3 yıldır hamile kalamadığımdan tanıdıklarım nazar değer diye çocuklarını bana göstermiyorlar. İnsanlar neden bu kadar acımasız?

20 yaşında üniveristeden arkadaşımla evlendim. 21 yaşında da hamile kalmıştım ama kaynanamın dolduruşuna gelen görümcem evime gelip benimle kavga etti. Kavga sırasında bana saldırıp karnıma yaklaşık olarak 4 tekme atınca 3 aylık bebeğimi kaybettim. Sonra doktora gidince zaten doktor bana bu tarz durumlarda ya da kurtaj olan kadınlarda bir daha hamile kalmak zorlaşıyor demişti. Hatta bir daha hamile kalma durumunda hamileliğin çok hassas olacağını söylemişti. O günden bugüne kadar ne yaptıysam bir daha hamile kalamadım. 3 sene oldu. 16 yaşımdan beri çocukları çok severim. Evlenince de eltierimin çocuklarını çok seviyordum. Evime geldikleri zaman onlara özel tatlılar yaparım. Hatta küçükken oynadığım oyuncaklarımı kızım olur diye saklıyordum ama eltimin çocukları gelince onlara veriyordum oynasınlar diye. Hatta sürekli anne korkmasın diye maşallah derim ama artık kimse çocuklarını bana göstermiyor. Evlerine gittiğimde bile çocukları odaya kilitliyorlar , katilmişim gibi. Evlerine gidince utanmaya başladım artık. En son evime geldiklerinde çocukları getirin diye ısrar etmiştim. Kek yaptım onlara ama bilerek getirmediler. Hatta ben yokken aralarından bir tanesi çocukları niye getirmediniz dediğinde biri getirelim de nazardan gebersinler demişti. Onlar gidince oturup ağladım. Npacağım artık ben

3 yıldır hamile kalamadığımdan tanıdıklarım nazar değer diye çocuklarını bana göstermiyorlar. İnsanlar neden bu kadar acımasız?