Eşimle para yüzünden tartışma yaşıyoruz çünkü kendisi benim parasıyla alakalı hiçbir şeye karışmamı istemiyor. ikimiz zar zor geçiniyoruz, her ay maaşımın yarısını veriyorum yine de burun kıvırıp yeterince destek olmadığımı söylüyor. En son ailesine bana sormadan fikrimi almadan pahalı bir hediye almak isteyince sinirlerim bozuldu ve kavga ettik. Kavga esnasında bana öncelik sırasında olmadığımı bu sıraya girmek için çabalamam gerektiğini söyledi. Saatlerce ağladım, içim dışıma çıktı. Ağlamaktan evi terk ediyordum resmen geldi özür diledi sarıldı beni affet dedi ama bilmiyorum artık bir şeyler bende bildiğiniz baya baya koptu gitti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle sen maaşının yarısını verip öbür yarısını ne yapıyorsun? Eşin de senin gibi maaşının yarısını kendine ayırıyor mu?
Para yüzünden tartıştığınıza göre senin paranı ayırmandan rahatsız olup kızdırmak için bu cümleyi kullanmış olabilir.
Bence aşağıdaki eve bakma yükümlülüğü erkektedir diyen kezbanlara bakma. Öyle bir dünya yok. Evlendiyseniz ve zor geçiniyorsanız herkes neyi var neyi yok ortaya koyacak. Lafa gelince eşitlik isteriz paraya gelince “benim maaşım benimdir lütfedip yarısını eve veriyorum” olmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekleri cok simartiyorsunuz. boyle boyle tepemize ciktilar iste. Diyecek bir sey yok. Hakettigini dusunuyorum. Bu tarz durumlarda genel olarak kadinlarin hakettigini dusunuyorum.
Kendine saygin yok belli ki. Bizde de baska bir sey oldu esimin kirici cümlesiyle evi terkettim. Zorla döndurdu eve ama 5 kr parami o gunden beri vermem. Ya kabul et ya bosan dedim. adamlara maddi manevi destek oluyorsun takdir yok, tesekkur yok. Kendilerinin kazandigi tek bir oara var, onu da kadin kazaninca hicbir vasiflari kalmiyor zaten. Eskiden kadin mi calisiyordu, evi tek gecindiriyorlardi. madem oyle al sen gecindir ben yokum dedim. Bu sekilde daha cok para konusunda kavga edersiniz.
Siz kadinlar boyle verici oldukca, sınır koymadikca bu turk erkekleri sizi somururde somurur. Paranızıda yer, hizmetinizi de yer, ustune sizi kırar, k*pek gibi davranir. Devam edin.
Turk kadinlarina turk erkekleri, bu davranislar mustehak demek ki izin verdiginize gore. Tek sen degilsin bunu duydugum genel olarak konusuyorum Parayi kazanin verin, hizmet edin, üstüne öncelik olmayin, kotu laflar duyun ama hala bu seyleri yapmaya devam edin, sömürülmeye devam edin. Kocanin sana faydasi ne, sana verdigi ne?
Mukemmel guclu kadin olacagim diye somurulen kadin oldunuz farkında degilsiniz. Anneleriniz ekonomik ozgurlugunuzu gerekirse cekip gidebilin, kocaniza muhtac olmayın diye istedi ama cepte para var ama akil yok, gidecek yurek yok kusura bakma ama dost aci soyler. Hic alinma, agir da gelmesin yani.
Turk kizlari o kadar verici oldu ki, turk erkekleri iliskide evlilikte hicbir sagladigi fayda, verdigi bir sey yok. Devam boyle. Acidigim tek sey bekar kizlarda bu diger kadinlarin sebep oldugu igrenc duzene ayak uydurmak zorunda kaliyor.
20 Yorumla
1 yılSeninde önceliğin olmadığını göstererek tatlım. O seni ısrarla öncelik görmediyse seninde öncelik sıran değişmeli. Eş aile her kimse bazı durumlarda nabza göre şerbeti hak eder. Senin durumda onlardan biri. Değer niteliğin onunki kadar olmalı.
