Sözlüm " makyaj yapan kız sadece erkeklerin ilgisini çekmek için yapıyor ve onlar s** oyuncağı " dedi. Ne yapmalı?

Merhabalar. Sözlüm durduk yere kadınları aşağılayan sözler söyledi ve üstüne de makyaj yapan kadın s** oyuncağıdır dedi. Diyor ki " kadınlar makyajı sadece erkeklerin ilgilerini çekmek için yapıyorlar, iyi ki de sen makyaj yapmıyorsun hatta hiç makyaj yapmazsan daha da gurur duyacağım seninle " dedi. Ben kendimi savunmaya çalıştığım her an sesini daha da yükseltti. Ben çok makyaj yapmayı seven bir insan değilim ama hiç yapmadım diye bir şey de yok. Özel etkinliklerde mesela düğün ya da doğum günü partisi gibi günlerde yapmışlığım var ama ama normal günlerde yapmıyorum ayrıca benim bazı ürünlere karşıda alerjim var zaten yüzümde kaşıntı oluyor. Yine de kadından kadına değişen bu özellik için kimseye kural koymaya ya da aşağılamaya hakkı yok. İmkanı olsa giyim tarzımıza bile laf söyleyecek. Ayrıca kendisi Türk değil Hintli. Benim makyaj yapmamı istemiyor belki ileride kıyafetime bile karışacak. Ne yapabilirim? Kendimi savunmaya çalışsam da beni susturdu yine ve dediklerimi dinlemedi. Sadece kendisini haklı bulduğunu belirtti. Ne yapabilirim?
Sözlüm " makyaj yapan kız sadece erkeklerin ilgisini çekmek için yapıyor ve onlar s** oyuncağı " dedi. Ne yapmalı?