkadaş olamaz.
30 Yorumla
1 yılKişiden kişiye değişir. Benim 14 yıllık yakın bir arkadaşım var, derdimi paylaşırım yeri gelir beraber bir şeyler yaparız ama hiçbir zaman herhangi bir şey hissetmedim çünkü o gözle bakmadım. Annesi ve babası beni ve ailemi yıllardır tanır, bana güvenip emanet ederler.
10 Yorumla
1 yılNe demek "Ya seviyordur ya cinsellik istiyordur." ya? Kafanız mı güzel sizin. Her erkek öyle dedin, haberiniz olsun. Aranızdaki yakınlığın nasıl olduğuna da bağlı olarak birbirinize karşı hisleriniz değişebilir. Uzun yıllar sadece yakın arkadaş, sırdaş gibi de kalabilirsiniz. Duruma, insana göre değişiyor bu işler.
11 Yorumla- 1 yıl
Her erkek öyle değil.*
1 yılBu erkeğe göre değişen bir durum ama çoğunlukla farklı düşünüyorlar. Özellikle kız çok güzelse. Erkekler çok güzel bir kızı kanki olarak göremiyor maalesef ki. Ama dediğim gibi hepsi de aynı değil. Azınlıkta bir erkek grubu arkadaş olarak devam edebilir.
20 Yorumla
1 yılGörür o da değil zaten görmüş ki arkadaş olabilmişsiniz değil mi? En baştan nasıl gördüyse öyle gider kadın erkek farketmiyor sen arkadaşça davranıyorsun kadın sana aşık atıyorum kocağına oturuyor aletine saldırıyor hep olan şeyler bunlar en baştan iki kişide arkadaş arayacak arkadaş görecek ve sınırları asla geçmeyecek
00 YorumlaErkek kız fark etmez , bu konuda iki kriter vardır.
Birincisi beğenme ve hoşlanma; eğer normal arkadaş da olsa beğeniyor ve hoşlanıyorsa gün gelir bunu açıklar.
İkincisi ise ikisinden birinin veya iksinin de sevgilisi olmasıdır.10 YorumlaBu biraz güzellikle alakalı bir durum dikkat cekici ve güzelse zaten elinde olmadan kendine hakim olamaz ama arada erkek sohbeti varsa erkeksi kadın itici olur o da az ihtimal diyebilirim genelde ateşle barut yan yana olmaz
10 Yorumla
1 yılÇok fazla kız arkadaşım oldu, çok fazla yakın kız arkadaşım oldu hiçbiri için bunu düşünmedim ama belli olmaz bazen arkadaş diye yaklaşıp farklı düşünebiliyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni düşünerek 31 çekiyor senin içine girmenin hayalini kuruyor senin haberin yok. Kadın erkek arkadaş olamaz zike zike anlayacak herkes bunu.
12 Yorumla- 1 yıl
Sakin ol kral
Soran1 yıl😂
Normal arkadaş olunur da yakın arkadaş... Pek sanmıyorum ya
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılIki tarafında farklı düşündüğünü hepimiz biliyoruz bir kadınla bir erkek arkadaş olmaz
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılTabi canim arkadaşa kalkmaz
Kalksa da batmaz
Batsa da acıtmaz
Acıtsa da hamile birakmaz
33 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
- 1 yıl
Harbi komikmiş
Düşünür iki karşı cins arkadaş olamaz net bir yerden patlar
30 Yorumlaerkekler yatağa atmak istemediği kızlarla yakın arkadaş olmazlar. ha arkadaşlık ilerleyince bu istekten vaz geçerler belki ama sonuçta öyle başlar.
12 Yorumla
1 yılErkek ya seviyordun ya da cinsel birliktelik istiyordur. Onun dışından erkekler kızlarla başka bişey için takılmaz. arkadaslik yapma
15 Yorumla- 1 yıl
Mesel kiricilik değil. Hatay'ın gerçeği bu. Ben bir erkek olarak dürüstçe bunu yazıyorum..
- 1 yıl
Pardon hayat derken Hatay diye yazmışım.
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılŞakasına birlikte olalım canım çok istiyo kimseyede güvenemiom aramızda sır kalır de o zmn anlarsın niyetini gerçek yüzünü
10 Yorumla
1 yılErkek ve kızdan arkadaş olmaz illaki bir tarafın gönlü kayıyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYakın ne demek? Arkadaş var birde bunun yakın versiyonu var😂 Niye dümdüz arkadaş değilde yakın arkadaş diye belirtiyosunuz? Yakın olunca noluyor napıyorsunuz mesela anlatın da bilelim 😂
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.
