Bazı erkekler tanıyorum sırf sevgilisini kısıtlamak için kısıtlayan , bunu kendi çaplarında bir güç gösterisi gibi kabul eden. Vay efendim bakkala gittignde bana neden haber veremedin , arkadasinla parkta oturamazsın evde oturcaksın gibi. Böyle bir zihniyete sahip insanla kesinlikle olmaz. Ama kıskanmayan ve kısıtlamayan erkekle de asla olmaz. Yani herşey dozunda güzel.
Doğru kişiye denk gelince eşini özgürlüğünden önde tutacağına eminim oinsanın. Bende özgürlüğüme aşırı düşkünüm. şu an herhangi biriyle evlenmeyi bırak sevgililik dönemine girsem bile yıpratırım ama o kişiyle olursa tamamen değişir herşey.
özgürlükten ne anladığına göre değişir bu. Bazı kadınlar erkeklerlesaçma sapan bir yarış içinde olmayı özgürlük zannediyorlar. Bana karışma bana dokunma beni sorgulama vs. Evlilikte iki tarafta birbirine karışır dokunur sorgular yerine göre kırmızı çizgi belirler. Bunlar bana uymaz diyenler evlenmesin zaten
Uyum önemli. Ne kadar çok zıt o kadar çok problem. Mesela ben işten çıkınca eve gelmeden önce motosikletim ile biraz turlamak isterim. Karşımdaki de hemen gel dedi mi sıkıntı. Bazen gruptaki arkadaşlar ile toplanırız. Bunu da sıkınti etti mi ne yapayım şimdi ben :)
Evlilik özgürlüğü kısıtlamak değil daha da özgür olmak bence. Sevdiğine dokunabilmek, onunla istediğin kadar vakit geçirebilmek gibi özgürlüklere sahip oluyorsun. Hiç bir şey de eksilmiyor.
Gerçekten olgunlaşıp olgunlaşmadığına göre değişir bu tip insanlar evlilik kararı aldıklarında özgürlüklerinden de taviz vermeyi bilirler gerçek aşkı bulduğunda her insan bir parça değişir 😊
Tam olarak beni anlatmıs kendi arkamı zor toplarken bir başkasınınkini de mi bn toplicam diye düşünmeden edemiyorum evlilik herkee göre değişen bir kavram ama evlilik harikabişy diyen hic duymadım
En İyi Cevaplar