AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Bendende eşime karşı koptu gitti her şey. Soğudum böyle hayat da geçmiyor. Hep kıymet bilmezler işte
İnsan yaptıklarıyla değer görür zaten
Acaba eşine ne yaptında soğudu böyle yapti
Soğuyan kalp tekrar ısınırmı sence bu mümkün mü?
Valla yatakta bir ısınıyor ki djdjdj
Kinci değilim ama yapılan şeyler gözümün önünden gitmiyor bu da sevgime saygıma engel oluyor
Ne oldu ki
Yatak ayrı orada küslük olmaz ;)
Ahahaahahahah köpek
Klasik tartışma anlaşmazlıklar vs. İşte çokta detaya gerek yok. Geldiğim son nokta belli ;)
Açıkçası bu konuda birbirini seviyorsa eşler uzatmaya gerek yok soğuma oluyor ve bu uzarsa böyle devam ediyor
@Lùthieen buz dağı olmaya az kaldı. Napalım buzlar erisin diye yatak odasından çıkmayalım mı 😂
Ver yansın anasını satım 😂
@Lùthieen bir elin nesi var iki elin sesi var. Dağı eritmek kolay değil. Bir kaç dişi desteğe gelmeli 😂
Vay o. c
@Lùthieen gülüyoruz şurda bknu çıkartma
Yatakta vermezsin öncelik ben değilmişim dersin
Yatakta kumar oynamam sanki onun bilinçaltına yatakta öncelik olan birine git demişim gibi olur bu değil yani yapmak istediğim
Yatakta gayet uyumlusun o zaman ve ateşlisin
Evlilikte para ortak kullanılır diye biliyorum ama hemen hiç uygulayan yok.
Umursama, senin de önceliğin o olmasın
Onlar senin eşinin ailesi seninde ailen sayılır anne babasıyla kendini kıyaslaman bile saçma bence karışma fazla kötü gelin olursun eşini seviyorsan bence karışma
Önceliğini o yapmayarak
Ben adama tek kuruş vermem, sen maasin yarısını verdiğin için önceliği degilsin
Cidden sana boyle mi dedi oncelik sırası sende degil cabalaman lazim yuhh iyi sabirliymissin baska kadin olsa birakip giderdi
Gidiyordum zaten kapıda tuttu
Boyle koca olmaz ya seni resmen kullaniyo gibi
Ben de kullanıldığımı düşünüyorum ne yazık
Yapacak bir şey yok bir canın var bundan sonra para verme ona de ki "oldu paşam hem s*k hem paramı al"
Hiç konuşma uzun bir süre evde iki yabancı olun yaptığı büyük terbiyesizlik
Bilmiyorum 🤷♀️ başka bir yol da izleyebilirim
Öncelik siz değilseniz niye sizinle evlendi net olarak söylüyorum cinsellik için nokta.
Saçmalamış insanın önceliği her şartta eşidir
Saçmalamış tabiki ama bunun daha basit çözümü var biz evlendik sen bu eve bakmakla yükümlüsün dersin kendi maaşını kendine sakla
Bunu konuştum madem öyle bundan sonra maaşımı paylaşmıyorum sende evi geçindirmekle yükümlüsün evlenmeyi biliyorsun dedim ben sana bakamam gücüm yetmez demeye başladı yetmez çünkü kendisi de biliyor
Yetmiyorsa evlenmeseydi madem öyle
Baştan konuştuk bunları sen de hep çalışacaktın zaten diyor öyle bir şey konuşulmadı çalışıp çalışmamayı kendim bilirsin demişti şu an döneklik yapıyor
Yani tam dönek belli yarın öbür gün çocuk olsa nasıl bakacak size bu
Bakamaz
Ne iş yapıyor bu embesil
Mühendis
Maaşı nasıl yetmez ya çocuk mu kandırıyor aylık 50 60 k alıyor
Almıyor o kadar yarısını alıyor kamu da değil
Onun hamallığı vasıfsız işte çalışmama rağmen aylık 50 k ya yakın alıyorum
Kapasite ile alakalı işte kendisi çalışmayı da sevmiyor fazlasıyla rahat
Bundan sana hayır yok sen ne iş yapıyorsun
Hocayım
Ne hocası
Öğretmenim
Ne güzel umarım her şey senin için daha güzel olur
Böyle hanzoları bulun mutluluk dilerim yalniz başima yaşamaktan mutluluk duyma sebebimsin sen :) teşekkürler yeniden
Siz de aldatilinca aynı şeyi söyleyin. İğre*ç bir kalbiniz var
