Ben bu durumda ne düşünmeliyim amacı ne olabilir?

3aydir bir polisle flört ediyorum dün buluşmamizda telefonuna 3 kez ard arda sms geldi acip bakti kim dedim onemsiz dedi elind3n telini aldim lavoboya kostum baktim 1 numaradan uzun mesaj iste ne kadar cok sevdigini mesaja cevap vermese dahi onu bekledigini bu numaradan bir suru mesaj vardi ve gecenin bi yarisi o numaradan bir sürü arama ama hic bir sekilde benimki mesajina aramasina geri donus yapmamis ben bu numarayi telime kaydettim sonra benimkine neden bu numarayi engellemiyorsun nicin ona goz dagi vermiyorsun falan diye sordum gerekyok yazar yazar susar mesajlarini acip okumuyorum bakmadan siliyorum dedi naptiysam engelletemedim sonra bu kizin kim oldugunu buldum bunlar 9 ay konusmuslar sonra kizdan sebep tartisip alakalarini kesmisler kiz buna ara ara yazip ariyormus ama benimki donmuyormus ona kizin hesabina girdim erkek olarak kimseyi takip etmiyor sadece kiz arkadaslarini takip ediyor benimki buna hic yazmamis ama hic bir sosyal hesaptan Instagram face aramadan engel falan atmamis bu kadar rahatsix edilmesine ragmen bir polis olarak sikayet bile etmemis

Ben bu durumda ne düşünmeliyim amacı ne olabilir?