Arkadaşlar üniyi İstanbul'da okuyunca daha mı ayrıcalıklı olunuyor iş alımlarda ve cv’de filan
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet İstanbul ayrıcalıklı tabi bi kastamonudan mezun olmak var bi burdan. Bende sivil havacılık kabin hizmetleri tercih yaptım. Sen hangi okulu yazdın ve boyun kaç? yardımcı olayım istersen
Çok teşekkürler cidden ve Boyum 160’a yakın uzamayı deniycem 2 sene boyımca ve okula alımlarda boya bakıyolar mı çünkü abim psikolojimi bozdu işte giremiyceksin boşuna yazmışsın ne malsın sen filan gibisinden beni çökertti resmen ama dillerim var ve yüzüm filan çok güzel vücudum orantılı filan kilomda tam 47 işte kendimi filan geliştiriyorum daha fazla o bölümü okursam cvm’de belki daha ayrıcalıklı olur diye düşünüyorum ve abimin lafları benim psikolojimi alt üst etti uyuyamıyorum bile kötü kötü rüyalar görüyorum ağlıyorum filan çevremdeki insanlar bile daha moral verici belki şans yüzğne güler topuklu filan giyersin filan diyolar ne yapıcam kafayı yiycem canım yaa
Okula girerken boy kiloya dikkat etmezler merak etme. Ben sivil havacılık okuyan bir kızla konuştum okula girerken hiçbir şeye bakmıyorlar zaten ösym seni yerleştiriyor. Önemli olan mezun olduktan sonra şirketin kabul etmesi çoğu en az 1.60 boy istiyor. Belki tek tük boya bakmayan şirket vardır onu bilmiyorum. Dil olması çok iyi birkaç cm uzamak için pilates, basketbola git uğraş. Kendini üzmene gerek yok her şey olacağına varır 😊🤍
Oha oha cidden bak okulda boya bakmıyolar dimi ya öyle dimi? varya şu an bana umut oldun gerçekten tatlım 20 yaşındayım bende plates düşünüyodum işe yarar mı sence bi kaç cm filan platesle ve senden ne haber? :)
Bide sen hangi okulları seçtin canım benim sıralamam istanbuldaki özel ünilerdeki hosteslik bölümlerine burslu olarak tutuyor
Pilatesin kemik uzatmada faydalı olduğunu duymuştum 1.57 falansan 3-4 cm uzarsın. Önünde 2 sene okul var o süre içinde ne yapılmaz umudunu kesme canım 😊 Benim 1.74 kilo 50 bende kilodan kaybediyorum almak çok zor. 59 olmam lazım. Önümde 2 yıl var özel diyetisyen tutar alırım artık 😂
Çok olumlu konuşup moral veriyosun yanımda olsan sıkı sarılmıştım hee hem cinsim bu kadar güzel konuşuyor ne mutlu bana işte bende okul boydan almaz diye korkuyorum bide özel ve tam burslu yaa ondan ama seni dinliycem dediğin gibi yapıcam o platesi sende hiç merak etme 59 olursun canım diyetisyenle kolaylıkla belli bi sürede ve 174 cm olduğu için mi 59 olman gerek? Hangi okulları yazdın
Bu arada dövmen var mı? :)
Ben bir tane okul seçtim. Fatih sultan mehmet okul evime yakın ücretli yazdım ama burslu değil 😊
Aa benimde ilk sırada o hahah tutar tatlım ama iyi bari bol şans💗yaparsın
Gerçekleri söylüyorum canım her şeyin çözümü var olmazsa ilikten boy uzatma ameliyatı bile var yani ama sende azim var sporla yaparsın. Boyun son iki sayısından 15 eksik olmak gerekiyormuş oyuzden 59 kilo 😂 Dövmem yok benim oda sorun. Eskiden lise mezunu alıyolardı şimdi her şeye bakıyolar ya
Ay valla süpersin çok sağol içime su serptin işte dövme olmaması daha iyi iyi ki yaptırmamışsın benimde bilekte var yazı bitane onu sildirmem lazım
Aa öyle mi aynı okul denk gelir inşallah hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim inşallah hayallerine kavuşursun 🙂💓
Ayy inşallah canım her şey gönlünce olsun💗
iş alımında değil ama büyük şehir görmek açısından İstanbul 'da okunmalı bence. farklı deneyimler elde etmiş olursun.
Öyle işte tatlım
Sanmıyorum ben iü mezunuyum çok da bir faydasını görmedim
Haklısınız peki bişey sorucam hosteslik tercihi yaptım tercihlerde ve boyum tutmazsa okula almıyolar mı? (fiziğim güzel orantılı yüzümde çok güzel)
Bilmiyorum
Belirli üniversiteler hariç bir üniversite ismi artı kazandırmaz
Doğru katılıyorum ve hosteslik tercihi yaptım tercihlerde ve boyum tutmazsa okula almıyolar mı? (fiziğim güzel orantılı yüzümde çok güzel)
Boy tutmazsa alsalar bile firmalar işe almıyor en azından uçuşta yer hizmetleri belki olur
Peki okula girdikten sonra boyumu uzatsam hergün plates filan yaparak 2 sene boyunca?
Riske değeceğini düşünmüyorum ya uzamazsa? Kaç ki boyun yani şartın ne kadar altı
Bi kaç santim altı ve ya belki uzarsa niye negatifsin :( jakxjkw
Negatif değil garanticiyim bence tüm olabilecek tercihleri değerlendirmek gerekiyor 😏
nitelikli cevre olusturmak daha kolay olur diye dusunuyorum
İstanbul'da iyi ünilerden birinden mezun ve işsizm
İşte türkiye gerçekleri allah sonumuzu hayır etsin valla
ne mezunusun
Nerde okursan oku iş yok
Çok doğru maalesef
Yenimi başlıycaksın üni ye