Hiç aldatilmadim hiç sevgilim de olmadi burada söylemek istediğim aptal insanlara kolayca değer vermeniz
Boyle hanzolari yazmişim adamla evlenmiş bide böyle dar görüşlü biriyle herkes kendine yakiştirdiğina yaklaşiyo işte demekki o da öyle birine layık çok fazla kurcalamaya gerek yok :)
Önceliğin ben değilsem o zaman benimle neden evlendin diyip boşanma davasını açmıştım şu an
Ah bitanem keşke öyle olsa ha diyince açılmıyor çok zorba bir ailem var keşke orası da ayrı bir cehennem olmasa da açsaydım
Bu söz çok ağır bir söz. Kaldırması çok güç
Tabii çok ağır kaç saat ağladım bilmiyorum
Evli biriyim. Hala eş ve aile arasında seçim yapamayan erkekler den nefret ediyorum
Bende
Bu sinir ve moralle bir de gidip çalışacaksın öylemi
Çalışıcam ve düzen devam edecek ne yazık ki bir ders vermem gerekiyor ama ne yapacağım bilmiyorum
Beni bul konuşalım
Boşa gitsin öylesinden fayda gelmez
Paranı verme o sana bakmak zorunda
seni teselli etmemiz lazım böyle olmaz
Sen de onu öncelik sırandan çıkararak
Boşanarak ders verirsin
Boşa gitsin direkt...
Sende ona verme önceliği
Ona artık kuralları uygulat
Yazık ya evlilik işi iyice kumar olmuş
nanköp güzel kardeşim tekiyle evlisin
Ayrıl abla böyle koca mı olur
Sen de onu önceliğin olarak tutma
Kadınlık silahını kullan ve önceliğini kullan
Bu adamdan bi b@k olmaz
Yatakta verme Kudursun köpek 😂
cok kotusun
Kaç yıllık evlisin
Bir sene oldu
Borcu varsa
Borç dediğin saçma sapan harcamalar evle alakalı değil ne yazık ki
Anlatmak istersen dinlerim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sevmiyor
Ayrıl
Başka öncelik bul abla
Saçma sapan konuşmuş
Bosan.
Aldat önüne gelene ver
Ayrıl
Sende onemseme onu
haksızsın demeyiz
Verme
Üzücü gerçekten.
Tam eksiksiz bir öküzle evlisin.
Çocuğunuz var mi?
Yok
Ayrıl gitsin o zamn
Boşa
Yatakta uxak dur
Boşanmalısın
Nası der ya
Boşan kız
Gel özele
Ya yorumlara bak ya kadınlardan nefret ediyorum ya
Bende erkeklerden nefret ediyorum. Hala erkekte kusur bulmazsiniz.
Abi farkında mısın şu uygulamaya baktığın zaman yok şöyle aldattım yok şunu yaptım yok bunu yaptım yok Şundan fazla zevk alıyorum yok bunu böyle düşünüyorum yok şunu şöyle düşünüyorum 1000 tane iğrenç iğrenç fikirler var şu anki bu kadının üzerine bir şey demiyorum intikam almasına kızıyorum madem bu kadar kızıyorsa alsın karşısına konuşsun doğru düzgün düzgün bir şekilde bunları denesin hep intikam alma peşinde işte başkası aldatıyor diyor ki ondan fazla zevk veriyor ama çok pişmanım niye böyle bir şey olamıyorsunuz samimi hep böyle bir saman altından bir su yürütme hep böyle bir hilebazlık hep böyle bir çirkinlik yani neden böylesiniz ya da böyle mi oldunuz her zaman mı böyleydiniz 4.5 yıl öncesine kadar bu kadar iğrenç şeyleri bilmiyorduk ama genel anlamda okuduğunuz zaman yani bu kadar iğrençti bu kadar fesatlık bu güzel bir şey değil ya yani insanlar sizleri nasıl eş seçiyor merak ediyorum nasıl bir insana ya da bir insanın yüzüne o boklari yemenize rağmen bakabiliyorsunuz ya da nasıl bunları anlatmadan yalan söylemeden konuşabiliyorsunuz inanamıyorum ya
Kadın intikam alma peşinde alsın karşısına konuşsun mu? Zaten konuşmuş adam kavga etmiş kucumsemis. Siz erkekler hep konuşarak anlaşın dersiniz ama hemcinsiniz hep kaba konuşmasını bilmeyen bencil hep benim dediğim olsun diyen tipler. Hergun burada bende bu kadın gibi yüzlerce soru görüyorum ve sende utanmadan yediginiz boklari kapatmak için karşı tarafa saldıriyorsunuz. Cidden utanmaniz yok mu siz erkeklerin. Hergun eşini aldatan erkek çıkıyor. Baldiziyla kaynanasiyla olan erkek çıkıyor bu sitede ve sen gelip yaptığınız onca iğrençlik onca bokluga rağmen utanmadan arsızca burada kadınlara çamur atıyorsun daha beter şeyleri hak ediyorsunuz
