Aile & Toplum Bankta uyuyan bi kız var ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Uyuyakalmış galiba, söylesem mi gidip Güncellemeler1 yıl Uyandırdım iyi görünmüyordu ama evi yakınmış giderim ben dedi Bankta uyuyan bi kız var ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yoldan geçen Bir kadına söyle git yanına kadın dokunsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Seslendim uyandı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Gitsin bir zahmet ! kucağına alıpmı götürecen hanfendiyi 1 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bul bir araba yolla evine Yorumla Soran 1 yıl Birlikte gidelim dedim ama istemedi, araba nereden bulayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman iyilik yap denize at. Bırak kendi gitsin Yorumla Soran 1 yıl Gitmiştir umarım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Omuzuna dokun hanımefendi uyanın diye seslen burada uyuya kalmışsınız de 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Dokunamam öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dokunmadan seslen o zaman Yorumla Soran 1 yıl Bırakıp gitsem mi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gitmeye niyetin yok aq Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne o kız çok mu hoşuna gitti Yorumla Soran 1 yıl Açıkçası hoşuma gitti 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vâay 😏 uyandı mı peki Yorumla Soran 1 yıl Uyandı da umarım evine gidebilmiştir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım geçmiştir arkasından takip etmedin mi Yorumla Soran 1 yıl Etseydim keşke 🤦 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Etmedin mi 🤨 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla
Celo07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Urkutmeden korkutmadan 2 kişi 1 erkek 1 bayan ihtiyacı olup olmadığını sora bilir sin 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Tek kişiyim ama Yorumla Celo07 1 yıl Dostum o zaman karşıdan seslen yanına gitme korkar falan bide yanlış anlar Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. ne yapabilirsin ki 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Uyandırdım bro Yorumla DeadlyPenalty 1 yıl yani zaten kendi de uyanırdı Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla DeadlyPenalty 1 yıl Bırak derim kendi haline Yorumla Soran 1 yıl Uyandırdım artık gitti zaten Yorumla Soran 1 yıl Bir de ben ondan hoşlanıyorum galiba 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Umarım tekrar karışma çıkar Yorumla DeadlyPenalty 1 yıl la bırak duygu durum bozukluğu olan kişileri... normal insan bul kendine.. faydalanma insanların psikolojisinden Yorumla Soran 1 yıl Boşluğu doldurmak istiyorum 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Duygusal boşluğunu Yorumla
pufferfishh Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bir şey yapmana gerek yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yok kalsın mı orada Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Açık mı üstündeki giydikleri 1 21 Yorumla Soran 1 yıl Yani kısmen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne giymiş Bursa mi Yorumla Soran 1 yıl Etek tişört Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mini mi yoksa diZ mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buna mi açik diyorsun her neyse kız nasil güzel mi Yorumla Soran 1 yıl Dizinin birazcık üstü galiba Yorumla Soran 1 yıl Açık değil mi yani ne bileyim 😅 Yorumla Soran 1 yıl Güzeldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maşallah abi iyi incellemissin heralde sende Yorumla Soran 1 yıl Galiba dedim emin değilim çok bakmadım yani Yorumla Soran 1 yıl Ama hoşlandım 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasil hoşlaniyon 2 dk da dşkdşdldnd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keske biri de benden hoşlansa en iyisi bende gidip banka yatayim😭 Yorumla Soran 1 yıl Yaa kıyamam 🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sus sen😭 Yorumla Soran 1 yıl Niyee Yorumla Soran 1 yıl Ağlama yoksa.. 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende bir erkek beni uyandarasiya kadar bankta yaticammm✌🏻✌🏻😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥺☹️git hıhhh Yorumla Soran 1 yıl Ben ne yaptım sjdjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. uyandır 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Yorumla
Vergimukellefi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hiçbir şey 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Başına bir şey gelmesin Yorumla Vergimukellefi 1 yıl Git başında bekle o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yuh Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bir şey yapma. