Yorum ve kişi adına verdiğiniz kararları dinlemeyeceğim bu apsürt bir konuşma olacak 9 yaş küçük bir erkekle evlilik görüşmem var. Beni ailesine göstermiş annesi beğenmiş. Yengesinde kocasından 8 yaş büyükmüş zaten ama şöyle bir sorun var kafamda tamam Cocukdan eminim ailesi ile tanışacağım fakat benim konumu tecrübe etmiş çiftlerden dinlemek istiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)1 yılMantıklı düşünebildiğinize inanıyorsanız kendinize güveniyorsanız onu yeterince tanıdığınızı hissediyorsanız ve sizi ömür boyu sevenilevek olgunluktaysa evlenebilirsiniz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılAmcam var kendinden büyük biriyle evli evlilikleri gayette güzel huzurlu mutlu geçiyor iki tane de çocukları var
00 YorumlaSen 31 o 22 mi
112 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılHepsi aynı ben tam tersi ben çok cimcime davranan biriyim 😅 oğlumu erkek kardeşim sanıyorlar çünkü onla abla kardeş gibi yolda konuşarak yürüyorum
Soran1 yılNasip bizde akışına bıraktık yakından görüp karar verecek
Soran1 yılEvet bu resmımı annesine göstermiş annesi beğenmiş
Soran1 yılNasıl yani? Neden
Soran1 yılDudağımda ki efekt 😋 normalde kalın kendi yapısı ama efektle daha dolgun
Soran1 yılYüzümde yok estetik oğlum bana benziyor sivri çene elmacık kemik
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle evlenmez boşuna zamanı öldürme kendine senden yaş olarak birini bul
074 Yorumla
Soran1 yılOnun adına karar vermen benim ve onun fikrini değiştirmez.
Cevap sahibi1 yılKızım sen 20 yaşındaki çocuğun aklına cinsellik ten başka bir şey koyamazsin
Cevap sahibi1 yıl40 yaşında birini bul kendine
Soran1 yılBu senın kendi düşüncen her 22 yaş erkek bir değil biraz dünyaya açıl ve insanlar tanı tecrüben artar
Cevap sahibi1 yılTecrübe ile ne alaksi var
Cevap sahibi1 yılSen üzülcen niye bir tane ergenus peşinden koşuyorsun ilerde ulan ben ahmak biriyim onun peşinden koşmusum diycen sana uygun en az yaş kriteri ,38
Soran1 yıl38 de dede gibi göbekli yaşıtım adam vardı ıyyyyy bildiğin yağ torbası çocuğuda vardı ben onunla genclesırım net 😅 insan nasıl hissederse vücudu öyle kalır unutma genç ve çocuksu isen vücut o hali anımsatıyor
Cevap sahibi1 yılTamam evde kalmış kadın siz hiç evlenemezsiniz anlaşıldı beyin yok erkekler kullanır sizi sadece bana yorum yazma artik
Soran1 yılEvet o yüzden 8 sene kullanılıp atıldım 😂 canım tırnak ucum bir erkeğe değmedi
Soran1 yılKıskanma
- 1 yıl
Ahahah kadına kendinden 8 yaş küçük talip çıktı çocuk evlenmek istiyor evde kaldın dediği kadına bak 😂😂 artık kadınlar 30 yaşından sonra değerlendiriyor hep genç erkeklerle evleniyor. Hiçte bosanmiyor mutlulular bu arada. 30 yaşında bir kadına 32 33 yaşında kadın gider artık erkekler erken çöküyor.
Cevap sahibi1 yılRiveras gerçekleri biliyoruz 30 yaşındaki kadın kaç yaşındaki erkekle evlenir biliyorum
Cevap sahibi1 yılSacmalam kızım işine bak uza git
Cevap sahibi1 yılErkekler kendinden küçük kızla evlenir uza
Cevap sahibi1 yılO kızda sensin başka profili açmış
Cevap sahibi1 yılMilyon tane insan tanıyom erkek 40 yaşında , kız 34 yaşında felan
Cevap sahibi1 yılya erkek enayimi büyük kadın alsın
Cevap sahibi1 yılDayimi. bak. resmime
Cevap sahibi1 yıl33 yasindayim mermi gibiyim
Cevap sahibi1 yılBana yakışan kız yok yaş farkı benim için önemsiz ama
Cevap sahibi1 yılErkekler büyük kixla evmenmezzzzzxxxzxxxzzzzz
Cevap sahibi1 yılErkekler paralı zengin kızla bile evlenmiyor arada 10 yaş farkı olanlada
Cevap sahibi1 yılKızım sen bana bakma bana Ruslar bakıyor mankenler bakıyor
Cevap sahibi1 yılBenim gibi güçlü adamı herkes alır 20 yaşındaki bebeler bakıyor
Cevap sahibi1 yılPara veriyorlar bile ben almıyorum yanında gezmek için ergenus
Cevap sahibi1 yılErgenus unutma benim gibi birini bulman için 15 sene spor yaptirman lazım oda yaşlanır anladın
Cevap sahibi1 yılEvde kalmışsın bana laf soyleme
Cevap sahibi1 yılTamam ver numarani
Cevap sahibi1 yılWhatsapdan dm. gostercem. sana
Cevap sahibi1 yılBana gel bugün diyenmi kanamam durdu ne zaman gelirsin diyenmi
Cevap sahibi1 yılKızım kızlar spor yapan erkeğe ömrünü verir sizin givi ergenuslarda anca bana bakar içinde keşke benim olsa der ama. olmam
Cevap sahibi1 yılVer numarini hadi
Cevap sahibi1 yılUza git yazma boşuna artık yazarsanda cvp vermiycem ergenus
Cevap sahibi1 yılSen evlen o halde
Cevap sahibi1 yılRiveras benden uzak dur sana bakmam dedim
Cevap sahibi1 yılBana yakışan 175 boyunda sarışın veya bembeyaz süt gibi sen anca gidersin uza
Cevap sahibi1 yılSana niye bakım benim gibi karizma 185 boyunda kaslı dövüşçü yanında sevdiğini koruyan bir adam olarak sana niye bakım Ferrarin mi var
- 1 yıl
@FireW 24 25te mezun olup evlenirsin eşinde çalışır 27 28de düzeniniz oturur. Kadınlar artık yiyeceklerden ve kendine daha çok baktiklarindan ötürü daha geç yaşlanıyor. Yaşıtlarım olan erkekler şimdiden 30 gösteriyor ki ilerde 40 gibi gorunecekler hazır genç goruntunuz varken sağlıklı ve dinamikken sağlıklı genç kızlarla evlenmeniz en doğrusu. 30 yaş üstü erkekle itici yaşlı ve çökmüş geliyor bana. Kaba olamalarida çabası. Yasitimiz, dengimiz olan erkeklerle ve küçüklere evlenmek en mantıklısı.
- 1 yıl
Ben sana niye bakayım 20 yaşında mısın? Ultra lüks zengin misin? Genç midin sağlıkli mısın? Boyun 190 değil. 30 yaş üstü erkeklerde 190 üstü sarışın sakalsız ince yapılı zengin olman lazım belkiiii bir ihtimal şansın olur. Yoksa sen kimsin benim gibi genç kızla olacaksın? Sen kimsin moruk sana bakayım beş sene sonra altına yaparsın yaşlılıktan iyyy. Cirkinsin tipinide gördüm para versen olmam seninle ihtiyar pis sakallı
Cevap sahibi1 yılSen onu babana abilerin erkek kuzenlerine soyke
Cevap sahibi1 yılBenim gibi kaç tane erkek gördün tanıdığın lan sporcu avel doktora gidiyorum doktor evlimsiin diyor sen ne değişik birisin
- 1 yıl
Biz varken sana bakmaz kızlar boş yapma devir döndü artık olgunlar değil genç erkeklere bakıyor kızlar
Cevap sahibi1 yılAnlamadım kiskanmanin anlamı ne senle işim olmaz diyorum halen ysziyorsun
Soran1 yılBakın erkekler kendinden küçükle evlenir ok doğru ama bazı erkekler için bu fark etmiyor. Olgun kadının yanında kendisini daha erkeksi hissediyor bu tamamen kişiye göre değişiyor. Biraz olgun ferasetli düşünerek yazalım
Cevap sahibi1 yılDeğişik ben yürüyünce ölüm bile benden korkuyor sıradan insan yol al şimdi
Cevap sahibi1 yılMaxosxit bu ergeni engelle benim yorumumda
