Bunalımdayım insanlar tarafından dışlanmaktan iyice beynim uyuştu akran zorbalığı yaşadım kimse bana yardım etmedi. Aynisini baska bir kiz yasadi 2 senede düzelmiş süper hayat yasiyor.
Bu insanlardan nefret ediyorum CINSIYETÇI PISLIKLER SIZI!!!
Bunalımdayım insanlar tarafından dışlanmaktan iyice beynim uyuştu akran zorbalığı yaşadım kimse bana yardım etmedi. Aynisini baska bir kiz yasadi 2 senede düzelmiş süper hayat yasiyor.
Bu insanlardan nefret ediyorum CINSIYETÇI PISLIKLER SIZI!!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çünkü sevgiyi bilmezler
O sansli kizlardan ve kaymak tabakadan.
Her kız dert yasadiginda ilgilenilmiyor merak etme
Hangi kadına magdur oldugunda hakaret ediyorlar ezikliyorlar? Hakkımı yiyen onca kadın iki gözyaşına haklı çıkarıyor kendini. Asgari ücretle çalısan kadın İtalyada master yapıyor nerden bulduysa parayı? Ben karıdan 3 kat daha çok kazanıyorum masrafım yok döviz kurundan dolayı gidemiyorum kaldim ulkede
Bu dunyada magdur edilen onca kadin var.
Kadinlar el ustunde tutulmuyor her zaman.
Italyada master yapan 3 5 kaymak tabakayi katma konumuza.
Kadınların magdur edildigi falan yok işyerlerinde egitimde, sosyal kuluplerde hayvan gibi öncelik var. Git yurtdisi burslarina git girisimcilik desteklerine kadınlara kaç program açmişlar. O italyada yaşayan karıdan çok daha iyi maddi durumum var aksine alt tabaydı o liseden arkadasimdi o benim. Sevgilimden ayrildim diyen bir karıya dakka geçmeden 2 erkeğin sulandigini göruyorum
Yahu becerip atmak icin yaklasan erkeklerin sozde ilgisini mi kiskandin?
Issiz kalmis tonla kadin var
Ben 2 yıldır iş arıyorum bulamadım mühendis oldugum halde. Kadın en kötü evlenir. Toplumda çalışmayan erkeğe bk muamelesi gösterirler ama kadın çalışmayınca kimse karışmaz. Becerip atıyorsa erkekler siz de kullanın o zaman sponsor olarak asgari ücrete çalısıp iphone sahibi olabilirsiniz onların sayesinde. Yemeden içmeden kesilip kıza pahalı hediye alan onca maloğlumal var
Su hayatta kac kadin pahali hediye aliyor?
Gunumuzdeki erkeklerin yarisindan fazlasi da calisan kadin istiyor.
Sen sosyal medyada kesfete dusen 8 10 sansli kizi baz aliyorsun