Ne bu intikam alma duygusu ne bu yedirememe ne bu hazmedemedime madem mutsuz değilsen ayrılırsın boşanırsın ama bu şekilde hazmedemekkten ya da başkalarıyla bir şeyler yaşamaya çalışarakdan bunlar olmaz ben kesinlikle erkekleri savunmuyorum zaten senin soyledigin gibi erkeklerin hiçbir şey diyemiyorum ama hani sizin bir üstünlüğünüz var abiciğim Onların Allah belasını versin bak bunları yapan erkeklerin Allah belasını versin bunlara bir şey demiyorum çünkü denecek hiçbir söz yok ama sizin bir ağırlığınız sizin bir üstünlüğünüz var siz özel varlıklarsınız ben size bunu söylüyorum zaten kendinizi bu gibi ufak şeylerle yok intikamdır yok aldatma yok şunla yaptığım yok bunu yaptım pişmanım gibi bunlar Hiç etik değil sizin gibi özel bir varlıklara sizler bizim başımızın tacisınız ve hepinizin ayrı ayrı ileride anne olacaksınız ya da anne olanların hepsinin emekleri bu dünyada insanlara çok ama bu kadar özel bu kadar yüksek bir varlık olmanıza rağmen bunları yapmanız olmuyor demek istedim
Bende senden nefret ediyorum senin gibilerden
Kendinizi çok düşürüyorsunuz yapmayın siz çok özel varlıklarsınız demek istedim
Birde görüş siliyor 😂😂😂 o kadar acıyorum ki senin gibi erkeklere
Ya ne tamam yiyin ya içiniz kaşar olmuş sizin
Yaptığınız pislikleri saklayın dimi yorumları silin kadınları suclayin. Pislik herifler.
Yoruları falan silmedim ya iyimisin sen
Senin gibiler hergun burada baldizina kaynanasına yürüyor pislik herifler yediğiniz boklari nasıl utanmadan yazabiliyorsunuz utanmadan nasıl bakabiliyorsunuz. Utanmaniz arlanmaniz yok kadınlara saldırıyorsunuz az bile yemin ederim senin gibi kasar serfsiz erkeklere az bile.
@Nocxks sıkışınca hemen küfür ediyor klasik erkek
Hahahaaha çok komiksin sen ya gerçekten çok komiksin zatrn az beynin alsaydı yazdıklarımı anlardın size ne demek istediğmi
@soran bunlardan bir şey olmaz zaten. Ben türk erkeğinden adam çıkmayacağını uzun zaman önce anladım. Kıza küfür eden erkekten aile babası olmaz.
Yaş 15 felan mı ya cidden kimle muhabbet etmeye çalışıyoruz biz kafa yormaya değmez
Evettt kafanızı yormaya değmez ben size burada siz üstün varlıklarsınız böyle ufak şeylerle uğraşmayın kesin olun boşanın çizginizi çizin demek istiyorum ama siz olayı başka yere çekip erkekler şöyle böyle diyorsınuz
Kadın yuvasını yikmiyor belli ki. Adam olmamış kocasına süt ana kuzusu kocasına ders verip evine bağlı olmasına çabalıyor. Bütün türk erkekleri süt kuzusu zaten.
Ne kadar bu zülme devam edicek kendine biz süt erkeğiz aynen kanka çocuklaşıp intikam almaya çalışın
Adam olunda bırakın ailenize yatırım yapmayı. Nedir bu evlendikten sonra ana baba sevgisi.
Sen aile oluşturamıyorsan yüzünü asa asa gezersen evde aile kuramazsan böyle olur
Beni kendinle karıştırma süt kuzusu. Yabancı erkekler olunca gayette mutlu geziyorum ve aile kurup gözüne sokarım davetiyemi
Sende burada aile babası olamayıp süt kuzusu olup kinle nefretle aile kuramazsin. Böyle çirkeflikle gezersen evde kalırsın.
Tamam sen yabancı erkeklerle mutlu ol biz de öyleyiz aynı fikirdeyiz o yüzden dolayı mümkün olduğu kadar Türklerle beraber olmayalım
Katılıyorum 👍🏻
başkası ile yatarak
Haklısın