80 Yorumla
1 yılBu yaşadıkların gerçekten çok zor görünüyor ve hissettiklerini anlamak mümkün. Ancak, bu olay karşısında eşine ders vermekten ziyade, sorunun temelini anlamaya çalışmak ve bunu yapıcı bir şekilde çözmek en sağlıklı yol olur çünkü çatışma çözüm getirmez, dolayısıyla duygularını sakin bir şekilde eşinle paylaşman ve birbirinizi dinlemeniz çok daha etkili olur. Eğer kendini hazır hissedersen, bir uzmandan destek almayı da düşünebilirsiniz. Duygularını ifade etmekten ve çözüm arayışına girmekten çekinme.🙂
12 Yorumla
Soran1 yılYapıcı ve farklı yorumundan dolayı size teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Rica ediyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
55Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanmalısınız direk bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSistem istiyor diye evlenirsen sonucu budur maalesef.
Eş olmak sadece bir imzadan ibaret değildir.
Öfke halinde söylenen sözler, genellikle doğrudur. O anda bilinç altinda tuttuklarını söyler insanlar.
Evlendiğin an senin artik kendi ailen vardır.
Kimse anneni babanı kardeşlerini sil demez, diyemez. Artık onlara bağlı olmayı bırakmak yeterli sadece, sıkıntılı zamanlarında yanında ol ailenin bitti gitti.
Her alanda denge kurmalı insan terazi şaştı mı işler sarpa sarar. Buda bi tür siyasettir yani...76 Yorumla- 1 yıl
"Sistem istiyor" ne demek ya😅 yok otobot, optimusprime a*asını satayım. Modernlik sekülerlik diye diye devreleri yakmışsınız... İnsanoğlu zamanı geldiğinde doğru kişiyi bulduğunda evlenir. Şartlar sağlandıktan sonra kusursuz evlilik diye bir şey olmadığına göre elbette ki inişler çıkışlar hatta ayrılıklar ve bundan çıkarılacak dersler olacak ama bunu evlilik, imza sistem siyaset gibi komik tanımlarla dert yanmanızı ergenliğe girmiş bilinçsiz oğlan çocuğuna benzettim.
Cevap sahibi1 yılSistem istiyor = toplumda yer edinme çabası.
Evli değilsen bu ülkede bir ağırlığın olmaz maalesef. Okuduğunuzu kendinize göre yorumlarsanız benim yapabileceğim bir şey yok.
Her tanıdığınız insan marifetmişçesine ne zaman evleniyon laaa diye sorarsa buda sistemin dayatması olur.
Ben bu sorulardan rahatsız olup evlenen çok insan tanıyorum. Evlenmiş olmak için evlenen.
Hepside neler çekiyor, eşleride kendileride mutsuz.
Evet aile bireyleri arasında ki dengeyi kurmakta siyasete benzer.
Ne görümceyi küstüreceksin. Ne de kapıyı bastracaksın.
Sizde laf çakacağım diye ekstra çabaya girmişsiniz gibi. Ama o insan ben değilim. Ben = laf ebesi- 1 yıl
Hayatı bu kadar gözünde zorlaştırma. Eleştirdiğin hayatın kurbanı olursun. O şekilde evlenen insanlar var ama olmayan insanlar da var. Hayatın gerçeği bu. ev iş aile de de buna bence düşüncesiz bilinçsiz hareket edebilirsin. Ben bu durumu bu kadar büyütmene takıldım sayon laf ebesi :)
Cevap sahibi1 yılKurban olmam. Ben tercihimi net bir şekilde yaptım. Tek geldim, tek gideceğim kendimi biliyorum.
Genelin tespitini yapmak beni takıntılı yapmaz. Ben kendimle ilgili bu konuda gayet net bir karara vardım bile...- 1 yıl
" Başkasının düştüğü kötü duruma düşmeyeceğini söyleyerek övünmek, gururlanmak. "Ne demiş atalarımız; büyük lokma ye, büyük konuşma. " " Esenle kalın...
Cevap sahibi1 yılAynı atalar "kör gözü açılınca ilk bastonunu kırarmış." Da der.
Onların herseye bir tespiti var. Neye göre kime göre olayı.
Sizde afiyette kalın.
Yorumuma atıfta bulunan sizdiniz fitursuzca. Duymak istediklerinizi söylemek gibi bir zorunluluğum yok. Benim baktığım pencere bu hayata siz sorunsuz bir hayat yaşamış olabilirsiniz. Yaşadıklarım beni bu noktaya getirdiysede sizin beni yargılamak gibi bir hakkınız olamaz. Görüşümü begenmediyseniz geçebilirdiniz. ya da eksilersiniz, olur biter.
