Arkadaşlar kız ne yapmaya çalışıyor yardım edin?

Arkadaşlar acil bana yardım edin olayı anlatıyorum iyi dinleyin ben çalıştığım işyerinde bir kızdan hoşlandım arada bakışıyorduk arkadaşımdan da yardım alarak kızın numarasını kızdan habersiz bulduk ve ben iyi akşamlar yazdım WhatsApp tan mesaj iletildi ama o mesaja ne cevap verdi ne de görüldü attı sabah kahvaltıya geldi ve ben yemek yerken bana çok dikkatli baktı masaya oturduktan sonra birkaç kez bana bakarken yakaladım sonra birkaç kez bakıştık kahvaltıdan ayrıldıktan sonra ben günaydın yazdım yine cevap yok 3 gün sabah kahvaltısında bakıştık sonra ben onun olduğu bölüme gittim arkasından seslendim kolay gelsin dedim saol dedi yanında yabancı bir kız vardı biraz konuşabilir miyiz dedim olur dedi yanındaki kızı göndermesini istedim göndermedi o türkçe bilmiyor dedi bende müsaitsen biraz konuşalım dedim müsait değilim dedi o halde çıkışta konuşalım dedim olur dedi çıkışta onu bekledim bu arada ben kızla konuşurken sesim titredi çok heyecanlıydım kızlarla aram çok iyi değildir çıkışta gördüm ama kız çok soğuk davranıyordu sürekli yanında bir arkadaşı var yine rahat konuşamadım kızla sadece nerede yaşadığını ondan izinsiz numarasını alıp ona mesaj gönderdiğim için özür diledim ha bu arada diğer mesajlarımı görmediğini söyledi yalan söylediğini biliyorum servise kadar eşlik ettim akşam mesaj atacağımı ve mesajlara bakmasını söyledim akşam mesaj attım evde misin diye sordum 1 saat sonra evet yazdı 10 dk sonra bir türlü seni tek yakalayamadım yazdım görüldü attı ve yazmadı yardımlarınızı bekliyorum engel atacağım galiba

Arkadaşlar kız ne yapmaya çalışıyor yardım edin?