Yanlızlık yakamı bırakmıyor
Psikolojik olarak yanımda kimseyi istemiyorum
Anlayan anlar anlamayan ne saçma şey der geçer
Yaşamayan bilmez tabi
Dini inancım olmasa dünyada beni yaşamaya teşvik eden hiç bir şey yok
Ailem yüzünden büyük psikolojik baskı altındaydim hep hayattan şikayet ederdim ağladığım tek yer camiydi hep Allaha dua ederdim beni bu durumdan kurtarsın diye birden olmadı ama sürekli gittiğim için beni hep camide meşgul eden biseyler olurdu bir ay içinde bırak psikolojiyi en ufak bir dert bile kalmadı içimde yeniden dünyaya geldiğimi hissettim o an dünyevi hiçbir şeyin aslında tesadüf olmadığını öğrendim o psikolojik baskı beni Allaha huzura kavuşturdu
Namaz kilamadığım için böyle hissediyorum birazda
Regl olduğum için
Bunun ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum
Pek çoğumuz bu konuda mücadele hâlinde. İnancının seni tutuyor olması güzel. İki anlamda da yalnız değilsin.
Aynen öyle, bu dünyada gün yüzü görmek pek mümkün değil bari sabredip diğer dünyada hayatı yaşayayım
Bakarsın karalar aklara dönüşür, iki âlem de sana güzel olur. Kim bilir. Tabii bunları önce kendime söylüyorum. Şöyle dua ediyoruz: "Allah'ım! Yaşamak hayırlı olduğu müddetçe bizi yaşat, ölüm daha hayırlı olunca canımızı al."
Amin teşekkür ederim
Rica ettim.
Cevap
6Cevap
Aynı durumdayım çöktüm diplerdeyim ne oldu sen neden böyle düşünüyorsun anlatmak istermiisn
seni gerçekten anlıyorum neler hissettiğini ne düşündüğünü o hisleri yaşarken ne halde olduğunu tahmin etmiyorum direk biliyorum çünkü yaşadım aynısını takip atarmısın konuşalım yalnızlığın gider birde problemler için neler yapabiliriz bakalım ben mesela son zamnlarda ilaç kullanmaya başladım
Bende kullanıyordum ilaçlar bitince bıraktım birde özel Psikiyatriste para yetiştiremiyorum diye gitmedim , pekte faydasını görmedim zaten , amacı beni iyileştirmek değil para kazanmak hain Psikiyatrist
Yarın doktor randevusu var düzenli uyku uyuyamıyorum diye gideceğim
Teşekkür ederim ama böyle iyiyim
Zaten başka ne için yaşıyorsun? Mezarda böcekler yiyecek
Öldüğünde arkandan güzel ansınlar yeter
Neden psikolojik olarak kendini kötü hissediyorsun buna sebep olan nedir?
Bir çok sebep var okul , aşk vs
Sana iyi gelicekse konusalim istersen istk at
Ben varım
Senin dertlerin nedir
bir evcil hayvn sahiplen
Bir sürü kedim var
Etkiliyorda ruhsuz bir insana dönüştüm sanırım
İnşallah Allah'tan kuvveti verir sana cümlemize
Teşekkür ederim inşallah
Hayat güzel
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?