Bazen kuzenlere misafirliğe gidiyorum erkek , kadın-erkek misafirlere çay veya çörek servisi yapıyor.
Birisini o yapıyorsa diğerini karısı servis ediyor.
Ama kadınların kaçırdığı bir nokta var siz erkekten böyle şeyler istediğiniz ve söylediğiniz sürece o erkek sizi iç dünyasında sevmeyecektir.
Hiçbir erkek erkeğe veya kadına servis yapmayı sevmez aksine karısı bu işi yapar erkeğin görevi olmadığını benimserse erkek karısını daha çok sever.
Her erkeğin böyle eşitlik kasmaya çalışan zihni yıkanmış beta erkeklerde öyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herkes senin gibi bir mağara adamı değil. Sırf senin gibi değil diye beta ya da başka bişey olduğu anlamına değil, sadece adam ama en önemlisi insan oldukları anlamına geliyor. Kadınların pek çoğu da kimseye hizmet etmeyi sevmiyor, hele ki bu zamanda kendine hizmet edecek bir kadın arıyorsan kolay kolay bulamazsın çünkü artık kadınlarımız daha da bilinçlenmeye başlıyor ve kimsenin tabularına göre yaşamıyorlar. Konunun eşitlikle bir alakası bile yok çünkü bunlar zaten olması gereken şeyler, sen kendi işini yapmaktan aciz bir insan isen yaşamana da gerek yok.
Görev bölümü diye bir şey var.
Ben evde çöp çıkarılmasını damacanayı mutfağa taşımayı bu gibi ağır işleri karıma yaptırmam.
Karımda bana misafir gelince hizmet işlerini yaptırtmaz hayat müşterek
Her evde erkek baskın olması gerekiyor.
Kadın erkek tamamlayıcıdır.
Kadın erkeğine hizmet eder besler bundan memnun olur.
Erkekte karısı başta olmak üzere sevdiklerini gücüyle korur kollar ve hayatlarını iyileştirmeye çalışır.
Roller değiştirilmeye çalışıyor ancak senin gibi birçok erkek ve kadının kafası yıkansada iç güdülerimiz böyle inkar etsende öyle işliyor.
Tabu değil bu programlamadır.
şu an iç güdülerimize aykırı programı eşitlik adı altında eklemeye çalışıyorlar çoğu kadın ve erkeğe işledi ama böylelikle mutsuz evlilikler çoğalıyor ve bir diğer nesilin kadınları kadın gibi , erkekleri de erkek gibi olamayacak.
Kıyamet alameti ben dur desemde değişmez su akar yolunu bulur.
Evliliklerin azalmasının ya da kötüleşmesinin nedeni aldatmaların çoğalması (ki sen bunu da işlere bağlarsın eminim ki) ve kötü ekonomi. Ayrıca eskiden pek çok kadın erkekler kendiliğine şiddetli uygulaması bile susardı ama artık bu da azalıyor o yüzden evlilikler bitiyor. Artık insanlar ilişkiler konusunda daha da çok bilinçleniyor o yüzden eskisi kadar yanlış ilişkilerde olmayacak artık. Damacanayı ben de kaldırıyorum ama sen zaten olması gereken bir şeyi lüksmüş gibi sunarsan biz kadınlar da yaptığımız temizliği size lüks olarak sunarız. Yani bu bir gereklilik değil zaten o yüzden program vs de olmuyor.
Bir sürü misafir varsa karına yardım etmen de çok normaldir
Bu senin düşünceli bir insan olduğunu gösterir
Dediğimi iyice okusan böyle yanlış anlamazsın zor işleri erkek yapar kolay işleri ve hizmet işlerini kadın yapar bu kadar basit bu kötü bir şey değil.
Bir kadın, erkeğine hizmet ettiğinde toplumun ve erkeğinin takdirini toplar ve erkeği daha sever. ancak bir erkek kadınına hizmet ettiğinde toplum o erkeği pasif ve kılıbık olarak görür sözde ne kadari iyisiniz derler arkada hanım olmuş diye gülerler.