1 yılMadem ailesini bu kadar önemsiyor, pahalı hediyeler almak istiyor.. Daha çok çalışsın gerekirse taksiye çıksın. Kaldı ki sen kazancını onunla paylaşmak zorunda değilsin. Erkekler ne ara bu kadar şımardı cidden. Bu tarz sorular göre göre evlilik fikri iyice uzaklaşmaya başladı
31 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi düşün
- Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılNe biçim adamlar türemeye başladı bilmiyorum eskiden erkekler karısının çalışmasına bile karşıyken şimdi çalışmasını geçtim verdiği desteğe bile burun kıvırıyor!
Bence kadının böyle bir zorunluluğu asla yok destek olmak isterse olur istemezse de olmaz, çalışmak istemezse çalışmaz ne tuhaf bir devirdeyiz ben gelenekçi bir aile de büyüdüm bana tuhaf geliyor belki de
Neyse sorunun özüne gelecek olursak ailesine hediye aldı diye tartışman hata!
Sana o sözü kullandığı için senin hatanın bir anlamı da kalmıyor nerden tutsa elinde kalır ama özür dilediyse çok da uzatmamak gerekir ama iyi bir burnunu da sürtmek gerekiyor gibi.. Neyse Allah kolaylık versin diyelim. Öncelikler listesinde olmadığın için sana yardım edemem kusura bakma 😀
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılÖzür dilese ne olur a** adam senin paranı kötü şekilde kullanıyor. Tamam anladık evlilikte her şey ortak da o da sana bir şey veriyor mu? Çocuk bile olsa boşa ve nafakayla süründür onun hak ettiği bu. Evli de olsanız senin kazandığın parayla senin iznin haberin olmadan bir şey yapamaz o zaman gidip ailesiyle evlenecek öncelik madem sen değilmişsin. Boşanabileceğinin farkında olduğu için gelip senden özür diliyor ki seni kullanmaya devam etmek için. Evlilikte öncelik eşin ve kendi ailendir bunu da öğrenemeden evlenmiş yazık kafasına. Böyle saygısız davranan biri hep davranır.
10 Yorumla
1 yılHem paranı yiyor hem de beyefendinin sevgisi için çaba göstermen gerekiyor, ne güzel İstanbul. Enişte tam anlamıyla bir fiyasko kusura bakma. Sen bunu dert etmişsin zaten seni rahatsız etmiş ki bunu açığa çıkarıyorsun.
Kendine kıymet ver, evini paranı sahiplen, o zaman daha kıymetli olacaksın. Madem ortak olmuyor sana biraz kendini geri çekme vaktin gelmiş
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, evlisiniz ve herşeyi ortak yapmalısınız. evlilik fedakarlık, sabır, sadakat , sevgi, saygı ister bunlar ilişkinizde yok ise neden evlisiniz anlam veremedim. bence boşanmalısın herkesin ailesi var seninde ailen var senden habersiz birşeyler yapması normal degil, senden habersiz birşeyler yapıyorsa allah bilir başka neler yaptı sen bilmiyorsun Senden habersiz kim bilir neler yaptı senin haberin yok? diye içimden geçirdim bence ayrılmalısın Evlisin ve birbirinizden sır saklıyorsunuz bu normal degil, anormal ve tuaf kim bilir başka neler saklıyor
20 YorumlaAçıkcası yangına körükle gitmek istemem bu konu büyük yaralar açabilecek potansiyele sahip fakat ufak bir öc alınması daha iyi olur gibi geliyor buyüzden arkadaşlarınızla dışarı çıkın yemek falan yapmayın o gün (örnek) sonra da "herkesin öncelikleri farklı" tarz da bir şey söylersiniz ufak tatlı laf sokuşturmalarla düzeltilebilir bir durum bence
10 Yorumla
1 yılÖnceliği ailesi yani, bunu demek istemiş. Aileden zaten kopamazda tamam ailesinde değer versin ama önceliği artık kendi ailesi yani yuvası olmalı. Aile ve yuva bunun dengesini saglaması gerekir. Bu cümleyi kurması hoş olmamış üzü bir durum. Umarım düzelir aranız, zaten özürde dilemiş senden. Bir kez daha tekrar ederse bunu ilişkinizi gözden geçirin derim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSeninle evlendiğine göre öncelik sırasında en baştaydın neden geriye düştüğünü dön kendine sor. Sen maaşının yarısını veriyorsan adam da evi için maaşının yarısını evine harcar diğer yarısını bireysel harcar o zaman ailesine aldığı hediyeye karışıp burnunu sokamazsın. Gene adam sağduydu davranış da haklı olmasına rağmen dönüp özür dilemiş seviyor önem veriyor demek ki. Kendinde düzeltmen gereken şeyleri düzelt evlilikler böyle yıkılıyor.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öncelikle, maaşımın yarısını veriyorum ne demek? Siz ev arkadaşı mısınız, eş mi? İkinizin parası tek yerde toplanır, ihtiyaçlar giderildikten sonra kalanının harcamasına birlikte karar verilir.
