30 gün staj yapcam da aynı şeyleri yazsam olur mu napıcam bilmiyorum hocamız da disiplinli biri röntgen de o kadar çekim tekniği yok
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hayır tabiki red yersin boşa gider her şey. bende hiç yazmadım ve chat gpt ye yazdırıcam 30 günüde kolpa sıkıcaz mecbur
Neye red yicem pardon da? O kadar çekim tekniği yok diyorum anlamıyor musunuz?
ben anlarım da hoca anlayacak mı rektörlük anlayacak mı orasını bilmem
Hoca da anlar o bölümün hocası ya zaten
hocaya sormak yerine neden buraya soruyorsun?
Hocaya aynı şeyi yazsam olur mu diye mi sorayım? 😤
Her günr farklı bir cekim yaz ben öyke yapmiştım
İkili ikili yazıyorum mesela akciğer pa sinüs grafi gibi
Bence tekli yaz 30 gün doldurmak zor yani ben 11 gün için ikili sekilde yazıyodum
Ve günü gününe yaz sonra doldurmak zor oluyo sürekli ne yazıcam diye
Tekli yazsam bile onay kısmı varya o kısma kadar yazmam gerek dediğin gibi yazsam çok boşluk oluyo olmak öyle yapcak bişey yok hoca aynı şeyi niye yazdın derse aynı çekimi yaptık sürekli dicem
Ve tek cekimleri yazma iste o gün hastanede neler yaşamışsan abartı olmayacak şekilde onlardan da bahset
Genel de belli başlı çekimler yapılıyor akciğer diz lomber servical vb
Öyle yapıyorum sabah hasta geldi ismini teyit ederek içeri aldım gelen hasts akciğer için geldi üzerinde takı falan varsa cıkarmasını söyledim sütyen de dahil sonra statifi boyuna göre ayarladım statife sarılmasını söyledim kolimasyonu açtım falan diye o şekilde 2 tane çekim yazıyorum
Günü gününe yazmaya çalışıyorum sonra birikirse patlarım falan diye inşallah yetiştircem
Mesela yazarken de ki artefact oluşturacak eşyaları çıkarttırdım da diyebilirsin
Az önceki yazdıklarım nasıl sence çekimi internetten bakıyorum ben cümleleri değiştirip yazıyorym genelde bazen de kitaptan
Yazdikların gayet guzel. Ama akciger de nefes tutturulur bunu da yaz unutma
Ve ayrıca bebekler de akciger cekimi yapilirken PA değil AP çekilir. Bebek çekerseniz bunu da bilmiş ol
Evt onuda yazdım mesela adb grafi geldi onda dedim ki statifi asagı doğru indirdim sedyeyi de statifin olduğu kısma getirdim hastaya sırt üstü yatmasını söyledim pantolonunu sıyırmasını söyleyip üzerine örtü koydum tişörtünü yukarı kaldırmasını söyledim kolimasypnu actım santralizasyonu göbek deliği nin 1-2 cm asagısına getirdim kapıyı kapattım hastsya derin nefes alıp bosaltmasını sonra tutmasını söyledim ekspojura bastım çekimi tamamlayıp hastayı uğurladım bu olmuş mu sence
Olmuş
Bebek çekmedim ama çocuk çekerken nefesini tutturnuyorum direk çekiyorum Skolyoz çekerken de direk cekebiliyorum onun çocuk diye yetiskinlerde iki kere çekiyorum
Kız sen teknisyen misin okulu bitirdin mi
Onam formlarını unutma
2 dersim kaldı o da 2 hafta sonra bitecek sınav olunca. Yeni mezunum
Ay ne güzel maşallah sana benim de 4 dersim var alttan bazı sorunlarım oldu o yüzden kaldım stajdan kaç almıstın
Aslında ben hiçbir dersten kalmadım devamsızlık olduğu için 2. Sınıfta derslerim birbirine çakıştı. O yüzden dersi mecburen yaz okulunda alıyorum. Bizde staj işleri şöyleydi bizde 2 staj vardı zaten okula giderken yaptık stajları yaz stajı yoktu. İkisinden de 100 aldım ama hastane istese 0 bile versin hocamız 100 vereceğini söylemişti oyle de yaptı zaten. Hocamız çok iyidi dünyanın en iyi öğretmeni olabilir
Bizim hocamız hiç iyi değil bak söyle düsün 80 kişi içinden 50 kişi dersinden kaldı benim kaldıgım dersler su tgt 1 tgt cihaz yapısı radyolojik anatomi radyolojik inceleme
Bizim sınifta kalan yok. Gercekten hoca çok onemli. Hangi üni senin ki
Bizde de biyolojiden 1. Sınıfta 75 kişilik sıniftan sadece 10 kişi geçebilmişti
Benim ki özel üniversite 60 burslu okuyorum bizim hocalar çok sıkıntı
Benim de özel üni
Sırf bilerek bırakmaya çalışıyolar yaz okuluna para verelim diye
Evet var öyke tipler maalesef
Sen burslu musun
Ama onlara istediğini vermicem geçicem derslerden
Bende %50 ösym %10tercih bursu
Aynı benimde sana bişey sorcam sen staj defterini yazdıysan bana 3-4 sayfasını gösterebilir misin örnek olması amacıyla yanlıs anlama sakın
Bende biraz önce ona bakınıyodum sana atmak için 3 tane buldum burdan atiliyo mu ki
3 sayfa daha önce resmini çekmişim
Staj defterleri bizde değil okul alıyo yoksa hepsini atardım
Olur burdan atılıyo hızlı resim diye site var ordan atabilirsin
Soru sor kısmından mı?
Yok bn sna mesj atym ordan yzyım
Tamam
Takıp attım sna mesj kutun kapalı
Nasil açılıyo
tamam
?