Bipolar bozukluğu vardı boşandıktan sonra bir ilaç buldum şizofren tedavisinde kullanılıyormuş
3 yıllık süreçte çok az ilişkimiz oldu saysan sayılır
Çok şeyi yaşayamadım ya hep içimde kaldı
şu an evi toparliyorum çekmeden bir ilaç daha buldum baktım ki depresyona iyi gelen ilaç yarım kullanmaya başladım
Karım artık yok ondan bana sadece depresyon ilacı kaldı normalde 1 aylık ilaç ben yarım alıyorum bana 2 ay yeter öyle bir şey ki bana panzehirini bırakmış gitmiş gibi hissediyorum ve onunla hayata tutunmaya çalışıyorum
3 yıllık süreçte çok az ilişkimiz oldu saysan sayılır
Çok şeyi yaşayamadım ya hep içimde kaldı
şu an evi toparliyorum çekmeden bir ilaç daha buldum baktım ki depresyona iyi gelen ilaç yarım kullanmaya başladım
Karım artık yok ondan bana sadece depresyon ilacı kaldı normalde 1 aylık ilaç ben yarım alıyorum bana 2 ay yeter öyle bir şey ki bana panzehirini bırakmış gitmiş gibi hissediyorum ve onunla hayata tutunmaya çalışıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilmediğiniz size reçete edilmemiş hapları içmeyin. Anti depresanların bir çok çeşidi var. Tedavi ihtiyacınız varsa mutlaka doktora gidin destek alın. O ilaçlar beyin hormonlarını aşırı değiştirip etkiliyor.
Haklısın ama hiçbir yan etkisi yok
Bulantı kusma görme bozukluğu vs vücudum eskisinden daha sağlıklı diyebilirim hani insanı aptal etmiyor uyutmuyor
Çok iyiyim şu an tam bana uygun bir ilaç karımın panzehiri nede olsa biz onunla tek vücuttuk ona iyi gelen bana da iyi gelir diye içtim ve şu an çok iyiyim
Bitince yoksunluk olur, doktora danışın ve ilacı sorun, doktor uygun bulursa reçete ile alırsınız fayda gördüyseniz ismi ile. Ben farklı bir anti depresana geçerken beni çok zorladı ilacı bir anda kesmek bırakma işini basite almayın. Lütfen doktora danışın bu konuda, boşanma sonrası için de destek alabilirsiniz hayatınızda bir değişim dönüşüm var, karınızın durumunu ya da neden olamadı diye içinize atmayın, ruhunuzu ve bedeninizi iyileştirmeniz çok önemli bunlara odaklanın, içerleye içerleye hasta olursunuz bu da akıl işi değildir yasınızı yaşayın elbette ama bu durumdan sonrası için kurban pozisyonunda takılı kalmayın kendinizin değerini bilin kendiniz sevin öncelik bu hayatta bir çok şey var ve yaşanıyor beteri var şükür diyelim, çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim tavsiyen için boşanma sonrası destek için nereye danismam gerekiyor
Psikologlar, ilaç artık ismi ne ise bahsettiğiniz ilacın ilacı yazanda psikiyatristtir, 6 ay kullanılır bu ilaç uzun süren ilaçlar vardır ve dozu fazladır kronik depresyon hastalının dozu fazladır bakın onu bırakınca o çıkıştan ben çakıldım. Hele uykunuza dikkat edin uyarıcı şeylerden uzak durun. Bol yürüyüş bol spor doğa gezisi sevdikleriniz ile buluşun sohbet edin. İnsanlardan uzaklaşmayın. Ama duygularınız bir dinginleşsin sakinleyin. Günlük tutabilirsiniz hobi olur, maneviyata yöne bilirsiniz ama en iyisi psikolog olur çünkü çözümleyemediğimiz yakınlarımız ile konuşamadıklarımızı bilir kişiye danışarak içimizi dökebiliyor ve yönetmeye başlayabiliyoruz duygularımızı. Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun sizden iyi ki varsınız
Bana ihtiyacınız olursa burdan yazın
İyiliğin karşılığı iyiliktir yapabileceğim bir konu olursa bende size yardımcı olmak isterim
Bir hayır duası okusanız yeter bana, kendinize çok iyi bakın, o ne demiş bu ne yapmış bu olmadı öldüm bittim hayır hepimizin sınavı farklı ama zorlukları var evet. sabır ve emek bu iş hayatı veya para için değil sadece ruh ve beden içinde önemli, Allah ın verdiği bedene eziyet etme. Öte dünyada sorgumuzda sadece etiklerimiz biçtiklerimizden sorumluyuz. Bundan sonrası kapılarınız açılsın iyilerle karşılaşın inşallah. Allah'a emanet olun.
Elbette dua ederim Sizde Allah'a emanet olun
Neden eski karina takili kaldin ki bosanmisin?
Kadin hastaymis tedavi olurdu aslinda
Bildiğin gibi değil çok zor bir karakterdi inan bana yaşayan bilir hani olsaydı 3 yıl sabrettim bir yol çözüme giderdik heralde diye düşünüyorum 3 yılda çözülmeyen bir yol katedilmeyen süreçten pek umut beklenmez
Anladim bipolar olan birileriyle gecinmek cok zordur eminim
eski karini sevmiş gibisin ama halen aklina geliyor
İnan bana her gece rüyamda onunlayım hiç unutamıyorum onu
Evlenmeden önce de çok aşıktım ona hala seviyorum ama olmuyor evlilikte yürümüyor işte yapamıyor evliliği beceremedi bunu kendiside diyodu sürekli
anladim eski karini seviyorsun ondan aklin onda
severekmi evlendiniz görucumuydu
hasta biriyle cok zor gecinemesin bipolar depresyon bunlar insani yipratir
Görücü usulü değildi, valla hala çok çok seviyorum
Şimdi gel beni al dese koşar giderim uçarak
Bence unutmalisin kendini düşün
Sen olsan nasıl unuturdun
Kadınlarda farklı mı oluyor
Bende birini sevdim ama iste napcan olmayinca olmuyor
hayatimda ilgileniyorum önume bakiyorum
Ask cok kötu bisey kavusamayinca ayrilinca acisini cekiyorsn
Rüyama girmese rahatlıcamda rüyama giriyor yeniden sabah acı çekerek güne başlıyorum
Unut ve yoluna bak
Baska bi kadin tani
2 ay sonunda yeni birisi olurum inşallah
Insallah
İyi kurtulmuşsun
Neden öyle dedin kral