Sigmund Freud.20 Yorumla
1 yılBelli olmaz düşünebilir. Özellikle yakınlık artarsa
10 Yorumlaerkek de farklı düşünebilir kadın da. yeterki birbirine çekici gelsinler
10 Yorumla
1 yılİçten içe aklından kaç pozisyon geçiyordur kim bilir
22 Yorumla
Soran1 yılhadi ya
- 1 yıl
😂
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli olmaz nötr de kalabilir hoşlanabilir de. Güzel, sempatik bir bayansan etkilenmesi kaçınılmaz. Ama aslında kadın erkek dost gibi de olabilmeli bunları aşmali ama bizim ülkede zor..
00 Yorumla
1 yılEvet. Sen yakınlık göstermezsen çocuğun algısı bozulmaz.
30 YorumlaBir erkek olarak cevaplıyorum. Bir erkek bir kızlar arkadaş oluyorsa, ya onunla sevgili olmak istiyordur, ya da yatağa atmak. Tabii ki bazı harici durumlar vardır, mesela bilmem kaç yıllık akraba falan, ama bütün bunlar genel kanunu bozmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılFarklı düşünebileceğini düşünen bir zihniyet düşünür evet👍🏻
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKişiliğine bağlı genelde araya aşk girer arkadaşlık sevgiliye dönüşür ama gerçekten sadece arkadaşlık yapanlarda var tabiki benim yakın karşı cins arkadaşım yok ama arkadaşlık yaptıklarım var hepsiyle de aramıza aşk girmiyor
00 YorumlaSana davranışı belirler agası gibi mi davranıyor yoksa nazik ve etkilenir gibi mi? Erkekler bizim gibi değil ne yazık ki
00 Yorumla
1 yılErkeklerle yakın veya uzak arkadaş olmadım, olmam da. Sevgilim/eşim tek ve en iyi arkadaşım olur sadece.
00 Yorumla
1 yılEvet düşünüyor, çok yaşadım bunu. Erkekle yakın arkadaş olunmuyor genelde. Olabilen vardır ama zamanla farklı düşünceler oluşur.
00 Yorumla
1 yılIq seviyesi düşük erkekler zaten önce arkadaş olup kızın huyuna gidip ardından sevgiliye çevirmek istiyorlar da o iş yaş.
00 Yorumla
1 yılFarklı düşünmüyorum diyen erkek topitop olmasi lazım😅 tabi çekici değil ve itici bir tip isen olabilir 🤗
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı çekim oluyor maalesef erkekle kadın iş dişinda arkadas olamaz bence
10 Yorumla Eğer çekiciysen düşünür mesela biz kızlar bile bazen kendi arkadaşlarımız çekiciyse laf falan atabiliyoruz
00 Yorumla
1 yılSen kuyruk sallama yaimda oranı nurani açma bir şey olmaz
03 Yorumla
Soran1 yılnormal arkadaşım ya
- 1 yıl
E tam öyle ise bir şey olmaz
Soran1 yılhe iyi her şeyi konuşuyorız çünkü
1 yılÇok yakın olursan ve sağlıklı bir erkek ise zorla farklı düşündürürsün adama
03 Yorumla
Soran1 yılarkadaşım ama
- 1 yıl
Farketmez
Dediğim gibi sağlıklı bir erkek ise in.. liği yoksa farklı düşünür
Soran1 yılhmm anladım
Gizli Üye(36-45)1 yılO hiç belli olmaz çok güvenme ki dediğin zor biraz Eren’in gönlü kaymazsa öbürü iki kayıyor sade arkadaş kalabilme hiçbir duygu gizli duygu beslemeden devam ettirebilme Durumu istatiksel olarak çok düşük
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu senin hal ve hareketlerinle tavır ve davranışlarına bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz eriz kardeşceğzim, bizi rütbeli (çavuş hazretleri) yönetiyor.