21 Yorumla
Soran1 yılAslında böyle olmalı ben sadece aylık ona para veriyorum demek istedim hayat müşterek verdiğimin lafını yapmak istemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÖnceliği olmadığınız birinin hiç bir şeyi değilsiniz, varlığınız da yokluğunuz da aynıdır. O yüzden bu evliliğe anlam yüklemeyin, çünkü ilk fırsatta vazgeçilen olucaksınız...
27 Yorumla
Soran1 yılKal demesi gitmeme engel olması ne içindi bilmiyorum
- 1 yıl
Kal demesi kendi içindir.
Soran1 yılYani maddi olarak cinsel olarak ihtiyacı her türlü gideriliyor neden gitmeme izin versin ama bir alternatif bulursa cebinde parası da olursa yapacaklarını ön görmem zor değil
- 1 yıl
Aynen öyle bunu bildiğinize göre ona göre hareket edin derim size...
Soran1 yılAynen öyle gitmeme izin vermemesi samimi gelmedi çünkü ben konuşurken o telefonla uğraşıyordu ben konuşurken uyuyor gibi davranıyordu yani dediğim gibi iyi karar vermem gerekiyor
- 1 yıl
Temkinli davranın, iyi gözlem yapın.
Soran1 yılAynen
Ya bu nasıl bi cümle yaa bak tek diyeceğim su olur sen niye çalışıyorsun bırak i çalışsın sen mecbur değilsin calisacaksan git babanin evine baban anan için çalis sakın ağlama cidden cok üzülüyorum kadının ağlamasina hastalık olur sakın yapma ve değmez ne özürü al eşyalarını sil herseyi onla alakalı
12 Yorumla
Soran1 yılBen sana yetemem bakamam dedi adam ne diye evleniyorsun o zaman ne diye evlenip de ondan sonra öncelik sıram sen değilsin sıraya geç diyorsun ama gün gelecek suratına tokat gibi çarpacak bu hiç merak etmesin
Gizli Üye(25-29)1 yılKalp kırdıktan sonra özür dilemenin ne önemi var, baktı ki kaybedecek alttan alıyor, düşünceleri değiştiği için değil, soğuk davran asla affetme çünkü dediği yenilir yutulur bir şey değil, sen de ondan habersiz şeyler yap aileni yemeğe götür pahalı lüks bir yere mesela, sen de ona aynısını dersin
20 Yorumla
1 yılO ite Bir daha kesinlikle ama kesinlikle maaşının bir kuruşunu dahi verme vermek zorunda değilsin o it evi geçindirmek zorunda eve geçindirmek erkeğin vazifesi o ite bir daha maaşının bir kuruşunu bile verme ne kadar mide bulandırıcı ifade Şuna bak hep söylüyorum kafası evliliğe müsait olmayan itler evlenmemeli devlet bunu yasaklamalı diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılToplumda evi gecindirme erkege ait. Bence bu soz uzerine maaasini verme hic. Hatta islamda kadinin eve bakma zorunlulugu olmadigini soyluyor. Verme parani ve laf ederse soyle erkek olam ben degilim sen bakicaksin evine. Diye. Kadinlar ne yazik ki dusunceli olunca karsiligi boyle saygisuzlik oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKavgada söylenmez denilen cins laf bu. Sadece özürle olacak şey değil, bundan sonra sende ona göre hareket et en doğrusu bu
15 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle olacak bende çok kırıldım zaten
- 1 yıl
Çok güzel bir soru olmuş bu her karşıma çıktığında neyse😏 bu adamı aldığın yere bırak, önceliği olan yere de akli başına gelir belki
Soran1 yılAklı başına gelsin yoksa ondan çocuk felan yapmam
- 1 yıl
Zaten yapma yoksa sonra çok pişman olursun çocukla kendi başına kalırsın yazık olur
Soran1 yılBencede
Gizli Üye(30-35)1 yılDeli oluyorum şöyle şeyler duyunca.. Sen maaşının yarısını her ay ona veriyorsun (mecbur olmadığın halde) ama adamın öncelik sırasında bile değilsin işte hayat böyle. Sen ona değil, o sana bakmakla yükümlü. Hiçkimse için kendinden ödün vermemek gerek, erkekler için fedakarlık yapmamak gerek çünkü yiyen yaranır bu hep böyledir. Bundan sonrası maddi için destek verme kendi başının çaresine baksın bakalım. öncelik sırasını gözden geçirir belki böylelikle
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖncelik sıram sen değilsin çok büyük bir laf çok büyük. Ve bunu hareketleriylede dogrulamiş. Ailesine pahalı hediye alıyor. Erkeklerin söylediklerine değil hareketlerine bak diyorlar. Hareketleride soyledikleride örtüşüyor.
