Görümce, görmeyeyim ömrümce?

Arkadaşlar 1 seneyi aşkın bir ilişkim var ikimizde 25 yaşındayız. Yavaş yavaş ailelerle tanışmaya başladık. Gerçi görümce adayım daha ilişkinin başında fotoğrafımızı gördüğünde bile sevgilime yakışmıyorsunuz, eski sevgilin daha güzeldi falan demiş ki gerçekten eski sevgilisi güzel değil zaten sevgilimin erkek kardeşleri beni savunmuş, Yengemiz çok daha güzel falan diye. Ki evet sevgilim yakışıklıdır ama benim de elim yüzüm düzgündür bir ortama girdiğimizde mutlaka çevremizden birileri gelip çok yakıştığımızı söyler. Sevgilimin arkadaşları beni hep över, iltifat eder. Fotoğraf atarız altına bir sürü yorum gelir couple goals falan yazarlar. Çok kariyerli bir mesleğim var, boş bir insan değilim. Önceleri kendisi kapalı olduğu için ve sevgilime kapalı gelin istedikleri için yaptığını düşünüyordum ama artık sıkıldım. Tanışmaya gittim, annesi beni çok beğenmiş yakıştığımızı söylemiş hatta beni leyla lydia tugutluya benzetmiş. Ama görümcem benle hiç muhabbet etmedi tüm gece süzdü. Biri onbir, biri oniki yaşında iki kızı var kendisinin, kızlar süreli bana bakıp fısır fısır konuştu, birtanesi güzel değil gibi birşey fısıldadı kardeşinin kulağına. Zoruma gitmeye başladı, ki sevgilimin de zoruna gitmeye başladı. Neden yapıyor sizce böyle, saygı duyması gerekmez mi?
Görümce, görmeyeyim ömrümce?