10 YorumlaBir erkek bu şekilde düşünmez pek. Karı milleti ancak kendini kandırır.
00 Yorumla
1 yılHer şey karakterde bitiyor ya öyle bi insansa zaten bunu hissedersin ki anlarsın yani
00 YorumlaErkek gayse olur, değilse tc için olmaz. Buranın erkekleri bok gibi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHerkes hemen fesatca düşünmüş her erkek aynı değil kuzenimden biliyorum
00 Yorumla
1 yılİki tarafın da aklına farklı düşünceler gelir bence ama çok üzerinde durmayıp geçiştirilir yani
00 YorumlaAyni hatayı ben de yaptım sen yapma istersen dm den konuşabiliriz
00 YorumlaAtes ve barut hic zaman yanyana durmaz dusunebilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıloyle dusunuyorlarmis erkekler bunu savunuyor genelde
00 Yorumla Düşünüyorlarmış tecrübeyle sabit olaylara bizim baktığımız gibi bakmıyorlar maalesef
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılerkegin cikari karsilaniyosa gorur naskasiyla sevgili ol onla aldat hic bi erkek sorun etmez bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOn seni şimdiye kadar pozisyondan pozisyona sokmuştur iyi malzeme yapmıştır
024 Yorumla
Soran1 yılnasıl
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon yaparken hayallerinde
Soran1 yılgerçekten mi
Cevap sahibi1 yılİnan bana kimbilir kaç kez
Soran1 yılyaaa anladım :)
Soran1 yılevet etti
Cevap sahibi1 yılO halde safa yatacaksın ve çaktırmadan cilve yapacaksın o senden asla beklemiyor
Soran1 yılfarkında değilmiş gibi yapıyorum zaten
Cevap sahibi1 yılAynen öyle frikik ver başlanarak konuş çocuksu davran. Bunlar delirtir onu
Soran1 yıltamam yaparım :)
Cevap sahibi1 yılNormalde çok düzgün bi kızsın sen ama sekste istekli en güzeli
Soran1 yılevet istekli olunca düzgünlük kalmıyor :)
Cevap sahibi1 yılHayır öyle değil seks modun dayken düzgün olandan hayır gelmez zaten. Seks dışonda saygın efendi olursun ama seks modunda afedersin orspu gibi hissetmiyorsan eksiksin demektir
Soran1 yılöyle oluyorum zaten
Cevap sahibi1 yılAma o çocuk bilmiyor buda manyak tahrik edici bişey senin için
Soran1 yılevet ya bilse neler düşündüğümü o nasıl düşünüyosa ben de öyle
Cevap sahibi1 yılBunun tadını çıkar. Onun yanındayken şu an konuştuklarımızı düşün onun yanında tahrik ol ama onun ruhu duymasın
Cevap sahibi1 yılDüşünsene şimdiye kadar sana hayallerde neler yaptı neler
Soran1 yıltahrik oluyorum zaten öyle olunca hareketlerime yansıyo :) ahhah neler yaptı acaba yaa :)
Cevap sahibi1 yılŞimdi yoldayım yoksa yazardım neler yaptıgını. Erkekten kanka olmaaazzzzz
Soran1 yılmerak ettirdinn yaa neyse düşünürüm ben
Soran1 yılyazamıyorum ben
Soran1 yılnasıl atıcam
Soran1 yılettim
Gizli Üye(30-35)1 yılAfedersin hep bi götürme ihtimalini düşünür maalesef
05 Yorumla
Soran1 yılcidden mi
Cevap sahibi1 yılMaalesef. Kanka der ama erkekler böyledir genelde. Günahını almıyim ama tanıdığım çoğu erkek yani
Soran1 yılanladıımm
- 1 yıl
Neden kanka diyor madem
Cevap sahibi1 yılKızlar da kanka tabirini kullanır muhakkak. Öyledir
Bin erkekten biri arkadaş olarak görür. kalanı hep hayalle bekler
10 YorumlaYok pusuda bekliyordur
Erkek olarak söylüyorum erkeğin doğasında var10 YorumlaBi süre sonra durum değişiyor iki taraftan biri farklı şeyler düşünüyor
10 Yorumlahiç aklından çıkmazki neler düşünüyoruz hey yavrum hey 😊😂
10 YorumlaYakın erkek arkadaşım :D
Kankam o ya kardeşim gibidir. (!)10 Yorumla
1 yılYani evet görür ama senden en ufak bir ışık görürse fark eder
10 YorumlaHepsi farklı düşünüyor sözde yakın arkadaşım, sevgilimden ayrılmam için elinden geleni yapmış meğersem ben bunu ayrıldıktan sonra öğrendim. O yüzden mesafe iyidir.
00 Yorumla
1 yılDemek ki düşündüğünü hissetmişsin ki, emin olmak için soruyorsun iyi ki de sordun bu arada. Maalesef her iki tarafta düşünür sadece erkek değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt