EVLİLİKTE BAYANDAN 8 YAŞ KÜÇÜK ERKEKLE olur mu?

Lütfen tecrübeli ve bilgi sahibi insanlar yorum yapsın 31 yaşındayım ve 22 yaşındaki birisi benimle evlenmek istiyor tabi bende ama tüm topu çocuğa atıyorum ki iyi bir karar versin. Kendi yaşıtlarının geneli ona uygun olmadığını söylediği gibi bende zaten olgun ve akıllı olduğuna inanıyorum beni begenıyor bu konuda problem yok hatta 20 sin sen diyor beni kandırıyorsun diyip şaka yapıyor işin gerçeği şu acaba ilerde pişman olur mu? Karşımızda çok ödenekler var pınar Altuğ vb gibi bir çok ünlü veya ünsüz insanlar arasında denk gelmiş bir durum peki sizler ne önerirsiniz bu arada 8 yaş çocuğum var. Cocugumuda çok seviyor (resimdeki benim)
Güncellemeler
1 yıl
KULLANACAK DİYORSUNUZ BAKIN BİZ İSLAMİ CAMİADAN BİR İNSANIZ DİNİNE DÜŞKÜN BİRİ BENDE ÖYLE SADECE İSTİŞARE ETMEK İSTEDİM YOK KULLANIR VS BU ŞEKİL CEVAPLAR ÇOK YOBAZCA BİRAZ TECRÜBE SAHİPLERİ GÜZELCE AÇIKLAMA YAPSIN YOLDAN GECEN İNSANLAR OLSAK EVET KULLANIR burada AMAÇ İSLAM VE ANLAŞMA SORUMU İYİ OKUYUN ORADA YAŞITLARININ HAREKETLERİNİ BEĞENMEDİĞİNİ VE UYUŞMADIĞINI VURGULAMISIM
Güncellemeler
1 yıl
ÇOCUKLAR GÖRÜŞLERİNİZ VE FİKİRLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN BİZ ZATEN YANYANA GELMEDEN BU KARARI ALMAYACAĞIZ AYNI ZAMANDA ANNESİ VE TEYZELERİ TANIMAK İSTEMİŞLER BENİ GERİSİ TAKDİRİ İLAHİ İLLA EVLENECEĞİZ DEMİYORUZ ZATEN 🫣😇🤲🏻🙈🌸🫂
EVLİLİKTE BAYANDAN 8 YAŞ KÜÇÜK ERKEKLE olur mu?