Eskiden mini etekler askılılar giyerdim artık bıraktım onları. Diz hizamin üstünde bir şey giymiyorum.
Şimdi de namaza başlamak istiyorum ama kelime-i şahadet getirsem de inancımdan emin değilim. Sözde inanıyorum ama kalpte inanamıyorum bı sekilde
Eskiden mini etekler askılılar giyerdim artık bıraktım onları. Diz hizamin üstünde bir şey giymiyorum.
Şimdi de namaza başlamak istiyorum ama kelime-i şahadet getirsem de inancımdan emin değilim. Sözde inanıyorum ama kalpte inanamıyorum bı sekilde
Emin değilim diyerek terettüte düşme bence çünkü şeytan vesvese veriyor korkman için. Öncelikle sorularına cevap bul derim. Sonra kalkıp abdest alıp güzelce namaz kıl ve dua et "Allah'ım bana hakikati göster. Kalbimdeki şüpheleri gider" diye, emin ol o zaman huzurlu hissedeceksin ve bu huzurun aradığın huzurun olduğunu anlayacaksın.
Bu his gayet normal ya. Sonuçta Allahtan hep uzak durdun. Namaza başladığın andan itibaren Allah’a olan bağın daha da güçlü olacaktır. Tabi zamanla. Bu her ilişkide böyle. Allah seni sevdiği için kendisini hatırlatmış. Sende ona adım atmalısın kesinlikle. Fazla bekleme 🤍
Cevap
3Cevap
Çok güzel bir yoldasın, öyle düşünme. Ne olursan ol yine git 🙂
Bence yinede kıl belki kalbin yumuşar inancın artar hiç çabalamamaktan iyidir
zamanla o da oluşur
Gerçekten başlamak istersen yardımcı olurum
inanmam bn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?