Hiç bir şey kolay değildi hayatımda
ben çocukluğum boyunca itildim sevilmedim bir kardeşim vardı dünya güzeli herseyimdi o benim onu çok sevdik hayatımızın merkeziydi babam hep evlat acısı yaşarma diye dua ederdi önce babamı sonra kardeşimi kanserden kaybettim ilik vermek için text olduğumda üvey olduğumu öğrendim bu süreçte neler yaşadım anlatmaya kelimeler yetmez sonrası bir sene tedavi gördüm kendime gelemedim bir sene si oldu kardeşimin şehri terk ettim yeni bir başlangıç kızım için herşeyi geride bıraktım ama yaşadığım Hergün için kardeşimden özür diledim eşim hayatta karşıma çıkan ne büyük şansımdı
Kimsem kalmamıştı kimsem
Anne baba kardeş hepsi öldüler
Eşim aldattı beni
Yatakta görsem bu kadar koymazdı
İki gün ölmüş babamın üzerine temin ediyorum sen şırdaydın burada değildin diye ili gün aklımla oynadı
Anlatamıyorum ki ne yaşadığımı
Ama dostlar
Ne ölüm
Ne aldatılmaK nede baskı
Bu hayatta en zor şey kimsesiz olmakmış
Şimdi bildiğim tek gerçek
Her acıya alışıyorda insan
Bilmediğim tek şey
yanlızlık ne kadar acıtıyor
ben çocukluğum boyunca itildim sevilmedim bir kardeşim vardı dünya güzeli herseyimdi o benim onu çok sevdik hayatımızın merkeziydi babam hep evlat acısı yaşarma diye dua ederdi önce babamı sonra kardeşimi kanserden kaybettim ilik vermek için text olduğumda üvey olduğumu öğrendim bu süreçte neler yaşadım anlatmaya kelimeler yetmez sonrası bir sene tedavi gördüm kendime gelemedim bir sene si oldu kardeşimin şehri terk ettim yeni bir başlangıç kızım için herşeyi geride bıraktım ama yaşadığım Hergün için kardeşimden özür diledim eşim hayatta karşıma çıkan ne büyük şansımdı
Kimsem kalmamıştı kimsem
Anne baba kardeş hepsi öldüler
Eşim aldattı beni
Yatakta görsem bu kadar koymazdı
İki gün ölmüş babamın üzerine temin ediyorum sen şırdaydın burada değildin diye ili gün aklımla oynadı
Anlatamıyorum ki ne yaşadığımı
Ama dostlar
Ne ölüm
Ne aldatılmaK nede baskı
Bu hayatta en zor şey kimsesiz olmakmış
Şimdi bildiğim tek gerçek
Her acıya alışıyorda insan
Bilmediğim tek şey
yanlızlık ne kadar acıtıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem