Kaç kere gitmek istemediğimi söyledim 27 yaşında insanım, şehir dışında üniversitede okudum hani birsey anlamasam yapamazsam hadi neyse, ben bir biriyim dediğim de ise gerekirse s. k. s. k. gideceksin diyor. Allahsız kitapsız ailemin yanında ne var diyor. Bende kendi evimde kalmak istiyorum 5 ay niye kalayım diyorum. Böyle yapacaksan boşan sktr git dedi.2 haftalık evliyim... ben bunları hak etmedim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bosan sende. Bu lafları eden adamdan hayır gelmez. Evlenmeden belli etmiştir kendini
Herkes mutlu bir evlilik ister Ben evlenelim 10 gün oldu is dolayısı ile göreve gitti, beni 5 6 ay memlekete gönderdi Allah rızası için benim evim kendime ait kurulu düzenim varken ben niye buraya geleyim. Kaynanamla kaynim karşılıklı oturuyor, kaynim çocukları yolluyor buraya, yksye baştan hazırlanacak orada hazirlanamiyorum. Yeminle bunaldım. beyfendiye Ben burada yapamıyorum istemiyorum burada deyince bana bagiriryor
Ama çok yeni evlisiniz bunlar evlenmeden konusulmalıydı
Boşan dediğimizde boşanmayıp geveleyeceksen neden soru soruyorsun yani bacım
Seni ve kendini güvende hissetmek istiyor. Çok kaba birisi. Senin ailenden de çok haz almadı. Böyle birisiyle evlenmen bana göre hataydı. Kolay gelsin. Sabrın sonu selâmet de. Git.
Benim evimde kalmam istemem sizce hatami. Bunun karşılığında bana huzursuzum zaten beğenmiyorsan sktr git değil nereye gidersen git demesi beni çok kırdı.
Beni tümü ile olumsuz bir insan olarak göruyor
Sana bir tüyo vereyim. Akıllı kadın erkeğe her istediğini yaptırabilir. Biraz zaman, iyi analiz etmen gerekiyor. Tabiki kaba davrandı. Bu davranışların ardındaki nedenleri iyi analiz etmelisin. Güvenini kazanmalısın...
Sizce ne yapayım, ben evlilik içerisinde onu huzursuz ediyormuşum, onu mutlu etmiyormuşum, Allah var sadece bu memlekete gitmemek için onunla güzelce konuştum anlamadı açıkça konuştum anlamadı. Ya yeni evliyim evliliğinin 10. Günü göreve gitti. Evimde kalmamı istemem kurulu düzeninde oturmak istemem sucmu ki
Dediğini yapmalısın. Bir takıntısı yoksa çok kaba birisi. Evliliğin ilk altı ayı zor geçer. Sonra yavaş yavaş rayına girer. Git ailesini de tanımış olursun. Onlarla sorun yaşamamaya çalış. Bu senin elinde çok iyi koz olur. Başarılar dilerim...
Nereden buluyorsunuz bu tipleri anlamak güç gerçekten, kadını hayatlarında şiddet ve zorbalık yapmak için isteyen zavallılar bunlar
Ver mahkemeye donuna kadar al... s ke s.. ke odesin herseyi
Haklı adam burdakiler ne bilir burdakiler eşini veriryot millete senin eşin yanında yok sen tek dışarı cikcan hep nereye kadar git annesinin yanına adam hakli
Bana ne olacak hem herkesin anası babası yok. Memlekete gönderdi burada ders çalışınca ama karnımın çocukları var çalışamıyorum. Evimde yanliz olsam dersimde çalışırdım. Bana kalıpta ben işi bırakırsamda anamın evinde yaşayacaksın sen s. k s. k diyor. Evliligi huzursuzmus böyle olacaksa defol nereye gidersen git dedi
Normal olan o herkes aynısını yapar emin ol burdaki millete bakma çoğu örf bilmez
Bence bu hiç normal değil 6 ay anasının evinde durmak bence beni kadın olarak değil hizmetçi olarak lmis
6 ay ne yapcan tek başına
Boşa geç böyle embesiller vakit kaybı.
Ben bunları hak etmedim. Hic bir insan evliliğinin böyle olmasını istemez
Tamam haketmediysen bosa
Cicim ayları başlamadan bitmiş desene
Böyle bir adamla nasıl evlendin?
Demekki sama givenmiyor
Çok ağır konuşmuş yaa ne gerek vardı
Ben yksye baştan çalışıyorum. Beni memlekete gönderdi burada kanımın çocukları var, ettim karşıya kaynanama atıyor bi rahatlık yok çok bunaldim
Sen gorucu usulü mu evlendin bu adamın böyle olduğunu biliyor muydun
Çocuk olmadan boşan kurtul.
Boşan o halde,
Siz olsanız yerimde ne yapardiniz
Neden yaptığı çok bariz belli. Özelden yaz ya da ekle.,
Boşan o terbiyesiz köpekten
Sende boşan kurtul bundan
Aldatmayasın diye
Belki eve başka birini getirecek
Geçmiş olsun
Ben sadece kendi evimde kalmak istedim
Narsist biri gibi