Başımızda lgbt diye öyle büyük bir bela varki avrupanın oyunu çok büyük başımız belada bu küreselcilerle bundan dolayı dünya nüfusu eriyor lgbt sadece ben değil tüm türkiyenin konuştuğu bir konu artık bundan sonra yeni nesiller olmayacak üreme yok bütün dünya için geçerli artık genç nüfus almanyada türkiyede bitti bundan sonra büyük güçler devrede yeni nesil lgbt olarak devam edecek ve artık aile diye bir şey kalmayacak bunu geçen televizyonlarda konuşuyorlardı haber kanallarında lgbt çok yayıldı küreselciler başarılı oldu diyorlardı istedikleri azalmak
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Lgbt senelerdir olan bir şeydi. Arttı mı bilmem ama artık yönelimini dürüstçe söyleyenler arttı ve bu iyi bir şey çünkü böylece karmaşık ilişkiler içine girmeyecekler veya toplum baskısına boyun eğip ille de bir karşı cinsle olmayacaklar. Lgbtlilerin kimseye bir zararlarını görmedim, ha bana heteroluk dışında başka bir şey normal gelmiyor ama homofobik değilim. Sonuçta niye olayım ki bana veya kimseye bir zararları yok. Lgbtli arkadaşlarım bile var ama bu tvdekiler de çok abartıyor. Bu ülke kendi halinde yaşayıp giden, sırf yönelimi hoşuna gitmiyor diye bu insanları gündem yapmak yerine kadın çocuk hayvan cinayetleri üzerine daha çok dursun, önce adaleti sağlamak için çalışsınlar ondan sonra toplum ahlakını düşünsünler. Mafya ve şiddet içerikli diziler lgbtlilerden daha tehlikeli toplum zihniyeti için.
Tabiki eskisine göre lgbt çok yayıldı tüm türkiyede okullarda bile rahatça konuşuluyor ve dediğin gibi saklanmıyorlar kadın erkek ilişkisi bitti yok oldu diye haber yapmışlar bunu kanallara taşıdılar youtubeda heryerde çoğaldı tabiki erkek nufusu tehlikede çocuk ve. Evlilik oranları yok oldu ve sen haklısın naparsa yapsınlar dersek kimseye zararları yok diyosun ulu orta yaşayınca özeniyor herkes
Sana göre hetero ilişki diyosun erkek arkadaşlarımla konuşuyorum kadın erkek ilişkisi yok oldu diyorlar üreme yok yeni nesil olmayacak genç nüfus eridi ypkok oldu bundan sonra yeni neiller üremeyecek kadınlar artık doğurmuyor evlenmiyor ona karışma buna karışma yayıldı işte durduramıyorsun lgbtyi bu saatten sonra durdur durdurabilirsen yayılan bir şey tüm topluma yaygınlaşır lgbtli bir kadını onaylarsan senide yanına çeker diğerlerine de öğretir ve herkes lgbt olur gördünmü. Türkiyede yayıldı
Eşcinsellik ya da biseksüellik sonradan olan bir şey değil. Bazıları zevk için dener o kadar, bu tıpkı pek çok erkeğin zevk için kızlarla olması gibi. Ayrıca nesil falan yok olmuyor heteroluk yok edilebilen bir şey değil abartıyorsunuz sadece. Ulu orta yerde öpüşen sarılan sadece lgbtliler değil ayrıca. Ulu ortada sevişmedikleri sürece kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. Bir sürü ülkede lgbt serbest senelerdir hetero ilişkileri yok mu olmuş 🤣 azıcık mantık kurmayı becerin bari.
Escinsellik yayılan bir şey yayılarak çoğalan bir şey hiç bir tarihte lgbt bu kadar yaygın değildi o yüxden hetero ilişkiler zarar görmedi ama öyle bir devirdesinki dediğin gibi açık açık yapılıyor mesela sen bunu normal görüyorsun sana göre lgbt normal artık lgbtyi eleştiremiyoruz linç ediliyoruz tehlike burada başlıyor bir kız lezbiyen diyelimki banane naparsa yapsınlar dersen sende kadınsın o lezbiyen kız sana da yavşar ve. Bir kere deneyim nolcak dersin büyür de büyür sonra o lezbiyen başka kızlarlada ilişki kurmak ister çünkü onlar kadın kadına cinselliği sever dünyada erkek mi kalmadı onların istediği erkek değil isteseler bütün erkekler peşlerinde koşar onların aradığı şey erkek değil kadın kadın bedeninden tahrik oluyor bunu anlamayacak yaşta değilsiniz bu kadınların da dikkatini çekiyor denemek istiyor ve hetero ilişkiler zarar görüyor yasak olana gitmek istiyosun
