İfade vermeye gittim bana şiddet uyguladı için, oda diyormuş enişteleri de gelip beni dövdü evimde demiş mağdur yazıyor benim aldığım kağıta , karşı tarafta da mı mağdur yazıyor nolacak elimde karşı komşun camdan evin icini çektiği video var enistenler beni döverken diyor oysa kendisi beni 2 saat dovdu heryerim mosmordu ve idrarimi kacirdim dayaktan kimse kurtarmadi koskoca avusturyada ailem geldi beni almaya? Suçlu kim görünüyor kağıda göre
Eski kocam benden şikayetçi bende ondan?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sen mağdursun o şüpheli iki farklı olay bu seni darp ettiği için yargılanacak eniştesi de darp ettiği için aynı şekilde sen darp raporu aldın dimi her hangi bir kırık vs var mıydı
Kapalı başka davaları var sanırım 14 tane toplam ama açıkta yok bir sürü şikayet var onun adına üstelik bu beni ilk şiddet etidi değil 1 senedir geçen senden da var şikayetim resimlerim bilgisayarda heryerim çürük polis ismini yazınca ikimizin bana bütün yaptıkları çıkıyor her ay şikayet etmişim sürekli olay çıkarıyor bana
O an vermediler bende istemeye unutum hasta yattım haftalarca fakat sonra tekrarladı olaylar iş yerime geldi evime geldi yolda yine beni darp etti telefonumu kırdı ve biryerinde iz var mı dediler kolumun dirseği kaniyordu gösterdim ama uzaklaştırma veremiyorlar adamın kaldığı yeri bulamıyorlar onu imza atması için çünkü esclarin evinde kalıyor nerede takıldığı beli değil tutamiyorlar onu