Cevap sahibi1 yılLan ben 8 tane kabuğu tek başıma dovdum kaç tane sporcu dövüşçü adam tanıyon ergenus bana birde diyor yaşlı çökmüş senin sulaneni heosini tek döverim ergenus
Soran1 yılBenim bu çocukta gördüğüm en büyük şey ahlak onunda bende gördüğü bu ABARTILI ŞEKİLDE ORTAK DÜŞÜNCE VE ZEVKLERİMİZ VAR. İnanın yaşıtlarımla evlilik görüşmesi yaparak ağlayarak eve dönüyorum neden 30 yaş çocuklu bir adam nasıl göbekli olabılır çocuğu kendi doğurmuş sanki bakımsızlar. Ve genelde çocuklu kadın sorumluluğundan kaçarlar inanın yaptım ve evcil aynı zamanda fit erkek bulamıyorum ve kültür ahlak hepsinin başında ama bu cocukda hepsi var maalesef ora kadınlar tarafından şikayetçi
Cevap sahibi1 yılMoxacidt ben diyeceğimi dedim seninle evlenmez gerçek bu senin evlenme yssin en az erkek 38 yoksa olmaz
Cevap sahibi1 yılRiveras uza git
- 1 yıl
Çocuk evleniyor kadınla. Evde kalıyorsun diye yaşı yüksek tutuyorsun aklı sıra ama o kadın sana bakmaz moruk neyin varda sana baksın. Erken çöküyorsunuz artık. İşin bitmiş sağlıksiz yaşlı moruksun altına yaparsın 5 seneye. Kimse senin gibi yaşlı moruga bakmaz. Çürür gidersin bir köşede 30 yaş kadınlar genç erkeklerle evlenir senin gibi moruk evlensin 38 yaşındaki kadınla.
Cevap sahibi1 yılBaban amcan değil Zeus da gelsin yanında avel babana amcana tek vurmam yeter en az , bir ay sulu yemek le beslenirler
Soran1 yılYahu çocuğun ailesi büyük kadın dolu neden tanımadığın insan hakkında yorum yapıyorsun. Genel olarak zaten o yaşta bir çocuk evlenmez doğru ama bu çocuk çocuk değil adam dini için çabalıyor ayrıca 38 sportif ve zeki bir erkek bul evlenirim söz yok piyasa göbekli asgari maaşa bağlı sabah iş akşam ev yapan erkeklerle dolu ben Rusya Türkiye arası ticaret yapıyorum benden daha akıllısı bu çocuksa ve cocukda kabul ediyorsa neden olmasın çocuğun annesi ile telefonda konuşuyoruz yüz yüze gelince karat vereceğiz benim için uygun sa yanıma yakışıyorsa tabiki kabul edeceğim subhanAllah neden ısrarla diyorsun. Ben evlenmem şahsen de geç
- 1 yıl
Aq sakin olun lan
1 yılyani ben 9 yaş büyük alacam
02 Yorumla
Soran1 yılİşte düşüncen nedir? Yaşlılığı var sonuçta
- 1 yıl
ben almam ileride çekişten düşer o
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. 48 yaşında ki kadınla ilişkim var
03 Yorumla
Soran1 yılSen kaç yaşındasın
Soran1 yılAma o ilişki biz evlenıp ebeveyn olma yolundayız
Gizli Üye(18-24)1 yılProfşldeki sen değilsin demi
010 Yorumla
Soran1 yılYaşları kaç kadın 9 yaş büyük mü. Resımdeki benim dudaklarım efekt normalde ince değil ama tabi
Cevap sahibi1 yılBence büyük değil. Benim bir tanıdığım da var adam 17 yaşında kadın 25 yaşında falanmış evlendiklerinde 35 yıldır evliler çok da mutlular birbirlerini çok seviyolar.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim böyle bir tecrübe paylaştığınız için 🤲🏻🫂 bizde son kararı yüz yüze gelip vereceğiz
Cevap sahibi1 yılSenin ilk evliliğin mi olacak
Soran1 yılHayır ben onun yaşındayken evlenip 22 de yani 23 de boşanmıştım ve sonra hiç dengimi bulup evlenemedim maalesef en güzel yıllarım 😭
Cevap sahibi1 yılÇocuk yok demi
Soran1 yılVar çocuk 8 yaşında onuda çok sevdi gördü annesi çocuğu sorun yapınca bende ozaman başkasıyla evlenirsem çocuk yapmayacağım demıs 😅 Zoruna gitmiş onuda sev demiş annesine subhanAllah ahlakı değerli olmasa peşine düşmem zaten karakter benim için önemli
Cevap sahibi1 yılÇocuk sorun değil bence de. Mutlu olun yeter. İmrendim ilişkinize vallahi. Maşallah size Bir ömür mutlu olun. Size istek atıyorum dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz. Ben de 20 yaşındayım bu arada.
Soran1 yılTelegram var mı?
Cevap sahibi1 yılVar evet @steelwings20 kullanıcı adım. Jose mourinho yazıyo ismimde
Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Bence tam tersi iyide sende para olayı nasıl
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş var tabi sen bilirsin
03 Yorumla
Soran1 yılOda bende biraz ikilemdeyiz bizi birbirine tutan Şu an aynı karaktere sahip olmamız 27 ya da 28 olsaydım sorgulamadan alırdı diye düşünüyorum çünkü kendı dedi bizde karar verdik beni görünce net karar verecek eğer ben bu kadınınseverım evlenırım derse resmi işlemlere başlayacağız
Cevap sahibi1 yılEvlen o zaman
Cevap sahibi1 yılArap mısın
- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
1 yılYoktur herhalde
10 Yorumla Evlenilebilir
12 Yorumla
Soran1 yılÇok begenıp benımserse yaşlansam bile merhamet eder kıyamaz bana diye düşünüyorum çünkü bi ara ağladım seni kaybetmek istemem ahlakın karakterinncok güzel dedim kıyamam sana ya üzülme aklım kalıyor dedi
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim kız kardeşim 4 yaş erkekle evlendi
018 Yorumla
Soran1 yıl4 yaş olsa keşke canım ben 31 o 22 fakat baya konuştum ben olmasam bile 28 27 yaş bir kızla evlenme niyeti varmış çocuğu olsada sadece 3 sene farkını dert ettim
Cevap sahibi1 yılGayet mümkün bir evlilk neden öyle diyor
Soran1 yılYa sonra beni acık gördü yok yok senden olur sorun yok ama ileri seviye gym yaparsak sorun olmaz dedi bende zaten spor delisiyim neden olmasın dedim ailesine anlatmış tek sorun yüzü yüze gelip beni beğenmesi kalacak sağol canım fikirlerin için
Cevap sahibi1 yılRica ederim size mutlu evlilikler dilerim Allah bir yastıkta kıcatskn. Şey aklıma takıldı türbanlıyken beğenmedi mi😅
Soran1 yılBeğendi zaten oda benim gibi İslami sevgisi baskın
Cevap sahibi1 yılMaşallah ben de tesettirlüyüm Allah çok eylesin
Soran1 yılMaşaAllah sana Allah razı olacağı şekilde seni yaşatsın 🤲🏻🌸 kötü erkeklerden korusun seni
Cevap sahibi1 yılEvliyim ben de
Cevap sahibi1 yılSenden baya bir genç o yğzden senin için baya iyi
Soran1 yılBenim ıcın iyi evet
Cevap sahibi1 yılYani herşeyde iyi genç olması nasıl kaptın çocuğu😅
Soran1 yılYok kendisi yaşıtlarıyla anlaşamıyor olgun kız yok varsa onu bulmuyor. Bende üzüldüm adına onun
Cevap sahibi1 yılHiç üzülme gayet iyi bence özellikle senin için
Soran1 yılNasip onu 55 yaşına kadar idare edersem ne mutlu bana ama 42 yaşındayken o ben halsiz olursam o zaman başkasına gider çünkü erkeklerin en hareketli yaşı 38 49
Cevap sahibi1 yılİnşallah gitmez Allah korusun ama sen hiç yokluk çekmiceksin😂
Soran1 yılAhahah 😅 bencil olamam ya kıyamam ona sadece ona iyi düşün diyorum. Çünkü insan aşık olsa bile her yaşına aşık olur merhamet çok başka bırsey kıyamaz bence
Cevap sahibi1 yılBencede kıyamaz takma sen keyfine bak ama onuda unutma😂
Cevap sahibi1 yılYazim mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem