Görümce görmeyim ömrümce?

Kızlar merhaba gelecek tüm linçlere açığım eşimle evliyiz ve kendisinden 2 yaş küçük kız kardeşi var o kızı anlatmaya kelimeler yetmez eşimin hali hazırda durumu iyi fakat baba mesleği çiftçi ne kazanıyorsak ikiye bölüyoruz eşim benle sevgiliyken bana hediye almıştı sonra bi ayrılık oldu görümcem benim takılarımı takıp dışarda gezdi biz ayrıyken sürekli her gün para harcıyor özel üniversiteye gitti oraya dönemine 500 bin veriyorlardı 2 yıl okudu şimdi evde o kadar doyumsuz ki sürekli bi marka takıntısı sürekli gösteriş para abisi su isteyince bile 500 lira ver getireyim diyor ama eşim çok saf yani ben evliyim ve üniversite bitirdim çalışmıyorum çalışmak istesem sağlıkçıyım maaşımı alırım ama eşimin durumundan şehir dışına çıkamıyorum görümcem yılışığın teki eşimi sevgilisi kocası sanıyor eşim son model telefonu alıyor sürekli para yolluyor aylık 30 40 bin lira gönderiyor içim gidiyor diyorum ki boşanıp gideyim biz sevgiliyken sürekli bana gönderme yapardı babasından görmedi diye ben onun daha adını bilmediği ülkelere gittim görgüyü para marka sanıyor ve anlatmama çıplak giyiniyor eşim ben kısa tişört giyince dünyayı koparıyor ama ona bişey demiyordu sevgiliyken yani çıldırıcam gerçek psikolojik destek alıcam para para bıktım her dakika eşimin kartını kopyalamış bişey sipariş ediyor eşimin başına bi kötü olay gelince yalandan ağlıyor delirecem
Güncellemeler
1 yıl
Evlenince değişse ama sanmam
Güncellemeler
1 yıl
Yani eşimin karşısında götü başı açık oturuyor
Görümce görmeyim ömrümce?