Memleketimizde evimiz var fakat eşim boşanırım yine gelmem diyor , sen git ben gelmem diyor?

Fikirlerinize ihtiyacım var ! Memleketimizde müstakil iki katlı evimiz var , şu an başka şehirde kiradayız. Bir yıl sonra memleketimize dönelim , eşimin memleketi de yakın hem , evimiz orada , orada yaşayalım , kiralar artık çok arttı, her şey pahalı , orada bahçelerimiz var kendimiz ekip biçelim , hem kendi işlerimizi yaparız hem birikim yapabiliriz , bu arada eşim öğretmen ben mühendisim, burada geçim zorlaştı yapamıyoruz diyorum , hem senin ailen de yakın , bir hasta , taziye olunca gelemiyoruz diyorum. Ailem de öyle müdahale eden tipte ailelerden değil , herkes kendi evinde karışan eden olmaz , birlikte birikim yapıp her şeyin en iyisine sahip olalım , gerekirse bağ evi alalım diyorum. Sen git ben gelmem , boşanırım yine gelmem diyor, sen git ben burada kalıcam , burada deniz var ben denizsiz yapamam diyor , memleketi de Malatya :) bu yüzden çok kavga ediyoruz. Acaba ailesi mi dolduruyor diyorum gitme , kalma onlarla baskı olur vs falan. İnsanlar iki göz evi olsun diye yırtınıyor biz evimiz varken eşimin inadı yüzünden kiralarda sürünüyoruz. Sizce ne yapmalıyım.

Memleketimizde evimiz var fakat eşim boşanırım yine gelmem diyor , sen git ben gelmem diyor?