Erkek olarak rahatsız olmam beni düşünüp mastır yapablirler. kız olarak rahatsız olunur ama ben bunu nerden bileyim kim bana seni düşünerek çektim diye neden sölesin
Hepiniz hepimize verin de kurtulun bizde kurtulalim
0
33 Yorumla
Soran
1 yıl
Gidin anneniz köyden ) birini bulsun evlenin milleti rahatsız eden etmeyin Aynı şeyi baskası kızına dese
Soran
1 yıl
Ver bana kurtul dese bu dediği ne utanırmısın
Cevap sahibi
1 yıl
Millet ac ac kizim bi ulke bu kadar sexsiz olur mu yahu yurt disinda bu kadar bakir erkek yok
Cevap sahibi
1 yıl
Sadece yuxde 20 erkek seks yapiyor yav bu ulkede
Soran
1 yıl
Arkadasım kadın kendini tutuyor hayatına bakıyor siz niye tutamıyorsunuz? O zaman dediğim gibi anneniz birini bulsun evlenin
Cevap sahibi
1 yıl
Yok bacim bakire kiz nerde? O kadar cok kiz var ki her yer kiz kayniyor ama yok adam gibi seven bakire kendini cok begenip illa yakisikli olsun diye tutturmayan kiz kalmadi
Soran
1 yıl
Bütün kızlar veriyosa ülkede erkek niye bu kadar aç abi o zaman
Cevap sahibi
1 yıl
Kizlar sadece yakisikli ve uzun olanlara veriyor bu erkekler yuzde 20 olsa yuzde 80 kiz bunlara veriyor yuzde 20 de vermek istemiyor belki bekar bunlarda
Cevap sahibi
1 yıl
Misal bazi erkeklerin 10 15 tane en az kiz arkadasi oluyor
Soran
1 yıl
Erkek niye sadece güzel kızla olmuyor ki o zaman
Soran
1 yıl
Uzun erkek dedin ya ona dedim
Cevap sahibi
1 yıl
Uzun erkek seviyon galiba sende
Soran
1 yıl
Lan yanlış anlamışsın onu demedim l zaman uzun Erkekler neden %80 kadınla oluyor Sadece güzel kız la olsalar
Cevap sahibi
1 yıl
seks icin sadece erkeklerin libidosu yuksek iste kiz cirkinde olsa isterse erkegi yataga atabilir
Soran
1 yıl
Keşke sizde kontrol edebilseydiniz
Cevap sahibi
1 yıl
Erkekle kiz bir degil iste bi alet var biz istesemeskde kalkiyor ah keske bende yasayabilseydim kizlar bu kadar uzun erkek veya illa yakisikli erkek istemeseydi:(
Soran
1 yıl
Böyle bir şey kız dese adı orspuya çıkar o yüzden kardeşim sende pezvenk olucagına hayatının aşkına bak
Cevap sahibi
1 yıl
Ahshah ask mi? Kizlar 185 190 yakisikli kriteri koymus hanfendi 2 cm ile kaciriyorum bi iki yerim guzel ama kimse bakmiyor istemiyor ne aski
Soran
1 yıl
Ya bak kendimden örnek veriyim kızım ve aşık olacağım erkeğin 1 2 cm kısa olmasınamı takılıcam ve emin ol benim gibi binlerce kız böyle düşünüyordur
Cevap sahibi
1 yıl
Nasil yani sen kac boyundasin ben 183 boyundayim orta mi yeterli mi kisa mi anlamadim
Soran
1 yıl
Ya sen boyuna kurban ol 1 83 çok güzel
Cevap sahibi
1 yıl
Ee o zaman cirkinim kizlar o yuzden bakmiyor
Soran
1 yıl
Sen fazla sosyalleşiyorsan bakmamaları imkamsız gibi
Cevap sahibi
1 yıl
Sosyal degilim ama disari cikiyorum yani utangacim sanki bir kiz dun bakmis gibiydi yuzumu cevirdim anlamiyorum niye bakiyor cirkinligime mi yani yakisikli degilim ki
Cevap sahibi
1 yıl
Mesela kumral ela gozluyum dudaklarim hafif sekilli kalin saclarim dalgali kirpigim uzun ama cirkin olmusum iste
Soran
1 yıl
Ya arkadasım bir kız çirkin bulduğu erkeğe bakmaz. Sana bakmışsa belki hoşunuza gitmişsindir bak bir kız olarak tavsiyem sosyalleş cafelere git arkadaslarınla dısarı çık sonra gelir teşekkür edersin😉
Soran
1 yıl
Senin özelliklerin bir kızın çok hoşunkxa gider.