13 Yorumla
Soran1 yılBen bunu zaten hissediyordum dedim nasıl bir bakış açısıysa bilmiyorum ben kendimi öncelikli görüyorum diyor kendine önem ver ama kurduğun aile birinci sıradadır bunu anlamak bu kadar mı zor cidden şaka gibi
Cevap sahibi1 yılEvlilikte artık kendin birinci sırada olamazsın özellikle erkek. Ailesini düşünmeli. Bekar genç adam değil. Sen dış kapının dış mandalı değilsin sevgilisi değilsin karısısın. Kendini düşünme gibi bir durum söz konusu değil. Ailesinden kendisinden de ondesin. Burcu ne bu adamın
Soran1 yılKonuşuyoruz nasıl bir bakış açısı var bilmiyorum ben nedersem tamam diyeceksin sus bir kere de diyor ikizler burcu
1 yılTavrını net ortaya koy. Ewt eş olmak beraberleik gerektirir elinden geldiğince destek olmalısın ama seni yok sayiyorsa ki ev geçimi daha çok erkeğin sorumluluğundadır seni hız okarak görmeyip yok sayiyorsa tavrından asla vazgeçme.
20 YorumlaSeni kaybetme korkusu yaşıyorsa bunu sonuna kadar kullan. Ama önce bir iletişim şart. Kendi haklarını ve sınırlarını açıkça belli et. Davranışları değişmiyor ve sınırları aşıyorsa kendini uzaklaştır.
20 Yorumla
1 yılŞu kocalarınızın annesi olmayın diye psikologlar bas bas bağırıyor anası gibi para verip durursan yaranamazsın hayret bir şey ya verme kadının parasında erkeğin hakkı yoktur kendini kullandırmaya alışmışsın kusura bakma eşin iyi yapıyor sana
10 YorumlaEvlilikte öncelik karı kocanın bir birine değer verip sahiplenmesidir. Bu yoksa evlilik evlilik değildir. Yaşadıklarınız kolay değil. En doğrusunu siz bilirsiniz yine, bana göre bu insan doğru insan değil. Çocuk yoksa olmadan ayrılın.
