ACIL FIKIR VERIN?

Lise 10 sınıfta tanistigim bir erkek var ona Ahmet diyelim Ahmet arkadasimi seviyor ama öyle Boyle degil kızda onu sevmiyor kızla pek samimi degilim ama arkadaşız bunlar sevgili oluyor ayrılıyor bende o okuldan ayrılıyorum ahmette bana sürekli flortumsu yaziyor bende arkadaşça yaklaşıyorum gecen sene bugünlerde yine yazıyor konuşuyoruz arkadaşça iyice yakin oluyoruz buluşuyoruz felan bunun bi erkek arkadaşıyla tanisiyorum oda benim arkadasimi beğeniyor bu vesileyle bizide ayarlamaya calisiyor ben ilk basta yok felan diyorum sonrada ilgi alakası hoşuma gidiyor konuşuyoruz flortlesiyoruz. First kissinide bana veriyor ama aramızda öyle wow bi ask yok, Ahmetin mehmet diye bi arkadaşı var onla snaplesiyoruz 1-2 kerede ayni kafede denk geliyoruz ama sohbetimiz yok oturuyoruz sohbet muhabbet konuşuyoruz.1-2 ay oluyo ahmetle konuşmayı kesiyoruz yurtdsina Amsterdama gidiyorum snap atıyorum Mehmetde cevap veriyor Benim memlekete yapıyorsun diye konuşmaya başlıyoruz plan yapıyoruz buraya geleceğini felan söylüyor bisikletten düştüm kıyamam felan diyor sohbet sariyo 2 gün sonra mehmet mesajlarıma bakmamamaya başlıyor bu sirada tiktok atıyor felek yardan uzak koyduysa bizi diye ve ben yurtdisindayim konusmamamaya başlıyoruz ama hala snaplesiyoruz o siradada Ahmet yazıyor konuşmak icin konuşuyoruz 1 ay sonra onla konuşmayı kesiyoruz kavgalı sekilde ama Ahmet bilmiyor mehmetle konuştuğumu söylemedi çünkü sinirlenip ahmetide mehmetide cikartiyorum. Aradan zaman geçiyor mehmeti niye cikartigimi sorguluyorum geri ekliyorum o beni cikarmamis oda japonyaya gitmiş yaziyorumki japonyayami gittin hani buraya geliyordun yazıyorum oda buraya geldim iste😄 yazıyor bende iyi tamam yazıyorum oda ahmetle konusmuyormusunuz yazıyor bende hayır konuşmuyoruz yazıyorum. Bu çocuğunda bana gonlu oldugunu düşünüyorum onla çok uyumluyuz kafa yapımız bizi çeken bireyler var ne yapıcam taktik verin

ACIL FIKIR VERIN?