Cevap sahibi
1 yıl
Arkadasim yok utangacim diyorum oyle cafelerde cok kiz oluyor bakamiyorum onlara
Cevap sahibi
1 yıl
Hicbir kizin gitmedi maalesef
Cevap sahibi
1 yıl
Kotu kotu bakanda olmustu sanki ona bir sey yapmisim gibi
Soran
1 yıl
Bak ilkönce utangaclıgından kurtul ya çok normal, insanız utangaç olmayı biz seçmiyoruz sonra arkadaş edin çok zor değil arkadaş bulmak okula gidiyorsan sosyalleş gitmiyorsan Sokağında yaşıtın varsa konuş ya biliyormusun kuzenin olsa bile olur kız erkek farketmezler dışarı çık cafede otur, sinemaya git böyle yaptıkça utangaclığın kesin gider bak kesin diyorum, emin ol sonra istediğin sevgiliyi de bulursun , arkadaşlar da bulursun sonra gelirsin bana teşekkür edersin. Dediklerimi uygula kendini kötü hissettirme hiçbir zaman , sadece keyfine hayatına bak.
Cevap sahibi
1 yıl
Cok zor ve gec artik yasim 26 arkadasim vardi daha once ama onlarla da iletisim koptu kiz arkadasim hic olmadi ama artik her sey imkansiz geliyor bana kiz arkadasim olursa kiyamet alameti saycam
Soran
1 yıl
26 o kadar geçmi kendine gel toparlan ya hiçbir şeyin sonu değil dediğimi uygula sadece kuzenlerim bile olsa çık kardeşin varsa onunla, bak dediklerimi kesin yap ne demek istediğimi anla
Sana şöyle açıklayayım soru ben yanış anlamsim da dediğin doğru aslında o dediğin tacize girer ama kendi istiyorsa kadın onaa yapacak bişey yok maalesef 🤔🤔🤔
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınlar onu yapsa tahrik oluyorsunuz bunu yapsa oluyorsun? ne yapalım biz, ota bka kaldırıyosunuz kadının ne suçu var?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
KS'de ki erkekler özet:
https://www.instagram.com/reel/C-C_vxFtAeW/?igsh=ZmhtanR6aHUwNm45
Umarım çocukluktan bir gün çıkarlar
xD www.instagram.com/.../?igsh=MW1jNmJrY3k3emJrMQ==
Attıgın videoya bakınca dediğim şey baya zaman alır
"Bi de kadın olması işte"
Yazık lanş
:D
Bizim önümüzde kalkan şeyin size girmedikten sora ne gibi bi zararı var hanfendi rahat bırakın artık bizi şeyimizle.
