Evlilik ve özgürlük olmalımı çatışma normalmı?

Esım ıyı ama anlasamıyoruz bu konuda esım benı zorla kapatı bana dedıkı bazı yerlerde acılırsın ben sal yapmasını bılmıyorum kucuk yasta evlendim 7 senedır evliyiz ıkı cocugum var resmen 7 senedır cekıyorum bunu ben dugun vs olunca kendım gıbı olamıyorum kendimi cok kotu hıssedıyorum beceremiyorum sal vs herseyıme karışıyor giyinmeme 24 yasındayım sonuçta gencim kuzenlerim yaşıtlarım hepsi acık cevremde sadece esım tarafi kapalı onların dugununde kapalı olurum diyorum bizim ailede bakımlı ve sal beceremiyorum cok kotu hissediyorum pıskolojım bozuluyor esıme defalarca anlatım bosan dıyor mecbursun dıyor olayı buyuruyor babama soyluyor ben kabul etmem dıyor bugünde ben sinirlendim sabah gözlerine damla suruyorum o suremezya sabah uyandım sordum cıktıgındada başkası yapsın dedım dun o halde ben ne tat aldım ne ıyı hissettim ızın vermediğin ıcın dedım ve kustu özur diledim uzatı beddua etti konuyu kapat dedim sinirden oyle dedım dedım anlamadı suçlu yine ben oldum sımdı bırtaraftan vicdan azabı cekıyorum ama ben ne olacam sız yerimde olsanız ne yaparsınız.
Evlilik ve özgürlük olmalımı çatışma normalmı?