Kardeşim cnsyet değiştirmek istiyor?

Daha yenilerde 18e basan bir erkek kardeşim var onun en başından beri g@y olduğunu biliyordum konuşması hareketleri falan olsun bana açıldı çünkü bana güveniyor ve bende onun arkasından kuyu kazmam ama 2 gün önce dediği aklımı çok kurcalıyor bana ağlayarak başladı ve ¢ nsiyet değiştirmek istediğini söyledi o an ne diyeceğimi bilemedim dip not geçeyim g@y olmak veya olmamak tercih değil ve o insanlarında yaşam hakkı var bunun bilincindeyim zaten 4 5 yıl sonra komple kendi hayatına geçiş yapacak ve belki başka bir yere gidecek ben ona baskı yapıp geleceğini mahvetmek istemiyorum kendi hayatı o an bir şey diyemedim ağladığı için sarıldım sadece tamam abicim dedim g@y olmasında sorun yok belki ama bilmiyorum kardeşim çok yakışıklı kumral saçlı renkli gözlü çok hoş bir çocuk hangi ortama giderse gitsin gözler hep üstünde özellikle kızlardan yoğun istek var ama o hiç birini istemiyor biraz bana tuhaf geliyor ailem ne der bilmiyorum benim için sorun yok ama ailem çok fena şeyler yapar sert insanlar annem kardeşimi evlendirmeyi düşünüyorken bu olayı duysa ne olur bilmiyorum kendi söylemediği sürece ben demem zaten ama sizce kardeşimi karşıma alıp bunun bir hayal olduğunu gerçek hayatın bu kadar basit olmadığını anlatan bir konuşma mı yapayım yoksa kendi haline mi bırakayım

Kardeşim cnsyet değiştirmek istiyor?