AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok zor bir gece atlatmış yani
Hmm aşk acısı mı yani ama şu an eski sevgilisiyle barıştı 2 hafta önce onu aldatan kişiyle barıştı
Bilemiyorum
Yani aşk acısı mı anlamadım ben tam
Daha çok seks yaparız demek
Offff ben cinsellik ile ilgili bişey sormadım nerenizden anlıyonuz
Cinsellik kategorisinde sormuşsun bir de millete ahkam mı kesiyorsun?
@matiasdelesp len iyi misin sen ben cinsellik sormadım aile toplum dedim kendi otomatik cevirmiş kimeeue ahkam kestiğim yok sizde de nasıl beyin varsa soruyu cinselliğe getirip düşünüyorsunız nasıl bi mantıksa artık yazık kafanıza bilip bilmeden konuşmayın
Nasipte varsaa
Ee
Bu kadar
Kazın g tü buza değdi gizli dost
Cinsellik ile ilgili sormadım ben aşk acısı mı başka bişey mı diyorum
Adam zoru atlattım demiş.. çok zor değil bunu anlamak artık o eski o değil
Ama şu an eski sevgilisiyle barıştı yeni neden böyle yazı atıyor ve onu aldatan eski sevgilisiyle barıştı
Bu şu anlama geliyo eskisini unutamamış.. aslında onu unutmak için seni kullanmış gibi görünüyor şu an
Biz ayrıldıktan 4 ay sonra barıştılar ama başka olayda oldu en yakın arkadaşım aramızı bozdu geçen ay bu ay onu aldatan eski sevgilisiyle barıştı yenice
Ve neden o zaman böyle yazı atıyor
Yahu nası adam bu be 😄 boş ver iyi ki barışmış sende kurtulmuşsun.. takma kafana bu kadar iyi olmuş
Ya niye barışsın ya onu sevmeyen kız onu oynatıyor ama ben seviyodum ve böyle yazı atması çok garip
Bence şu an kafanda bişeyler kuruyorsun.. sen sevmişsin ama o seni değil onu sevmiş hepsi bu aslında
Ya kurmuyorum ben hep onlar kurdu herşeyi onu zaten sevmiş biliyorum brm 2 yıllık ilişkisinde ki kız bu ama kız bunu sevmiyor ya bunun nesini kuramıyım ben iyi misin bunda herkes anlar kızın sevmediğini onu kullandığı nasıl anlamıyon sen daha önce de barışmış kız yine aynısı yapmış diyorum kız sevmiyor yani diyorum gelmiş bana burada kafanda kuruyorsun diyorsun bunun nesini kurayım apaçık ortada kızın onu sevmediği
Beni sevmesi değil mesele bılıyom onu sevmiş önceden s. alak değilim
Kuruyosun dediğim yazdığı yazıdan bi anlam çıkarmaya çalışıyorsun onu diyorum..
Engelle sende unut önüne bak yoluna hayatıma bak takılıp kalma böyle birne
Ben şunu dedim sevgilisi oldığu halde neden böyle yazı atıyor diyorum
Takılı kalmadım zaten karşıma çıktı aniden hem sevgilisi olduğu halde beni Stokluyor neden
Tamam işte hayatım bende diyorumki takılma bunlara boş ver.. geri dönmüş olabilir hâlâ güvenmiyor olabilir kafası karışık olabilir ama bunlar şu saatten sonra senin dert edeceğin şeyler değil..
Ya zaten kafası karışık bılıyom duygusal boşlukta bılıyom ama beni Stokluyor boş ver demekle olmuyor onu seven varken niye aldatanı seçiyor daha önce de aynısı yapmış kız ve kız onla takılıyor sonrada seven yok diyor
Güvenmiyosa olmucak kimseyle yani
Neyse senden olmaz.. yarın onu bırakır sana döner sonra bi başkasını bulur ona gider.. sen cepdeki keklik olmaya hazırsın zaten hayatında başarılar diliyorum iyi geceler
Kardeşim yargılama beni senden olmaz diye kimsenin hikayesini bilmeden konuşma uzun hikaye bu karışık olay xateb birbirimizi her yerden çıkarttık biz ama hala Stokluyor ben cepte de değilim ki cepte koyamaz beni bu saaten sonra kimse oda dahil bana dönerse ben cevabını veririm ona bilip bilmeden konuşma senden olmaz diyemezein bana yargılayamazsın beni
Sabah kadar bam bam
Yalnız bu aşka ilgili bişey ama ne anlamda aşk acısı mı diyorum brn
Nasıl yanı
Aşk acısı mı yoksa dert mi ne sevgilisi olan biri atıyor bunu
Bana mantıkli gelmedi o soru o gece den kastın ne olduğunu biliyorsun dimi
Ya cinsellik olarak demiyorum hani aşk acısı sanki ama nasıl bi anlam var sevgilisi olan biri bide
O gece nin aşk la alakası ne onu anlamadım
Ya mesela gece ağlamıştır gibi bişey olmuştur
Tamam işte onun ne olduğunu bilmeden net cevap vermek de uygun olmaz