Ve erkeğin karısıda iç dünyasında hizmet eden erkeğini adam olarak görmez ona karşı cinsel arzusu azalır.
Kadın gücü arzular bir erkeğin hizmet etmesi güçsüz olması demektir.
Sultan Süleyman Hürreme çay kahve servisi mi yapıyordu?
Ona değerli hediyeler alıp gücüyle koruyordu ve seviyordu izlediğimize göre
Evliliklerin bitme sebebi artık erkek ve kadını eşit hale getirmek istemelerinden kaynaklanıyor.
Bir kadının hizmet etmek zoruna gidiyor ve erkeğe patronuymuş gibi davranıyor veya tam tersi erkek aşırı pasif olduğundan dolayı kadın erkekten soğuyor ve böyle olmalı çok normal
Aldatma mevzusu kişilerin karakteriyle alakalı ama ayrılma sebepleri erkeğin pasif olması, kadının evin reisi gibi davranması ve son olarak insanların birbirini idare etmemesinden kaynaklanıyor.
Her iki tarafta maddi özgürlüğe sahip olduğundan dolayı işine gelmeyince düzeltmek yerine direkt bırakıyor.
Birçok faktör var tek bunlarda değil evlilik öncesi insanlar birçok ilişkiye sahip oluyor bu yüzden evliliğe bağlılık oranları azalıyor evliliği kafes ve sıkıcı bir müessese olarak görüyorlar.
Evlenmeden önce çok yükseklerde yaşayan insanlar için elbette evlilik zulüm gibi olur.
Normal yaşayan insanlar için evlilik daha bağlayıcı olur.
Sonuç olarak en başa geleyim
Herkes yetkinliğine ve fıtratına göre işler yapmalı
Erkeğin fıtratı hizmet etmekten hoşlanmaz yapmamalı.
Kadın ağır işler yapmaktan hoşlanmaz (fiziksel, mental) yapmamalı.
Erkeğe güç, irade gerektiren işler kadına da hafif ve onu zorlamayacak işler verilirse bunları yaparsa erkek erkek gibi, kadın da kadın gibi hisseder böylelikle ilişkiler içinde doyum oranı artar.
Aksi takdirde kadın ilişkide erkek gibi erkek de kadın gibi hisseder hoşnut olmaz.
Bu yazıyı asla kabul etmeyeceğini biliyorum kadınların hepsi böyle ama iç dünyan ne demek istediğimi çok iyi biliyor umarım bir gün kabullenirsin yararınıza olur.
1- Ağır dediğin işleri kadınlarda yapıyor.
2- Pek çok kadının toplumun veya bir erkeğin takdirini kazanmak inan umurlarında değil. Çünkü elalemin takdirinden daha çok önemsediğimiz şeyler var. Bunlardan en önemlisi de kendi rahatlığımız ve kendi hayatımız mesela.
3- Normal insanlar eşine yardım eden bir erkeğe kılıbık falan demiyor. Cahil, yobaz bir ortamda büyüdüysen bunları duyman normal ama bunlara çok da alışma derim çünkü dünya artık öyle bir yer değil.
4- Çoğu kadın eşinin kendisine yardım etmesini ister bu yüzden onu daha çok sever, o yüzden bir kadınmış gibi konuşup durma.
5- Asıl güçsüzlük bir erkeğin toplumun tabuları için yaşamasıdır, eşiyle empati kurmamasıdır.
6- Saçma sapan dizilerden örnekler veremezsin zaten bunu yapman bile senin seviyeni belli ediyor. Biz eskilerden daha ileri bir toplum olduğumuz için eskilere göre yaşamıyoruz ve bunu ne kadar çabuk kabullenebilirsen o kadar çabuk rahatlarsın.
7- Kadınlar ve erkekler hak olarak zaten eşit olmalıdır. Bu yüzden ev işlerini erkeklerde yapabilir. Sen evlenmezsen her gün temizlik için kadın mı tutacaksın sanki.
