Güncellemeler
1 yıl
Bu arada eklemeyi unuttum daha önce kalabalık olarak gittiğimizde 2,2.30 olmuştu saat her gün beni eve bıraktı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yani senin ve onun dışında kimse bilemez bu dururmu, buluşmadaki tavırları belli eder bazı şeyleri. adı arkadaşlık olarak ayarlanan bu buluşmalar genellikle kız ve erkek arasında arkadaşlıktan daha farklı amaçları olduğu için ayarlanıyor
Konuşurken gözlerime bakıyo gülüyo bazen. Bende anlayamıyorum işte ondan sordum
sen bir şey hissediyor musun çocuğa karşı?
Yani hissetmesem sorar mıyım sizce? Ya ben çok çabuk bağlanıyorum da kaptırmak istemiyorum kendimi. O yüzden hazırlıklı olmam lazım
takma kafana akışına bırak eli yüzü düzgün bir çocuk ise ağırdan al tanışın kahve için sonrasına bakarsınız
Bu sene mezuna kaldım ve yine hazırlanıyorum sınava. Kafamın boş olması gerekiyo bide xnnffj
bu senende hayatına erkek alman seni biraz zorlayabilir. ama eğer iyi bir çocuksa ve senin ders performansını etkilemeyecekse görüş konuş neden olmasın
Bilmem bakıcaz artık
İlgisi var sana bence
Gerçekten var mıdıır
Bence var erkekler bir kizi tekrar görmek istiyorsa arkadaş amaçlı olmuyor pek
Arkadaş olarak tanımaya çalışıyor
Sadece arkadaş olarak mı
Napsın? Nikahına alıp sonra mı tanısın? 😅😂
Ya sadece arkadaş mı olmak istiyo? İlişki gibi bişey için mi tanımaya çalışıyo abicim onu soruyorum
Ortak iş kuracak seninle bacım
Arkadaş olarak tanımaya çalışıyor, ARKADAŞ OLARAK diyorum. Senin üstüne çıkıp tepinmeden usulüne uygun şekilde tanımaya çalışıyor
Ya kardeşim lafı niye oraya getiriyon şimdi. Sadece şunu sormuştum sevgili gözüyle mi bakıyo arkadaş gözüyle mi allah allah
La bi tanıyıp karar verecek. Belki ortak danaya girersiniz bu bayram
Çalışanım olsan 2 dakikada kovarım seni bu anlama kapasitesizliğinden
Belki doğru kelimeleri kullanamadığın için anlam karışıklığı olmuştur. Bunu da düşün istersen.
Seninle şu anda arkadaşça konuşup tanımak istiyor
Yani arkadaşça tanışmak istiyor
Yani şu anki ilişkiniz iş arkadaşım ile kavhe içiyorum
Yani işyerinde beğendiğim bir gacı var, aklı kıt ama iyi bir gacıya benziyor. İyiyse ciddi düşünürüz demek istiyor
Ya madem bu kadar ilerizekalısın bu sitede ne işin var be abim git kitap oku Allahını seversen.
18 saatlik tren yolculuğum var bebeğim. O yüzden yükledim. Zaman geçirmek için
Ayrıca senin gibi zekası geri insanlar ile uğraşmak gibi bir hobim var 😂😂
Yaş kaçtı? 55,60?
Profilden de belliki dedesin. Dedeleri ciddiye almıyorum.
İkinci mallık belirtisi yüklendi, üçüncüyü de göndersene
He dedem he
34 yaşına dede diyecek kadar zeka özürlüsün. Senin eve kapatılıp dışlanman lazım. Maymunlar bile 80 IQ iken 39 IQ ile nasıl yaşıyorsun? Bilim bunu araştırsın
XDNNDDDK 55 Yaşında gösterdiğin için olabilir mi dedecimm