Annem iç çamaşırımı saklamış?

Son 5 yıldır iç çamaşırlarımin bazılarını daha süslü daha seksi aliyorum bunu annem de görüyor zaten saklamiyorum öylece çekmecede duruyor. Geçtiğimiz aylarda da birtakım aldım şu an olduğum yer anneannemlerin evi olduğu için dolaba değil çamaşır selesine koyarım her şeyimi aldığım takım dahil. Yaklaşık 3 hafta önce annem selemi karıştırmış sanırım o takımı bulmuş kendi selesine sıkıştırmış ben de olmadığını fark edince herhalde yanlışlıkla olmuştur diye aldım kendi seleme geri koydum. Ama bugün yine yoktu allem ettim kullem ettim buldum o takımı en kuytu köşede. Yani özellikle arayıp bulup saklıyor 2 defadır. Hiçbir şey sormadı bana şu zamana kadar başbaşa kaldığımız zamanlar dahil hiçbir şey sormadı ki sorar böyle şeyleri. Sizce ben sorayım mı neden alıyorsun falan gibisinden aşırı garip geldi. Bir taraftan sorsam bana hesap soracak ve tartışacak cinsel hayatım varmış sanacak gibi geliyor. Ama böyle bir şey düşünse bunu zaten şu ana kadar sorardı da diyorum içimden. Sizce napayım sorayım mı?
Annem iç çamaşırımı saklamış?