10 Yorumla
1 yılAynı evi yatagı paylaştığın insanın böyle şeyler söylemesi çok kırıcı bu lafın üzerine o agladıgın anı sakın unutma özür dileyişine de sakın aldanma hiç samimi degil madem ailesi daha degerli postala gitsin bir ömür baksın anasına babasına kırsın dizini otursun yanlarında kendini bu önemsiz insan için sakn üzme derim çalıştıgın parayı artık verip vermemek sana kalmış
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı sorun bendede var ellımden geleni yapıyorum bende maaş var katkı sağlıyorum halen beni küçümsüyor halen yaranamıyorum
120 Yorumla
Soran1 yılSonra bu kadınlar neden zengin adamları tercih ediyor? Acaba niye yani ha niye
Cevap sahibi1 yılDemi insanın gözü yoksa bile zenginlikte para da pulda zorluyorlar insani
Soran1 yılYani kadınlar para yiyor bilmem ne yesinler tabii fedakar olunca ne oluyor kim kıymet biliyor hani göstersin biri
Cevap sahibi1 yılFedakarlıktan birsey olmuyor tam tersine daha çok dibe indirmiyorlar insanı sen ne yaptinki sen yardımın dokunduki benim gelirim olduğu halde evi donderdigim halde sen kadin misin dedi yani gerisini sen düşün
Soran1 yılEvlenince değişenler var bir de
Cevap sahibi1 yılZaten hepsi degisiyor
Cevap sahibi1 yılSen nasıl sindiriyorsun bu durumu ben kendi kendimi yiyorum
Soran1 yılBakış açımı değiştirdim kendimi hırpalamıyorum eskisi gibi ben değiştim
Cevap sahibi1 yılBende degistiriyorum kendimi ama ister istemez aynı evde insan patliyor
Soran1 yılOrası öyle de ben kendimi çok yıpratıyorum bir de benim ailem çok toksik hiç yapıcı değiller yani ben anlattıkça onlarda eşime laf söylüyorlar zoruma gidiyor ister istemez artık ne kimseye laf anlatıyorum ne de kendi sinirlerimle oynuyorum yani eşime sonuna kadar mücadele veriyorum olursa olur olmazsa yürüyemezse ne yapayım yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılBende o şekil kimseye anlatamıyorum çünkü bıktılar benim sorunlarımdan artık kendi kendime mücadele veriyorum gittiği yere kadar diyorum
Soran1 yılBende öyle yuva kurmak istedim ve kurdum kolayca da bozamam
Cevap sahibi1 yılAynen bende senin gibi düşünüyorum hangi burç sun sen
Soran1 yılKoç sen
Soran1 yılÇok kafa dengim gibi geldin bana nerelisin
Cevap sahibi1 yılAkrep
Cevap sahibi1 yılSende kafa dengi geldin ondan sordum dicektim burçlardan mı dolayı
Cevap sahibi1 yılBen Ankara sen Avrupa’da yaşıyorum
Soran1 yılBende Ankara
Cevap sahibi1 yılEvet Avrupa dayım
Bu tarz sorular erkegi linclemenin ve algi yaratmanin baska bir versiyonu. Dikkatinizi cekerim bu noktaya 🫵🏻
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılpara vermeyi kes o zaman sen de...
para vermek zorunda değilsin geçimi sağlasın bakalım
20 Yorumla Kendi maaşını ona vermeyi kes ve gezmene ayır. Önceliğin değilsem kendi önceliğimi düşünürüm dersin
20 YorumlaHemen yorumlara bakarak şey yapma
İzle bakalım düzelecek mi30 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Erkekler bir çok sorun yaşıyor ama yaşadığı sorunları başkasına anlatıp intikam için dolduruşa gelmeye çalışmıyor.
kötülük yapmamak en iyi ders olur.
10 Yorumla
1 yılBizde ayni sorunu yasioruz yetistiremiyorum ama her istediginide eksik etmiyorum para nere harciosn dedi mi benm cok zoruma gidiyo
10 Yorumla
1 yılParanı vermeyeceksin artık. Evlilikten kendini kurtarmaya bakacaksın çünkü zaten çoktan bitmiş
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evliliklerde öncelik her zaman eşte olmalıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZor geçiniyorsunuz kendısı para birikimi yapıp karışmanı ıstemıyor her ay ona para verıyosun senin paranla gidip ailesine hediye alıyor sen önceliğim değilsin diyor sonra ııs bitince özür dılıyor garip cidden sanki senin paran İcin evlenmıs para vermemelisin o zaman sunu unutma ki her erkek esınden çok ailesine değer verir demek kı seninle sadece ihtiyacını gidermek için evlenmiş yanı suc birazda sende
10 Yorumlaöfke zamanlarında söylenilen sözler, anlaşılabileceğine inanıyorum.
10 YorumlaEğer gerçekten affedilmek istiyorsa sana köle gibi davranmayı bırakmalı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ona dersini veremezsin, adam dürüst olmuş işte öncelik sen değilsin diyor sorun ne! 😅
Evlenirken de öyle değil miydi!
Sizi öncelik yapanları mı seviyorsunuz sanki!00 Yorumla Söylediği şey haksız boşanma sebebi. Aile birliğini temelinden sarsıcı davranış. Blöf dahi olsa yanlış. Çocuğun yoksa sakın yapma.