Bana abartma diyorsun dünyada insanlık var oldu olalı lgbt var diyorsun heterolar yokmu oldu diyorsun ilk defa olacak bitti bitecek hiç bir devirde desteklenmiyorlardı bu devirde destekçileri çok laf etmek bile yasak nerdeyse bir laf ediyorum lgbtye kızlar saldırıyor sanene diye normalden daha fazla yayıldılar erkekler çıkıp sosyal medyada evlenecek çocuk yapacak kadın bulamıyoruz hepsi lezbiyen diyor ciddi boyutlarda yoksa niye kızalım bizene kadın kadına * birbirlerini yalasın dursunlar banane ama bu toplumda yayıldı benim kızım olsa belki lezbiyen biri gelip aklını karıştıracak tehlikeli lezbiyenler kadınlara teklif etmeye başladı lexbiyenler kadın kadına aşık oluyorlar başka kadınları da yanlarına alıyorlar bütün kadınların zihnini karıştırcdılar bir kadına belki arkadaş gözüyle bakıyordun ama lezbiyenleri görünce bir kere denesem bir kere öpüşsem aşk yaşasam aşık olmaya başlıyosun kendi cinsinle sevişmek istiyosun sana aşık oldum diye teklif ediyorlar sana lezbiyen biri teklif eder hoşlandığı sensin hiç bir şey yapamazsın terslesen sen suçlusun
Bana emniyet müdürü dediki tek mücadelemiz lgbt ile dedi aileler parçalandı boşanmalar attı evlilikler azaldı doğumlar azaldı insan nüfusu ve dolayısıgla erkek nüfusu azaldı dedi geçenlerde arabada iki erkeği öpüşürken gördüm kimseyi takmıyotlar adamlar arabada öpüştüler dedi yolda iki kadın gördüm öpüşüyorlar ulu orta dedi çok yayıldılar özgürler dokunmayın diyorsun ya pislik yapıyorlar toplum içinde bide sana asılıyor başka kızlara asılıyor o tarz kızların aradığı kız vinsiyeti internette filan ne arıyorlar lezbiyenim diyorlat banane senin lesbiyenliğinden git özendirme ballandıra ballandıra anlatma git gizlice mesajlaş zaten durduramazsın o boku yiyen insanı bari gizli yap ben lezbiyenim yaxmış niye yaxıyor. Kendi gibileri geliyor yanına buluşuyot kendi gibileriyle ilişkiye giriyor kendi cinsimle çiftleşecem diyor arayış içinde yanına başka kadınlarıda çekiyor sende gel lgbt çok güzel diyor kız erkek oluyor ameliyat oluyor erkek kız oluyor ameliyat oluyor kız erkek oluyor ameliyatla ben kadınlara aşığım ben erkek gibiyim benim kızımı başkalarının kızını niye kucagına almak istiyon kardeşim
Saf degisin heralde kadınlarda kadınlardan tahrik oluyor. Senden hoşlanıyor sen kadınsın diye sana sokuluyor sen arkadaş olarak sanıyorsun içten içe sana aşık oluyor en sonunda öpmek istiyor kız kıza öpüşmek derdi
Destan yazmışsın bunu okuyamam a. kesin aynı şeyleri tekrar ettin 😂
Şöyle birşeyde var artık lgbt normalleşti herkes söylüyor ya artık ben lezbiyenim diye açık açık insan da diyorki o söyledi saklamadı demekki normal bir şey bende aynısınj yapsam toplum bana da bir şey diyemez herkes eşcinsel oluyor ne var bunda dersin kocaman bir eşcinsel dünya olur olduda zaten televiyonlar da hep fatih ürek gibi tipler dolu kadir ezildi bülent ersoy zeki müren dolfular kaldılar öurat övüç intizarda kadın kadına ilişki yaşadı basıldı nir kadınla sevişirken her kanalda eşcinseller netfilixde eşcinseller normal tvde eşvinseller o yaparsa bende yaparım babam annem bir şey diyemez herkesin çocugu aynı tehlike yangına dönüştü önce bir ağaç yanar sonra yangın durmaz büyürde büyür lgbt de aynı işte kadın kadına sen benim kocamsın diyor ikinizde kadınsınız biri erkek biri kız oluyor sevgili oluyor sevişiyor bir kere seviştinmi zaten lexbiyenlerle sen kadınsın ya senin peşini bırakmazlar onlar da hırs var daha fazlası on kere sevişmek ister
Seninde hoşuna gidiyor demekki kadınların sana cinsel gözle bakıp aşık olması bu kadar iştahla savunuyor bütün kadınlar hepiniz lezbosunuz
Bi sakin ol lgbt örgüt ve dünyaya saldırdılar gibi konuşmuşsun. Şaka mı bu düşüncelerin en fazla 20-30 yıl sonra ölüp gidiceksin insan ırkının devamı umrunda olmamalı bence. Ayrıca lgbt üremeye engel değil. Eşcinseller de çocuk sahibi olabiliyor artık
Zaten türkiyede herkes lgbt olmuş artık kimseyede laf edemez oldum herkes öyle zaten umrumda değil ne olacaksa olsun. İnsanlar evlenmiyor üremiyor çocuk yapmıyor televizyon izle çocuk doğum oranları azalmış durma seviyesinde
Geçen televizyonda gördüm kadın erkek arasındaki cinsel ilişki yok olmuş kadın kadına ilişkiler türedi bu yüzden erkek ırkı tehlikede tabi senin için sorun yok
Doğum oranı tabi düşecek millet eskiden cahildi yaptı 5çocuk 10çocuk saldı dünyaya. Hangi birine yetebilir insan? Farkında mısın ekonomi ne halde insanlar çocuğu bırak evlenmeye korkar oldu hangi parayla evlensin hangi parayla çocuk büyütsün?
Eskiden çok fazlaydı doğum oranı haklısın ama şuanda çocuk yok viddiyetin farkına var kadınlar evlenmiyor çocuk yapmıyor geziyor tozuyor çocuk kahrı koca kahrı çekmiyor evlenenlerde boşanıyor sonumuz iyi değil ekonomi zaten bok gibi