8- Aldatma mevzusu sadece karakter meselesidir zaten, evlenen 2 insan ''ev işlerinde bana yardım etmezsen seninle beraber evlenmem" der şimdilerde, bunlar zaten konuşulan şeylerdir ona göre evlenilir. O yüzden sırf bu yüzden birisinden boşanmak gibi bir durum asla yoktur, bir yerlerinden uydurup konuşma.
9- Asıl hiç ilişki yaşamamış, herhangi bir insanla deneyimi olmamış birisi evlilikte aşırı zorlanır. Çünkü normal bir ilişkiden bile anlamayan bir insan evlilik kadar ciddi bir şeyi kaldıramaz. Kaldırırsa o da kaldırıyormuş gibi olur ve muhtemelen çocuğu olduğu için yapıyordur. Ha gidip 50 kişiyle falan olmuştur o anormal. Bağlılık yine karakter ve zihniyet meselesidir. 10- Erkeğin veya kadının fıtratını sen belirleyemezsin. Hiç kimse belirleyemez aslında, aklı selim bir insan zaten hak olarak eşit olunduğunu zaten bilir. Nice erkek gördüm eşine yardım etmekten gayet memnun ki bu yardım bile değildir olması gereken şeydir.
10- Erkeğin veya kadının fıtratını sen belirleyemezsin. Hiç kimse belirleyemez aslında, aklı selim bir insan zaten hak olarak eşit olunduğunu zaten bilir. Nice erkek gördüm eşine yardım etmekten gayet memnun ki bu yardım bile değildir olması gereken şeydir.
11- Ağır iş yapmayı sevmeyen tek cins kadınlar değildir. Pek çok erkek askere bile gitmek istemiyor ama pek çok kadın istiyor ve gideni de var.
12- Temizlik vs ilişkide bir doyum yapmaz ilişkide doyum yapan şey iki insan arasındaki romantizm ya da cinsel çekimdir, anlayıştır. Bahsettiğimiz konunun ilişki doyumu değil hakla, adaletle alakası var. Pek çok kadın ağır iş yaptı diye " ay ben kadın gibi hissetmiyorum " demez demiyor da, ha diyeni var ama onlar daha kadınlıktan bi haber toplumun sözlerine göre yaşayan akılsızlar. Yine pek çok erkek de biraz yardımcı oldu diye " ay ben erkek değilim artık" demiyor 😂 bunu diyen yapan sensin o yüzden herkesi kendin gibi görmeye çalışma, dünya artık senin kafandan ibaret değil bunu kabullen. Kadınların yaptığı işlerin pek çoğu hafif değil zaten. Ağır halıları kaldırıp çırpıyorlar, camları duvarları siliyorlar, hiç kolay şeyler değil üst üste bir de yapılan ev işleri de hiç basit değil. Heleki çocuklar ve bebek varsa daha da zordur. Bulaşık yıkamaktan bile elleri yıpranıyor kadınların. Benim ya da başka kadınların adına konuşmaya bir daha cüret bile etme. Sen sadece vasıfsız, kendine hizmetçi köle arayan, acınası erkek müsveddesinden başka bir şey değilsin.
Yazdığın yorumlarda tek bir şey gördüm galiba baban anneni çok ezmiş ondan böyle erkek egemen bir evliliği yediremiyorsun.
Toplum böyle değil senin gibi eşitlikçi evlilik kafasında olan evlilikler mutlu değil.
Misafir gelecek ben çay çörek servisi yapacağım dalga falan mı geçiyorsun?
Kadının bunu görev bilip yapması gerekiyor.
Ben ailemde böyle gördüm bu yobazlık değil olması gereken
Kuzenlerimede bakıyorum erkek kuzenlerimi karıları süt oğlanına çevirmiş.
Karısı gelmiş kuzenim için Ahmet’de çok güzel ütü yapıyor diyor.
Diğer kız kuzenimin eşine bakıyorum o en azından daha erkek masa kurma toplama işlerine yardım ediyor hizmet değil.
