Öyle yazmamış ki. Kafan güzel diye yorumladim diyor. Yani senin ona bunu ima ettiğini sanıyor. Yorumladim demiş peşine okumuyor musunuz. Gerçekten türk milleti okuduğunu anlamıyor.
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Yorumladim demek oyle dusunuyorum o sonucu cikarttim demek
O zaman adam canım cunku ben ona bundan onceki mesajlarda nasilsin ne yapıyorsun vb dedim durduk yere gelip kafan guzel olarak algilamissa adam sorunlu
Soran
1 yıl
Ama son cumlen sag olsun beni uzuo strese sokuyor cunku kendimi okudugunu anlayamayan bir zavalli olaak görüyorum su an
Bence burada üzülecek tek durum okuduğunu anlamıyor olman. 🙄
Soran
1 yıl
Hala devam ediyorsun bence sen okudugunu anlamiyorsun ben oyle bir sey yapmamisim durduk yere neden ima ettigimi sansin bu konuyla alakali ima etmeyı birak tek kelime dahi etmemisim
Soran
1 yıl
Anlama sorunum var diye uzuluo kendimi oyle algilayip strese girince eline ne gececek neden beni uzmeye çalışıyorsun
Çok fazla abartmaya gerek yok, bir oduna yakalanmışsın söyle bir kışkış yapman gerekiyor.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya asagida bir kiz bana anlama sorunun var diyir sebce anlama sorunum mu var benim okurs musun yorjmlari cok moralim bozuldu zaten ilk ona bunu ina ettigini dusunuyor dediginde de yanlış anladim ben ona oyle demis degil de ben ona oyke bir izlemim vermis gibi algiladim😔
Abi adamı anlamaya çalışmışsın adam sinirini senden cikarmis resmen
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya asagida bir kiz bana anlama sorunun var diyir sebce anlama sorunum mu var benim okurs musun yorjmlari cok moralim bozuldu zaten ilk ona bunu ina ettigini dusunuyor dediginde de yanlış anladim ben ona oyle demis degil de ben ona oyke bir izlemim vermis gibi algiladim😔