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama yazık Yorumla BloodyGamer 1 yıl Elalemin hayatını umursama, başın yanar. Yorumla Soran 1 yıl Uzaktan bağırsam Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Xikme laaa kızı 😛 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Sapık mıyım Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Değil misin Yorumla Soran 1 yıl Değilim tabii Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Heee taam o zaman Kaç yaşındaydı miMülteci falan mi ki Yorumla Soran 1 yıl Kafası güzeldi galiba, 20 falan Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl İçkili yani Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Üzüldüm...Ailesi var mı yok muKimdir necidir Ne işi var gecenin bir yarısı parkta...Bilen yok tabi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ama bugün birisiyle gördüm 🙄 umarım sevgilisi değildir Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Aynı parkta mi Yorumla Soran 1 yıl Yok yolda gördüm yürürlerkrn Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Sarmaş dolaş mi Yorumla Soran 1 yıl Yani biraz samimi Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Kaptırma kendini...Kim olduğunu bile bilmediğin birisine Yorumla Soran 1 yıl Abi elimde değil napıcam ben başka birini sevemem artık Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Uçma laaa uçma Altı üstü bir kere gördüğün kişiOnu da içkili leş mi gördünKöpek gibi içip sızıp kalmış haldeNe aşkıNe vurulması...Uçma Yorumla Soran 1 yıl 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Ama kız çok güzeldi o hâldeyken bile Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Güzelliği bardağı katıp içemezsin genç adam Mühim olan inanç ve edeptir insan insan yapan inancıdır kadına kadın yapan da edebilir erkeği erkek yapan da merhametidir kadında edep erkekte Merhamet yoksa ikisini de at çöpe Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl .. edebidir*... Yorumla Soran 1 yıl Edepli biri ben de merhametliyim yardım ettim işte Yorumla Soran 1 yıl Biri bana alsın şu kızıı 🤧 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uyandır 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Dedimi bişe Yorumla Soran 1 yıl Daha bişe yapamadım Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Korktum yanlış anlar diye Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Hee oke Yorumla Soran 1 yıl Seslendim evine gitti Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl Tamamdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yoldan geçen Bir kadına söyle git yanına kadın dokunsun
Seslendim uyandı
Gitsin bir zahmet ! kucağına alıpmı götürecen hanfendiyi
Bul bir araba yolla evine
Birlikte gidelim dedim ama istemedi, araba nereden bulayım
Aman iyilik yap denize at. Bırak kendi gitsin
Gitmiştir umarım
Omuzuna dokun hanımefendi uyanın diye seslen burada uyuya kalmışsınız de
Dokunamam öyle
Dokunmadan seslen o zaman
Bırakıp gitsem mi 😅
Gitmeye niyetin yok aq
Evet
Ne o kız çok mu hoşuna gitti
Açıkçası hoşuma gitti 🙄
Vâay 😏 uyandı mı peki
Uyandı da umarım evine gidebilmiştir
Umarım geçmiştir arkasından takip etmedin mi
Etseydim keşke 🤦
Etmedin mi 🤨
Yok
Urkutmeden korkutmadan 2 kişi 1 erkek 1 bayan ihtiyacı olup olmadığını sora bilir sin
Tek kişiyim ama
Dostum o zaman karşıdan seslen yanına gitme korkar falan bide yanlış anlar
Doğru
ne yapabilirsin ki
Uyandırdım bro
yani zaten kendi de uyanırdı
Bilmem
Bırak derim kendi haline
Uyandırdım artık gitti zaten
Bir de ben ondan hoşlanıyorum galiba 🙄
Umarım tekrar karışma çıkar
la bırak duygu durum bozukluğu olan kişileri... normal insan bul kendine.. faydalanma insanların psikolojisinden
Boşluğu doldurmak istiyorum 🥺
Duygusal boşluğunu
Bir şey yapmana gerek yok
Nasıl yok kalsın mı orada
Ayy cok sa fsin sen ya 🤣
Ay niye ya 😒
Açık mı üstündeki giydikleri
Yani kısmen
Ne giymiş Bursa mi
Etek tişört
Mini mi yoksa diZ mi
Buna mi açik diyorsun her neyse kız nasil güzel mi
Dizinin birazcık üstü galiba
Açık değil mi yani ne bileyim 😅
Güzeldi
Maşallah abi iyi incellemissin heralde sende
Galiba dedim emin değilim çok bakmadım yani
Ama hoşlandım 🥺
Nasil hoşlaniyon 2 dk da dşkdşdldnd
Keske biri de benden hoşlansa en iyisi bende gidip banka yatayim😭
Yaa kıyamam 🥲
Sus sen😭
Niyee
Ağlama yoksa.. 🥹
Bende bir erkek beni uyandarasiya kadar bankta yaticammm✌🏻✌🏻😃
🥺☹️git hıhhh
Ben ne yaptım sjdjd
Hiç
Hangi şehir belkl sarhoştur
Olabilir, bursa
uyandır
Yaptım
Hiçbir şey
Başına bir şey gelmesin
Git başında bekle o zaman
Yuh
Bir şey yapma.
Ama yazık
Elalemin hayatını umursama, başın yanar.
Uzaktan bağırsam
Xikme laaa kızı 😛
Sapık mıyım
Değil misin
Değilim tabii
Heee taam o zaman
Kaç yaşındaydı mi
Mülteci falan mi ki
Kafası güzeldi galiba, 20 falan
İçkili yani
Aynen
Üzüldüm...
Ailesi var mı yok mu
Kimdir necidir
Ne işi var gecenin bir yarısı parkta...
Bilen yok tabi
Bilmiyorum ama bugün birisiyle gördüm 🙄 umarım sevgilisi değildir
Aynı parkta mi
Yok yolda gördüm yürürlerkrn
Sarmaş dolaş mi
Yani biraz samimi
Kaptırma kendini...
Kim olduğunu bile bilmediğin birisine
Abi elimde değil napıcam ben başka birini sevemem artık
Uçma laaa uçma
Altı üstü bir kere gördüğün kişi
Onu da içkili leş mi gördün
Köpek gibi içip sızıp kalmış halde
Ne aşkı
Ne vurulması...
Uçma
🙄
Ama kız çok güzeldi o hâldeyken bile
Güzelliği bardağı katıp içemezsin genç adam Mühim olan inanç ve edeptir insan insan yapan inancıdır kadına kadın yapan da edebilir erkeği erkek yapan da merhametidir kadında edep erkekte Merhamet yoksa ikisini de at çöpe
.. edebidir*...
Edepli biri ben de merhametliyim yardım ettim işte
Biri bana alsın şu kızıı 🤧
Uyandır
Bence de
Dedimi bişe
Daha bişe yapamadım
Niye
Korktum yanlış anlar diye
Hee oke
Seslendim evine gitti
Tamamdır