Uzun uzun yazacağım sorunun ayrıntılarını. Nişanlım ile ben kalacağımız ev konusunda anlaşamıyorduk. Ben başka bir semtte o başka bir semtte ısrar ediyordu. Evlilik için ev bakmaya bile henüz gitmemiştik ki nişanlımın iş arkadaşları ile bir yemeğe çıktık. Yemekte bir kızdan duydum ki nişanlım işten bir kız arkadaşına ev bakmaya gitmiş birkaç arkadaşıyla. Bu durumu masada başka bir kızdan duymak gücüme gitti ve o kıza takıntı yapmaya başladım. Sonra kızı sosyal medyamdan sildim. Bu olaydan 3 4 ay sonra nişanlımın iş yerine gittiğinde herkes selam verirken o kız beni görmezden geldi. Nişanlımla bu kız konulu kavgaların ardından çok kötü kavga ettik ailelere kadar yansıdı nikah iptal oldu ve nişanlım her yerden engelledi. Çok kötüyüm.. Ona ben mi ulaşmalıyım? Kıza bj durumdan bahsetmeli miyim? Ne yapmalı
Güncellemeler
1 yıl
Kıza durumu anlatim mi? Sevgilime başkasından ulaşm mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nişanlın seni mi engelledi? Ve niye bu kadar tepki gösteriyor? Alttan alması gerekirken yıkıcı davranıyor. Belkide istemiyor evliliği. Kıza ev bakmaya gitmesi uygunsuz. Saklamaya çalıştığı birşeyler olabilir bence. Birde üstüne kız sana tavır almış. Bu da şüpheli.
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Ama nişanlım hemen evlenmek de istiyor aslında. Sadece bu kavgamız ailelere yansıdı. Ve ailem evliliği ertelemek istedi. Bu durum sonucunda nişanlım engelledi. Evlenme durumunu herkese söylemişti. Yani kızla bi şey olsa neden evlenmek için hemen istekli olsun. Yoksa da niye dediğin gibi fazla tepki verdi? Kıza içimde bitmeyen bir öfke var. Konuşsam ben üzülüp küçük düşerim. Çok çok çok çaresiz ve şüphe doluyum
Kızı sildim diye mi tavır aldı diyorum acaba. Ama kırılıp silmem bence gayet mantıklı. Nişanlıma evlilikle ilgili şeyleri de sorarmış yani ben yokken. Ben varken neden sohbet etmedi selam bile vermedi
Nişanlından hoşlanıyorsa seni kıskanır
Sence onunla iletişime geçmeli miyim bu yaşadıklarımı paylaşmalı mıyım ya da onun arkadaşlarıyla çünkü şüphe dolu kalmak beni çok yoruyor
İstersen konuş.
İş yerine gitsem diğer insanlara rezil olabilirim yazsam başka insanlara gösterip nişanlıma da zarar verebilir ama yazmasam konuşmasam da ben düşünmekten hastalıklara kaldım
Teşekkürler yorumların için
Bişey değil. Eğer öyle biriyse zaten dürüst davranmaz.
Son sorum vaktini aldığım için özür dilerim. Sence nişablım beni mesajla gerçekten bitirdi mi yoksa siniri geçince konuşur mu yani ayrılığı kabullenemiyorum
Nişanlının karakterine bağlı. Seni seviyorsa eğer barışmak ister siniri geçince
Kız amacına ulaşmış, nişanlın da zaten bitirmiş. Hikaye basit aslında. Zaten uzlaşamıyormuşsunuz. Geçmiş olsun.
Çözemediğim nokta ailelere ulaşan kavgamızda bile bi ay sonra evlenmeye çalışıyordu bu neden olabilir ki
Tam olarak anlayamadım. Tartışmadan bir ay sonra bile sizinle mi evlenmek istiyordu? Başka birisi mi?
Üzüntüden düzgün anlatamadım özür dilerim. Biz bi ay sonraya nikah tarihi almıştık. Bu engeller tartışmalar yaşanınca bile 1 ay sonra evlenelim aileni boş ver diyordu. Bunu demek istedim. Kız olayını tartışmayı ailem duyunca nikahı ertelemek istedi
Aynı kişi başka birisi değil
Yani evet benimle evlenmek istiyordu ağlamaktan okuyamadım düzgün ya
Özür dilemene gerek yok. Ailen seni korumak için ertelemek istemiş. Haklılar da. Eski nişanlının senin yanında durması gerekirken herşeyi bitirmesi acı olmuş. Senin için iyi olacaksa kızla görüşebilirsin. Ama semt konusundaki tavrı ve olaylar sonrası sana sahip çıkmamış olması bazı şeyleri noktalıyor.
Fayda gelmez
Zaten çok üzgünüm :(
Takma düzelir inşallah
Düzelir mi sence
Düzelir merak etme
Ben daha alasını yaşadım ama olmadı
İnşallah inşallah siz de mutlu olursunuz
7 seneden sonra bi mesajla engellenöek çok koyuyor. Kıza yazıp her şeyi anlatıp vicdan yapmasını istiyorum ama utanıyorum
Takma zamanla düzelir
🌸🙏