Önümüze getirip çay çörek bırakmıyor.
Senin şu üç yorumluk cümlende hiçbir doğruluk payı yok kadının sözüne değil davranışlarına bakılır.
Her kadın böyle erkeği iç dünyasında sever ister ama o büyük egosundan taviz vermemek için gider mutsuz yönetebildiği bir adamla evlilik yapar.
Erkeğin yaptığı işleri kadın da yapar aynen yapar güldürme beni
Yatak odasında uyurken salondan ayak sesi gelse sen bakacaksın değil mi ahahahah boş yapma
Kadın ol kadınlığını bil ben erkeğim sana kadın olmayı annen öğretememişse yapacak bir şey yok
Evleneceğin erkek tipi kukla pasif karakter o erkekte muhtemelen çok duygusal, bağımlılıkları olan (sigara ve benzeri),
Bana bu yüzyılın karı gibi olan adamlarını örnek gösterme.
İnstagrama giriyorum erkek gibi değiller önlerinde penis olunca erkek olunmuyor hiçbirinin bir ağırlığı ciddiyeti yok
Şu yüzyılın çoğu erkeği damsalak dürtü kontrolü olmayan iradeli olmayı reddeden güçlenmemeyi kabullenen kadının onlara dediklerini yapan pasif kukla başka bir şey değil
Erkek dediğin böyle olmalı diyor erkeklerde kadının sözüne göre karakterini revize ediyor ahdhahsh
Bir kadın bir erkeğe böyle böyle olmalı dediğinde erkek çok da s2m’deydi demeli yoluna bakmalı.
Kadın onay ihtiyacı arar erkek değil.
Erkek asıl bu sözleri demeli kadın karakterini revize etmeli
Çoğu erkekte irade olmadığı için cinsel dürtülerle sizlere tomar tomar yazınca onaylandığınızı düşündünüz galiba
Aslında çoğu erkek sizin o değişime uğramamış iğrenç karakterlerinizi kabul etmez.
Bir evlilik içerisinde görev dağılımı vardır.
Ağır işler erkek yapar hafifleri kadın bu kadar basit bu kuralları da ben koyarım.
Ben karımın şahsi işlerine elimi sürmem.
Kendi çamaşırlarımı katlarım gerektiğinde de asarım, ütülerim.
Aileyi besleme işini kadın yapar bu yüzyıllardır böyle ayda bir iki mangal yapılır orası bana kalır genel ev yemeğini o yapar karışmam hasta olduğunda yaparım.
Bir kadının onayına ihtiyacım yok benim kurallarım bu bireysel yaşayan bir insanım kimsenin işini ben yapmam.
Karım, kardeşim farketmez.
Kadın arıyorum evde ağa aramıyorum evde erkeğin son sözü söylemeyeceğini kabul eden kadın gitsin ev yemeği yapan ütülerini yapan eşyalarını asan, katlayan
bir sözde erkekle evlensin ben onlara beyni yıkanmış fare diyorum.
Bir kadın hizmet etmekle, ev yemeği yapmayı görev bilmekle egosu inciniyorsa evlenmesin.
Bende karıma dışarıya çıktığımızda hesap ödetmem ya ben öderim ya da herkes kendi hesabını öder.
Hesabımı ödemekte ısrarcı olan bir kadına cevabım sende bize evde bu güzel ellerle yeni bir şeyler yapsana gülümm derim.
Cinsel çekimi belirleyen şey kişilerin davranışlarıdır.
Erkek evlilikte yalnızca kendine hizmet eder.
Kadın hizmet etmeye fıtratı daha yatkın sadece sosyal koşullandırmayla kadınların beynini yıkadılar.
Teyzem çok üst bir bankada Genel müdür’dü evlerine gittiğimde bana kahve yaptı hiç gocunmadı.
Ben şu zamana kadar kadınların sözüne değil davranışlarına göre yaşadım bir kere yanılmadım.
Sizin gibi kadınlar pasif, takipçi ve yönetilebilen erkeklere layık
İnan okumadım şu son yazdıklarını yine destan yazmışsın ama aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamaktan başka bir şey yapmamışsındır. Yediremiyorsunuz kendi hakkını arayan sizlere boyun eğmeyen kadınları 😂 daha çok ağlarsın
Kurban sen kadınsın sen ağlarsın ben erkeğim ağlamam sadece sana bazı şeyleri göstermek istedim.
Bence sen yediremiyorsun ama ahahaha neyse askere gitmek istemeyen oğlan çocuklarıyla ya evlenir ya da otuzunda eve kedi almaya ve bitki yetiştirmeye başlarsınız sen ve senin gibiler
Ne alaka benim eşim ben söylemeden gelir servis için hatta ben geri yolluyorum misafirleri yalnız bırakma diye ailesinin evinde de çay servisini erkekler yapıyor zaten tamamen yetişme tarzı bu dediğine göre erkeklerin garson da olmaması lazım 😂
Garsonluk bir iş para kazanmak amacıyla yapılıyor.
Yetiştirme tarzıyla alakası yok ben erkeğin iç dünyasından bahsediyorum.
Her erkek güçlü hissettirilmeyi sever sen bir erkekten böyle bir şey talep ettiğinde o erkeğin güçlü olmadığını göstermiş oluyorsun.
Padişah hizmet eder mi hayır herkes ona hizmet eder.
O da gücüyle tüm halkını korur kollar.
Bu arada eşin nereli?
Sen padişah mısın bu kafayla bence sen evlenme eşim de Karadenizli 2 tane tabak içeri götürünce incileri dökülmez kimsenin hayat müşterek
Sen kocanı bence değiştirmişsin belli karadenizli adam hizmet etmez.
Karadenizliler erkek baskın bölgedir bireyselizdir.
Sen ona yardım et diye diye kafasını değiştirmişsin padişah değilim ama erkeğim hayat müşterek elbette herkesin bir görev dağılımı var.
Bende mesela eve su sipariş verince karıma damacana taşıtmam.
Bir evlilikte erkek hizmet etmez kadın edecekse eder erkek yalnızca kendine hizmet eder başkasına değil.
Muhtemelen ilişkinizde baskın karakter sensin ve eşin duygusal bir ayıcık ondan dolayı böyle olmuş ham olgunlaşmış karadenizli bir erkekle evlenseydin böyle olmazdı.
Benimki batı Karadenizli doğu Karadenizliler senin gibi sende ya Rize ya trabzonlusundur sizin kafa yapınız farklı o tarafta bana gelmezdi zaten
Bak inkar etmedin evde senin sözün geçiyor erkeğin yeterince baskın karakter değil onu isteklerin doğrultusunda değiştirebiliyorsun.
Eminimki iç dünyanda ona karşı ilk sevdiğin güne göre arzu azalmıştır.
Kadın yontamadığı erkeğe aşık olur yontabildiği erkekten soğur.
Söz geçmesi diye bir şey yok evimiz askeriye değil 😂 ikimiz ortak karar veriyoruz karar vermemiz gereken bir şey varsa oturup konuşmayı bilen fikirlerimi önemseyen biriyle beraberim dediğin gibi olsa 7 yıl sürmezdi sadece hanzo sırf erkek diye kendini üstün gören insanlar bana göre değildi dedim genellemelerin çok saçma benim oğlum olsa onu da öyle yetiştireceğim misafirleri ağırlamak için temizlikti yemekti beli kopan karısına yardım için 2 tabak taşıması sadece karısının ona vereceği değeri arttırır artısı olur ama eksisi olmaz
Senin marifetmiş gibi söylediğin damacana taşıma özelliğin var ya ben onu yan yatırıp tekmeyi vurduğumda damacana yuvarlana yuvarlana yerine yerleşiyor zaten 😂😂😂
Ne kadar hanımefendi birisin farklı görüşte olmamıza rağmen hiç saygısızlaşmadın.
Kocan gerçekten şanslı
Son cümleye iyi güldüm ahahaha