Aile & Toplum Yeğenim ablam gideli ağlamadığı an yok, bütün eziyetleri yaptı. Annem de sinir krizi geçirecek durumda. Napıcam? Teddybears34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ablam arkadaşıyla 7 gün tatile gitti Yeğenim ablam gideli ağlamadığı an yok, bütün eziyetleri yaptı. Annem de sinir krizi geçirecek durumda. Napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. bence sabretsin 0 0 Yorumla
Gökyüzümorarmış Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Ablanla annen ya da sen ciddi ciddi konuşun bahsettiğin atak dönemi kolay değil annesini araması çok normal.. O daha küçücük çocuk en çok annesine ihtiyacı var bakmayacaksa niye doğurdu ki? Biraz daha anne olma anlamında çabalasın 2 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @Gökyüzümorarmış kesinlikle katılıyorum dediklerine hafiyen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kemerle dövün o acıyı yaşayan bir daha ağzını açmaz 0 1 Yorumla Teddybears34 1 yıl Ablam da çocuğa bakmak zor oluyor diye tek başına arkadaşının yanına gitti. Çocuğa 4 aydır annem bakıyor. Doymuş durumda. Annem de bana patlıyor evde Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Babası nerede 0 8 Yorumla Teddybears34 1 yıl Babası işte Yorumla Teddybears34 1 yıl Ablam da çocuğa bakmak zor oluyor diye tek başına arkadaşının yanına gitti. Çocuğa 4 aydır annem bakıyor. Doymuş durumda. Annem de bana patlıyor evde Yorumla Teddybears34 1 yıl Annem de 62 yaşındayım. Çocuğa 2,5 senedir ben bakıyorum. Daha fazla yaşım kaldırmıyor diyor. Çocuk bir de atak dönemini geçiriyor. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anneni de anlamak lazım kadın yoruluyordur biraz da babaannesi falan baksa ya da bi bakıcı bulsa ablan iyi olabilir Yorumla Teddybears34 1 yıl Dadısı var fakat gündüzlü o yüzden tek yapamıyor. Annem her gün desteğe gidiyor Yorumla Teddybears34 1 yıl Babaanne tek bakamıyor. 2 hafta zor bakıp kaçıyor. Çocuk çok hareketli diyor Yorumla Teddybears34 1 yıl Annem işte bunalmış durumda evde bize çatıyor iş yükü fazla geldikçe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kreşe gündüz bakımevine falan verseniz Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kaç yaşında 0 23 Yorumla Teddybears34 1 yıl 2,5 Yorumla Teddybears34 1 yıl Annem de 62 yaşındayım. Çocuğa 2,5 senedir ben bakıyorum. Daha fazla yaşım kaldırmıyor diyor. Çocuk bir de atak dönemini geçiriyor Yorumla Aslanbey032 1 yıl Atak derken Yorumla Teddybears34 1 yıl Sinir krizi geçiriyor bro her şey istediğim gibi olsun diye çocukların atak dönemi 3 yaş Yorumla Aslanbey032 1 yıl Bir şey olmazAblan doğurmuş sorumluluk almıyor mu Yorumla Teddybears34 1 yıl Kanka ablamın kafası almıyormuş Yorumla Aslanbey032 1 yıl Ee ne olcak Yorumla Aslanbey032 1 yıl Çocuğu atacak değil ya sokağa Yorumla Teddybears34 1 yıl Annem hep bakacak ya da işte dadı bakacak. Tek dadı iyi bakamıyor zaten hep annem desteğe gidiyor Yorumla Teddybears34 1 yıl Bilmiyorum bro annem de doldukça evde bana patlıyor. Yorumla Aslanbey032 1 yıl Ablan kaç yaşında erken mi evlendi Yorumla Teddybears34 1 yıl 40 yaşında ablam, 10 sene sonra çocuk yaptı evlendikten sonra Yorumla Aslanbey032 1 yıl Ee bu normal Yorumla Aslanbey032 1 yıl Özel değilse neden 10 yıl bekledi Zor mu oldu Yorumla Teddybears34 1 yıl Çocuk istemedi Yorumla