Kendi birikimle ev satın alıp ayrı eve çıkmayı düşünüyorum maaş 40. Geçinebilir miyim sizce? Yaş 35 bekar çocuksuz bireyim.
Diğer seçenek aileymle birikimleri birleştirip daha yeni ev alıp birlikte yaşamak
Kendi birikimle ev satın alıp ayrı eve çıkmayı düşünüyorum maaş 40. Geçinebilir miyim sizce? Yaş 35 bekar çocuksuz bireyim.
Diğer seçenek aileymle birikimleri birleştirip daha yeni ev alıp birlikte yaşamak
Geç bile kalmışsın ama tek yaşamanın da tehlikeleri var. Yani bunu kimse bilmesin mesela. Takip edenin çok olur. Artık kuryeler bile sapıklık yapıyor. Ayrıca haftada bir filan arkadaşın gelsin çünkü depresyona girersin.
Cevap
6Cevap
Kendi birikiminle ev alabiliyorsan bu dönem de al evi ama yok alamıyorsan kendini dara sokmanın anlamı yok
Ev alıp çıkacaksan 40 bin maaş seni çok rahat geçindirir tek başına ama yalnız yaşamak biraz zordur yapabilir misin
40k gelir ile biraz zor. Lokasyon da önemli tabi.
Kendi düzenine acil geç.
Para şu an için yeterli değil ve aileyle birlikte almazsam acaba vicdan azabı çeker miyim diye düşünüyorum
Yurtdışına gitmek için para biriktirmiştim o sırada güzel bir ev bulduk evi alalım paranı verirsen dediler ama ben yurtdışına gideceğim için vermek istemedm
Manevi zararla geri geldim ülkeme
Düzen ev ve esyayla oluyor ve bunun için para biriktirmeye çalışıyorum. O yüzden acil olamaz
13 yıldır tek yaşıyorum, hayat daha güzel.
Ne is yapıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?