Düşünerek çekmiyor musunuz eğerki sen yapmıyorsan sana gerçek adam derim
Ben evliyim bıraktım çekmeyi ama sizi düşünüp çekmelerinin size ne gibi bi zararı var bunlar düşünmeyin siz yolunuza bakın
Empati yap rahatsız olmazmısın öyle bir şey duysan
Erkek olarak rahatsız olmam beni düşünüp mastır yapablirler. kız olarak rahatsız olunur ama ben bunu nerden bileyim kim bana seni düşünerek çektim diye neden sölesin
Merak ettiğim soru var kadınlar tacizden nefret eder çok kötü bir olaydır biz için, erkekler ise tacize ugrarsam hoşuma gider derler niye
Adam bulamıo napsın kadın gel dese bi sürü ama erkek hadi dese bi tane bulamaz o yüzden
bir kız olarak düşündüğümüz ne biliyor musun olgun olursa tipi kötü olsa bile aşık olanı mutlaka çıkar
Olgunluk ne ki adam olgun akıllı ama görmemiş napsın
Olgun olursa görmemişliğini bile belli etmez, belli etmeyince konuştuğu kız olgun olduğunu hisseder ve yakınlaşır biraz mantıklı düşünce sadece
Evet öyle oluo ama ikisinin sonuda yatağa gitmio mu asıl olgun ne istediğini bilip direk isteyendir
Nadirdir emin ol gerçek seven hemen cinsellik düşünmez vakit geçirirler eğlenmesine bakarlar
öyle ama sevginin doruk noktasıdır cinsellik zaten
Hepiniz hepimize verin de kurtulun bizde kurtulalim
Gidin anneniz köyden ) birini bulsun evlenin milleti rahatsız eden etmeyin Aynı şeyi baskası kızına dese
Ver bana kurtul dese bu dediği ne utanırmısın
Millet ac ac kizim bi ulke bu kadar sexsiz olur mu yahu yurt disinda bu kadar bakir erkek yok
Sadece yuxde 20 erkek seks yapiyor yav bu ulkede
Arkadasım kadın kendini tutuyor hayatına bakıyor siz niye tutamıyorsunuz? O zaman dediğim gibi anneniz birini bulsun evlenin
Yok bacim bakire kiz nerde? O kadar cok kiz var ki her yer kiz kayniyor ama yok adam gibi seven bakire kendini cok begenip illa yakisikli olsun diye tutturmayan kiz kalmadi
Bütün kızlar veriyosa ülkede erkek niye bu kadar aç abi o zaman
Kizlar sadece yakisikli ve uzun olanlara veriyor bu erkekler yuzde 20 olsa yuzde 80 kiz bunlara veriyor yuzde 20 de vermek istemiyor belki bekar bunlarda
Misal bazi erkeklerin 10 15 tane en az kiz arkadasi oluyor
Erkek niye sadece güzel kızla olmuyor ki o zaman
Uzun erkek dedin ya ona dedim
Uzun erkek seviyon galiba sende
Lan yanlış anlamışsın onu demedim l zaman uzun Erkekler neden %80 kadınla oluyor Sadece güzel kız la olsalar
seks icin sadece erkeklerin libidosu yuksek iste kiz cirkinde olsa isterse erkegi yataga atabilir
Keşke sizde kontrol edebilseydiniz
Erkekle kiz bir degil iste bi alet var biz istesemeskde kalkiyor ah keske bende yasayabilseydim kizlar bu kadar uzun erkek veya illa yakisikli erkek istemeseydi:(
Böyle bir şey kız dese adı orspuya çıkar o yüzden kardeşim sende pezvenk olucagına hayatının aşkına bak
Ahshah ask mi? Kizlar 185 190 yakisikli kriteri koymus hanfendi 2 cm ile kaciriyorum bi iki yerim guzel ama kimse bakmiyor istemiyor ne aski
Ya bak kendimden örnek veriyim kızım ve aşık olacağım erkeğin 1 2 cm kısa olmasınamı takılıcam ve emin ol benim gibi binlerce kız böyle düşünüyordur
Nasil yani sen kac boyundasin ben 183 boyundayim orta mi yeterli mi kisa mi anlamadim
Ya sen boyuna kurban ol 1 83 çok güzel
Ee o zaman cirkinim kizlar o yuzden bakmiyor
Sen fazla sosyalleşiyorsan bakmamaları imkamsız gibi
Sosyal degilim ama disari cikiyorum yani utangacim sanki bir kiz dun bakmis gibiydi yuzumu cevirdim anlamiyorum niye bakiyor cirkinligime mi yani yakisikli degilim ki
Mesela kumral ela gozluyum dudaklarim hafif sekilli kalin saclarim dalgali kirpigim uzun ama cirkin olmusum iste
Ya arkadasım bir kız çirkin bulduğu erkeğe bakmaz. Sana bakmışsa belki hoşunuza gitmişsindir bak bir kız olarak tavsiyem sosyalleş cafelere git arkadaslarınla dısarı çık sonra gelir teşekkür edersin😉
Senin özelliklerin bir kızın çok hoşunkxa gider.