Teddybears34 1 yıl Çocuk olunca da kafası gelmedi. Anneme bırakıyor o yüzden Yorumla Aslanbey032 1 yıl Anladım Ablan sorumluluk almak istemeyen kadınAnnen de torunum diye bakıyor iste Yorumla Teddybears34 1 yıl Kısacası böyle 😕 Yorumla Teddybears34 1 yıl Ablam anne olmak istemiyor, çocuğun ablası olmak istiyor Yorumla Teddybears34 1 yıl Annem de çocuğu çok seviyor fakat belli bir yaştan sonra çocuk işi ona ağır geldi Yorumla Teddybears34 1 yıl Yeğenim de sürekli annesini istiyor. O olmayınca bütün eziyeti bize yapıyor Yorumla Aslanbey032 1 yıl Ya annen almayacak Ya da katlanacaksın Yorumla Teddybears34 1 yıl Kanka bakıyoruz zaten fakat çocuğun atak döneminde yanında anne-babasının olması gerekirmiş. Ataklı döneminde de biz olunca hep yanında zor oldu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence sabretsin
Ablanla annen ya da sen ciddi ciddi konuşun bahsettiğin atak dönemi kolay değil annesini araması çok normal.. O daha küçücük çocuk en çok annesine ihtiyacı var bakmayacaksa niye doğurdu ki? Biraz daha anne olma anlamında çabalasın
@Gökyüzümorarmış kesinlikle katılıyorum dediklerine hafiyen
Kemerle dövün o acıyı yaşayan bir daha ağzını açmaz
Ablam da çocuğa bakmak zor oluyor diye tek başına arkadaşının yanına gitti. Çocuğa 4 aydır annem bakıyor. Doymuş durumda. Annem de bana patlıyor evde
Ablanın çocuğumu kaç yaşında
2,5
Babası nerede
Babası işte
Ablam da çocuğa bakmak zor oluyor diye tek başına arkadaşının yanına gitti. Çocuğa 4 aydır annem bakıyor. Doymuş durumda. Annem de bana patlıyor evde
Annem de 62 yaşındayım. Çocuğa 2,5 senedir ben bakıyorum. Daha fazla yaşım kaldırmıyor diyor. Çocuk bir de atak dönemini geçiriyor.
Anneni de anlamak lazım kadın yoruluyordur biraz da babaannesi falan baksa ya da bi bakıcı bulsa ablan iyi olabilir
Dadısı var fakat gündüzlü o yüzden tek yapamıyor. Annem her gün desteğe gidiyor
Babaanne tek bakamıyor. 2 hafta zor bakıp kaçıyor. Çocuk çok hareketli diyor
Annem işte bunalmış durumda evde bize çatıyor iş yükü fazla geldikçe
Kreşe gündüz bakımevine falan verseniz
Kaç yaşında
2,5
Annem de 62 yaşındayım. Çocuğa 2,5 senedir ben bakıyorum. Daha fazla yaşım kaldırmıyor diyor. Çocuk bir de atak dönemini geçiriyor
Atak derken
Sinir krizi geçiriyor bro her şey istediğim gibi olsun diye çocukların atak dönemi 3 yaş
Bir şey olmaz
Ablan doğurmuş sorumluluk almıyor mu
Kanka ablamın kafası almıyormuş
Ee ne olcak
Çocuğu atacak değil ya sokağa
Annem hep bakacak ya da işte dadı bakacak. Tek dadı iyi bakamıyor zaten hep annem desteğe gidiyor
Bilmiyorum bro annem de doldukça evde bana patlıyor.
Ablan kaç yaşında erken mi evlendi
40 yaşında ablam, 10 sene sonra çocuk yaptı evlendikten sonra
Ee bu normal
Özel değilse neden 10 yıl bekledi
Zor mu oldu
Çocuk istemedi
Çocuk olunca da kafası gelmedi. Anneme bırakıyor o yüzden
Anladım
Ablan sorumluluk almak istemeyen kadın
Annen de torunum diye bakıyor iste
Kısacası böyle 😕
Ablam anne olmak istemiyor, çocuğun ablası olmak istiyor
Annem de çocuğu çok seviyor fakat belli bir yaştan sonra çocuk işi ona ağır geldi
Yeğenim de sürekli annesini istiyor. O olmayınca bütün eziyeti bize yapıyor
Ya annen almayacak
Ya da katlanacaksın
Kanka bakıyoruz zaten fakat çocuğun atak döneminde yanında anne-babasının olması gerekirmiş. Ataklı döneminde de biz olunca hep yanında zor oldu.