GiG TV'nin İbrahim Atabey'i hakkında ne düşünüyorsunuz (Detayı okuyun)?

Öncelikle dini inancımın olmadığını belirteyim ve bu kanalı kesinlikle desteklemiyorum. Yani bu soruyu sormamın amacı bir dini görüşü öne çıkarmak veya aşağılamak değil.

İnancı olanlar doğal olarak bu kanalı ve sahibini desteklemez, sorum benim gibi dini inancı olmayanların ne düşündüğü. Bu kişiye (İbrahim Atabey, kısaca İA diye bahsedicem) göre başka inançlara saygı duyan inançsızlar "Sevimli gözükmeye çalışan inançsızlar" olarak nitelendiriliyor. Yani ben gerçek bir inançsızsam her türlü aşağılama ve hakaret (hem dini değerlere hem de inanan kişilere) içerikli eylemler yerine getirmeliyim. Dinsizin yobazını gördüm de bu kadarını görmedim. 4 sene önce canlı yayında kuran yırtmış, tabi Rusya'da olduğu için sadece hakkında açılan dava var ve sonuç yok. Rusya iade etmemiş, tabi konu bu değil. Rusya'nın hukuku ayrıdır, bilemeyiz oranın hukuk düzenini.

Bugün bu adamın videolarını izlerken onun yerine utandım. İnancım yok ama inanan arkadaşlarım var ve çevremde inanan pek çok kişi de var. Siz bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz? Nedeniyle ve sonuçlarıyla birlikte açıklarsanız güzel olur.

GiG TV'nin İbrahim Atabey'i hakkında ne düşünüyorsunuz (Detayı okuyun)?