Hayalim bu
Yazılımımın tutması için uğraşıyorum tuttuğu anda yine ülkem Güney Kore ya da Japonya
arkadaşlarım bu ülke değişmez, siz değiştirmek isteseniz de değiştirtmezler
kafa yapılar müsait değil ve değişmez yıllarınızı heba edersiniz
evet doğru Türkiye de doğmuş olabiliriz ama nerede yaşayacağımızı biz seçebiliriz
sadece akıllı çalışıp bir şekilde tüymek gerek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oğlum bu senin fikrin Senin hayatın Senin amacın herkes saygı duyar ama bunu burada yayınlayıp bir şeyler amacın ne senin lan
amacım baya kötü olabilir derhal tutuklama emri çıkması lazım
Yazık lan hapishanemiz de sana yer mi ayırsınlar Seninle Hiç Kimse uğraşamaz Boş ver
neden sokak röportajlarında kadın için ayırmışlar ülkesinden ve hükümetinden memnun olmadığını söylediği için
Belki tatlı dille değil ama anlayacakları dilden konuşursak değiştirebiliriz. Değiştirmek istiyor musun?
hayır herkesin kendi hayatı ben kendimi bi sekilde kurtarayımda
Bence asıl bu kafayla ülke hiç değişmez
cidden umrum da değil bro
Ya yazılımın tutmazsa? O zaman ne yapacaksın?
bilmem yurt dışında yazılımcı iş ilanlarına bakarım çalışma vizesiyle geçip sonra kalmaya çalışırım
umut asla tükenmez yeter ki sıkı çalışmayı ve disiplini sürdür
Şunun için umut besliyosun ama kendi vatanın için hiç umudun yok mu? 😄 Şaka gibi insanlarsınız cidden. Umarım oranın vatandaşlığını alırsın da bir daha kendine Türk falan demezsin. Hak etmiyorsun çünkü
Ya aslında umut var bu ülke için ama ömrüm yetmez o zamanları görmeye,
ülkemiz içinde yaşamadığın sürece eğlenceli ve güzel, emin ol uzaktan sizler için dua edip iyi dileklerimi sunacağım.
Ama önceliğim ailem ve geleceğim. Yarın öbür gün aile kurduğum da aman çocuğumun başına bir şey gelir mi ya da ailemin başına bir şey gelir mi endişeleri taşımak istemiyorum.
Tek focus ve odak noktam ideallerim olmalı adım adım temelden daha büyük ideallere.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kanka böyle şeyleri düşünmemek, endişelenmemek istiyorsan bunun için savaşırsın. Kaçmak çözüm değil. Geçmişte babalarımız, amcalarımız, dedelerimiz hırsız ve bencil yönetimlere karşı mücadele etmemiş olabilir ama bu bizim de onlar gibi olacağımız anlamına gelmiyor. Topraklarımız var verimli. Senin gibi zeki insanlarımız var. Güçlü bir milletiz. Bir avuç zalimden korkup kaçmak yapılabilecek en büyük hata olur. Tamam belki daha iyi bir hayat sunarsın kendi ailene ama doğduğun bu topraklara ihanet etmiş olursun ve geri kalan hayatını da korkak olarak geçirirsin. İstediğin buysa amenna yolun açık olsun
Sana başarılar diliyorum
milliyetçi yorum gerçek olmasını isterdim ama maalesef değil.
toplum kökten çürümüş vaziyette, mevcut hükümette problemlere göz kapıyor, daha geçen gün sokak ortasında kadın cinayeti yaşandı sebep ne biliyor musun? kadın çocuklara bakmak istememiş ki büyük ihtimalle öfkeyle tartışma arası söylediği söz ki gerçek bile olsa öldürmek ne demek?
bir insan kolay mı yetişiyor? anıları var çocukluğu var ailesi var sevenleri var, biz kıymetli bir insanımızı sokak ortasında birine kurban ettik. Bunun hesabı yapılmıyor çünkü daha beteri deprem zamanında yaşandı. Ben daha çocuk yaştayken sismik izolatörlerin ne kadar gerekli olduğu ile alakalı nice makaleler yazmış ve forumlarda tartışmasını yapmıştım. Yıllarca nice insan bu sorunla alakalı bağırıp çağırıyor
sonra bir deprem, binlerce insanı kepçelerle mezarlara gömdüler.
Arkadaşım ben bir kadının kopmuş bedenini gördüm, oradaki enkazları temizleyen işçiler kadının yarı parçasını tutmuş götürüyordu.
Sen bunu anlayabiliyor musun? Ablan olduğunu hayal etsene bi, kopmuş yarısı yok kadının,
binlerce insanın mezarı bile yok kim bilir kaçının üzerine inşaat yapıldı, hayat hikayeleri neydi neler yaşadılar hayalleri neydi sevdikleri kimdi?
99 depreminde yaşananlar için önlemler alınsaydı bugün 2. bir 99 depremi yaşanmayacaktı
sadece ufacık tartışma oldu diye adam adamı öldürüyor
hani nerde bakanlığımız? neden kimse bir şey yapmıyor neden her öleni bu kadar çabuk unutuyorsunuz yaslar tutulmuyor önlemler peşinde koşturulmuyor?
şimdi gelmiş bana korkaklıktan bahsediyorsun, tabikide korkuyorum kim korkmaz ki halk kurban ediyor hükümet yol geçen hanına çeviriyor sonra benim gibi nice hakanlara niye gitmek istiyorsun diye sorguluyorsunuz
Ya yanlış anlamayın ama Doktor ya, en saydı duyduğum meslek niye biliyor musunuz? çünkü doktor olmak gerçekten emek gerektiren bir meslek, nice kitapların bitmesi nice disiplin gerektiren zorluğun üstesinden gelerek ulaşabileceğiniz bir alan.
ve sistem doktorunu bile koruyamıyor, şiddete uğruyorlar bırak şiddetti bu ülkede doktor öldü.
teşekkür ederim yazı içindeki zeki söylemin için ama değilim sadece akılcı hareket etmeye çalışan ve çalışkan olma peşinde biriyim, hakka hukuka girmeden bakkalda 2 tl eksik almışsa geri dönüp iade eden bir ahlak bilincindeyim o kadar.
Problemin temelde ve o düzelmediği sürece ben umut görmüyorum. Ama inşallah bir gün bir şeyler tersine döner. İyi günler
Milliyetçilik değil yaptığım. Emin ol çok b*ktan şeyler gördüm yaşadım. Sokak ortasında öldürülen kadından da haberim var. Tüm olanları takip ediyorum. Benim mücadele isteğim gelecek nesillerin bu tür korkularla yaşamaması için. Aynı taraftayız. Sadece ben tüm bunları değiştirmek için savaşalım diyorken sen başka ülkelere yerleşelim diyorsun o kadar
Doyduğun yer demek ki
Ben değişeceğini düşünmüyorum bu insanların zihniyeti bozuk çünkü
Değiştirme şansım olsa hemen değiştiririm.
Keşke çıkıp gidebilsem ne isterim ki başka
Ülkemiz güzel zaten
geçen sokak ortasında kadının kafasına sıktılar kardeşim benim
aynı gün içinde birini doğradılar
Ne güzel işte
Türkiyede ortalama vatandaş yorumu şiasldasd
Kardeşim sen git Japonyaya tamam mı canım benim ülkemi değiştirmem
zaten mutlu olduğun yeri neden değiştiresin ki otur oturduğun yerde