Bugün sonuçlar açıklandı malum. Okuldan sonra 1 sene ailem için çalıştım baktim. Annem felç geçirdi 2 sene baktım. Sonra vefat etti. Herkes bana kendimi fazlalık olarak hissettirdi. Yengem kendi baba evimden kovuyor ne zaman evleneceksin diyor abim okul için biriktirdiğim 200 bin TL aldı borçlarını ödedi. 5 kuruşum yok 😞Şimdi okul kazandım yengem yaşın geçti zaten çalış eve katkida bulun kismetin çıkınca evlen abin sana bu ekonomide destek veremez dedi. Abim zaten karı kılıklı ben umrunda değilim çok yoruldum bu hayattan kimsem yok Ne yapacam ben?
İstanbul Cerrahpaşa hemşirelik kazanmışım.23 yaşındayım. Okumak için geç mi kaldım?
Tebrik ederim, harika bir bölüm kazanmışsınız. 23 yaş üniversiteye başlamak için kesinlikle geç değil.
Abinizi ve yengenizi elbette tanımıyorum ama bu tavırları çok çirkin. Başarınızı kıskanıyor veya kendileri hayatta başarısız oldukları için sizi de aşağı çekmeye çalışıyor olabilirler. Sebebi ne olursa olsun size akıl verecek ve hayatınızı yönlendirecek bir olgunlukta ve mertebede olmadıkları kesin.
Paranızı geri almak için elinizden geleni yapın, sonrasında da kendi hayatınızı kurana dek bir daha tek kuruş borç vermeyin. Aileniz için bugüne kadar fazlasıyla özveri göstermişsiniz. Gördüğüm kadarıyla fazlalık olan onlar, siz değilsiniz.
Hayatın karşınıza çıkardığı her zorluğun üstesinden gelip kendinize çok güzel bir yol açmışsınız. Bundan sonra da bu yolda yürüyerek çok başarılı olup çok güzel yerlere geleceğinize eminim. İyi şanslar.
Bu ülke de 4. Önemli adamın şoförü idim bi aralar ve o adam 59 yaşında 2 yıl İtalyanca lisansı aldı üniversite den ve bana öğrenmek için asla geçti diye düşünme demişti çok haklı
Lğtfen vazgeçme, harika bir okul kazanmışsın💖 okul dışında part time falan çalışırsın, burs bulursun. Abini de darla versin paranı ya da baba evinse ve ailen vefat ettiyse ya paramı ödeyin ya da evi satalım de. Öyle abi yenge olmasa da olur. Ya da en en kötü kaydol ama kaydını dondur, bu sene çalış para biriktir seneye git. Daha çok gençsin geç kalmış sayılmazsın
Ayrıca İstanbul'da benim çalıştığım bir ajans vardı, tamamen güvenilir, satış danışmanlığı gibi işler yapıyorsun, akmasa da damlar yani okula göre de ayarlayabilirsin. İstersen seni yönlendiririm oraya
Mal kızın yazdigini iyi oku kıza para desteği verecek kimse yok senmi karsilican herseyini senin tuzun kuru onun değil :( adam gibi okul cahil cahil yorum yapma
Aynı durumu yaşıyan bir arkdsm vardı. Gitti okudu üniversiteyi boş zamanlarında part time çalışıyordu. Vallahi şu an atama bekliyor helal olsun dedim kıza arada eve parada gönderiyordu.
Sakın ama sakın kimseyi dinleme bende 22 yaşında gittim üniversiteye yaşıtım olmaz sanıyordum ama bir baktım en küçük benim sana da aynısı olacak okumanın yaşı olmaz 25-30 yaşında insanlar gidiyor üniversiteye
23 yaş desen okulu 4 yılda bitirdin diyelim oda meculda yasin 27 oldu iş buldun diyelim 2 yılda 6 yılda ne bok yiyecen açlıktan olun 6 yılda... Ne iş yapiyosun
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Sizin vasfiniz nedir? Hayat kimseye adil davranmıyor ve her insanin zamani bir değil yasadiklari ayni değil biz de isterdik 18 yasinda gitmeyi Ne yapmamı bekliyorsun?
Hem çalış hem oku. Lütfen hayallerinden vazgeçme. Belediyeye durumunu anlat burs al
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Büyük şehir orası işi nasıl bulucam ya kötü insanlara denk gelirsem burada komşumuz aracı olmuştu tesktilde çalıştım kısa süre sigortasız baska çalışmadım