Arkadasim yok utangacim diyorum oyle cafelerde cok kiz oluyor bakamiyorum onlara
Hicbir kizin gitmedi maalesef
Kotu kotu bakanda olmustu sanki ona bir sey yapmisim gibi
Bak ilkönce utangaclıgından kurtul ya çok normal, insanız utangaç olmayı biz seçmiyoruz sonra arkadaş edin çok zor değil arkadaş bulmak okula gidiyorsan sosyalleş gitmiyorsan Sokağında yaşıtın varsa konuş ya biliyormusun kuzenin olsa bile olur kız erkek farketmezler dışarı çık cafede otur, sinemaya git böyle yaptıkça utangaclığın kesin gider bak kesin diyorum, emin ol sonra istediğin sevgiliyi de bulursun , arkadaşlar da bulursun sonra gelirsin bana teşekkür edersin. Dediklerimi uygula kendini kötü hissettirme hiçbir zaman , sadece keyfine hayatına bak.
Cok zor ve gec artik yasim 26 arkadasim vardi daha once ama onlarla da iletisim koptu kiz arkadasim hic olmadi ama artik her sey imkansiz geliyor bana kiz arkadasim olursa kiyamet alameti saycam
26 o kadar geçmi kendine gel toparlan ya hiçbir şeyin sonu değil dediğimi uygula sadece kuzenlerim bile olsa çık kardeşin varsa onunla, bak dediklerimi kesin yap ne demek istediğimi anla
Kadınlar da erkekler de gözlerini haramdan kaçırmalı.. tahrik edici davranışlarda bulunmamalı.. maalesef kadınlar çıplak geziyor!
Dostum normal giyenede sulanmıyormısunuz
Ben sulanmıyorum bu karakterle ilgili bir mesele bence.. insanın iradesi ile alakalı.. ben o kadar ucuz muyum ki herkese karşı tahrik olaym
Öyle ucuz erkek çok var mı
Bence bu devirde oldukça fazla.. maalesef.. erkek olmak ayrı adam olmak apayrı
Gelecek zaman umarım böyle bir şey ortadan kalkar
Zor.. ama yine de az ihtimal
Erkeğin doğası bu hanfendi ☺️☺️☺️
Kızın oldu bir gün mesela aynı şeyi diğer erkekler kızına yaparmı
Sana şöyle açıklayayım soru ben yanış anlamsim da dediğin doğru aslında o dediğin tacize girer ama kendi istiyorsa kadın onaa yapacak bişey yok maalesef 🤔🤔🤔
Kadın isterse zaten tacize girmez ama lütfen her önünüze gelene hayal kurmayın abi
Haklısın kardeşim 😌😌
Hiç inmedi ki.
Kızın oldu bir gün mesela aynı şeyi diğer erkekler kızına yaparmı
O zamana kadar erkek kalmayacak zaten piyasa ibnеden geçilmiyor
Kalırsa diyelim ne düşünürsün
Ben evlenmeyeceğim
Deme öyle hayatının aşkı çıksa fikrin değişir
Çıkmadı Nurcan çıkmadı 🥹
Herkes çift yaratılmadımı bir gün ikiniz birbirinizi bulursunuz
Beni bulduğuna sevindim, nerelerdeydin onca zaman?
Onu kastetmedim HAHAGAJZHJAĞ
Yok oyle bir sey
Haklısın