03 Yorumla
Soran1 yılHayır yapmıyorum yapmam da sana bakamam ben çalışacaksın dedi :)
Soran1 yılO bana acımadı ben de ona acımıyıcam
Böyle adamdan koca olmaz kardeşim zor hepimiz biliyoruz ama o lafı dediyse bitmiş zaten
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılÖnceliği karısı değilse kim? Abla zehirle onu arkandayım
01 Yorumla
Soran1 yılKendisiymiş
Görücü usulüyse evliliğiniz normal öyle hayvanlıklar, ama sevgili olup evlendiyseniz boşan direkt
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSeninle hayatını paylaşıyor ama önceliği sen olmuyorsun.. Bu inanılmaz bir paradoks..
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBu iş bitmiş. Boşanacaksın ama güçlü olduğun zaman gelince
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Ekonomik gücün elinde değilse erkek çok rahat davranır. Boşanınca onun nafakasını alacaksın ama nafakasına ihtiyscın olmamalı
Yuh artık ya bu devirde evlenilecek kişiyi iyi seçmek lazım cidden
01 Yorumla
Soran1 yılBencede
1 yılYa çocuk yoksa bence ayrılmayı düşünmelisin. Evliliği pek anlamis gibi görünmüyor, evlendiginiz anda ikinize ait bir hayata başlıyorsunuz ve doğal olarak birbirinizin birinci önceliği olmalısınız. Verdiğini alamıyorsan sağlıklı değildir.
12 Yorumla- 1 yıl
Ama onu seviyorsan sen de onu önemsemiyormuş gibi davranıp empati kurmasını sağlamaya çalışabilirsin de
Soran1 yılÖyle yapcam
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSeninde önceliğin o olmasın ozmaan. Nasıl cümleler bunlar
00 Yorumla
1 yılSen de kendi ailene harca. Aklı başına gelsin.
00 Yorumla
1 yılO zaman sende ona önceliğin değilmiş gibi davran
00 Yorumla
1 yılBöylesine direkt kapıyı göstereceksin, ötesi kendine saygısızlık maalesef
00 YorumlaKendi kazandığını vermezsen kocandan öncelik beklemezsin
04 Yorumla- 1 yıl
Yarisını veriyormuş, daha ne yapsin kadın. Kadının da kendi ihtiyaçları vb. için paraya ihtiyacı var.
- 1 yıl
Şimdi anladım. Kusura bakmayin.
sakın aldatma. kadınların intikamı genelde aldatma oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılMaaşını ona veriyosun ve sana ne? diyor 😂 yok valla bu dünyada ırıspı çıcığı olmayınca üzüyorlar😏
00 Yorumla daha kadınıyla nasıl üslupla konuşacağını bilmiyor tamam sorunlar yaşayabilirsiniz ama konuşup çözmelisiniz
10 Yorumla
1 yılBazen yaranamazsın kimseye hele ki bu devrin insanına bence akışına bırak ilerde olacaklara göre seçimlerini yaparsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeksi bir sekilde karsila, yanasinca da öncelik siram sen değilsin de
12 Yorumla
Soran1 yılNe o başkası mı var diyip beni delirtecek dün tam da eğer değerimi bilmezsen değer gördüğüm bir yerde olurum dedim alternatif mi arıyorsun dedi adamı katil eder bu
Cevap sahibi1 yılKendim icin suslendim de
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz ona para vermek zorunda değilsiniz ama veriyorsunuz buna rağmen önceliğim değilsin diyorsa gerçekten onun kendini affettirmek için çabalaması gerekiyor
20 Yorumlaerkeğim ama ilk önceliği kadını çocuğu olması gerek annesi babası dahil ama ablam ayırmak kötülük olsun diye demiyorum bu adam senş dakikasında aldatabilcek türdedir ayrılmanı tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun ablam ya
Öyle adamı direk gömeceksin toprağa neyi bekliyorsun boşanmak için seni almış bir adam isterse farklı işler yapsın yine de sana bakmak zorunda hem senin paranı alıp hem de burun kıvırıyorsa yanında adam değil karı taşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende evli hamileyim senin gibi çok çile çekiyorum özür dilemesin e aldanma hep aynı kalıyorlar degismiyorlar emin ol yine kötü şey yasatiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAğır bir söz bu. Sadece söz degil, yaptıkları da sözünü doğruluyor gibi görünüyor. Ben de olsam soğur ayrılmayı düşünürdüm.
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim "öncelik sıram sen değilsin" dedi, ona karşı çok kızgınım. Nasıl bir ders verebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler