Ben onunkilere elimden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyorum ama ben anlatınca bana kendilerinkini anlatıyor sonra 1 saat sonra üstten gelen mesajlara bakınca baika konuya atlatığını görüyorum ve çok yazıyor o an ki mutsuzlukla ona nasıl cevap verebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBence en yakın arkadaşın mi bir sorgula derim. Sonuçta dost demek iyi zamanlar paylaşabildigin gibi dertlerini de paylaşabildigin insandır. Kendi sorunlarıyla saatlerce uğraşıp dil döküp sana gelince kestirip atan insan dost değildir. Dertlerini de anlatma derim yeri gelir yüzüne karşı da vurur böyleleri. Karşına iyi insanlar çıkması dilegiyle🫶🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl
Bu durum oldukça yaygın, ama bir o kadar da zorlayıcı olabilir. Arkadaşın, senin duygularını dinlemek yerine kendi dertlerine odaklanıyor gibi görünüyor. Bu da senin hissettiğin değersizlik ve yalnızlık duygularını pekiştirebilir. Bu durumda, ona doğrudan ve nazikçe duygularını ifade etmeye çalışabilirsin.
Örneğin, "Derdimi seninle paylaştığımda, senin de desteğine ihtiyacım oluyor. Ancak bazen konuyu değiştirip kendi sorunlarına odaklanıyorsun gibi hissediyorum ve bu beni biraz yalnız hissettiriyor. Ben de senin için buradayım, ama şu an gerçekten desteğine ihtiyacım var," diyebilirsin. Bu şekilde, hem ona nasıl hissettiğini açıkça ifade etmiş olursun hem de durumu çözmeye yönelik bir adım atmış olursun.
Eğer o anda böyle bir konuşma yapmak istemezsen, mesajlarına cevap verirken sadece kısa ve net cevaplar verebilirsin. Bu, onun farkına varmasını sağlayabilir ve belki daha dikkatli olmasını teşvik eder.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbana böyle sürekli kendisinin mutlu bir hayatı olmasına rağmen dert çeker gibi anlatmalara doyamayıp ama yeri gelince de havasını atan ama beni dinleme nezaketinde bulunmayıp duymazdan gelen sözde dostlarımı sildim hayatımdan. bayramlarda bile yazmıyorum. sende öyle yap. dünyanın kendi etraflarında dönmediğini anlarlar. onlar yokmuş gibi davran.
01 Yorumla
Soran1 yılBişey diyimm mi fark ettim bende şu an öyle yapıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılSen de onun dertlerini dinleme konu değiştir. Arkadaşlığını bitir. Açık açık sor niye böyle yapıyon diye
22 Yorumla
Soran1 yılSorsam der öyle bişey mi yapıyorum ve inkar eder
Cevap sahibi1 yılO zaman s*ktir et öyle arkadaş olmaz olsun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdi bu bahsettiğin tarzda insanlar çok fazla var çevremizde. Eğer gerçekten yakın arkadaşın olsa sen dedini anlatırken sonunda kadar bölmeden dinler.
Bu gibi insanlar sadece kendini önemser ve başka hiç kimsenin hiç bir şeyi ile ilgilenmez. İlgilenir gibi görünürken 2. Cümleden sonra bir bakmışsın mevzu onun bambaşka derdine gelmiş.
Uyanık ol ve onun sana yaptığını sen ona yap. Yok yapamıyorsan o zaman arkadaşlığını tekrar gözden geçir.
Tecrübe ile sabit bu tip kişiler sadece enerji emer başka bi b. ka yaramaz. O yüzden yoklukları varlıklarından daha hayırlıdır.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. #lezbiyen olduğunuzu biliyordum / biliyorum o nedenle sizin alayınızdan tiksiniyorum. . Okeyyy, that's alriytttt zıhımı¿¡●■■●■●■■●■●■ kare popolu gereksiz #lider #mikrobu YYYYYYYY. . 🐍🐍🐍💯💣🎒🤏🏻💥💢 pisliikkkk seniiii Metinin altında inlerken resimlerim var elimde hahahakikiii bityin gızım sennn bittinnn😈😈😈😈😈💌 mis kokulu öpücükleyyy. . Lider olan kimmiş sana gösterecem sabah bekle Şen çen #cedric yapmaa amaaa #anime #actiris #müdür 🥸🤣🤣🤣
00 YorumlaUyarman gerekiyor, sana anlatmaktansa duvara anlatayım diyebilirsin.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı. Öncelikle şunu düzeltelim, o senin en yakın arkadaşın değil. Zamanla ondan tamamen uzaklaşacaksın çünkü o bencil birisi. Sadece kendisine odaklanılmasını istiyor, dert dinlemeyi sevmiyor. Sende günü gelince iletişimi yavaş yavaş koparacaksın
40 YorumlaBöyle insanlar genelde bencil oluyor karşı tarafı pek önemsemezler, sende uyar ya da anlatmayı bırak.
10 YorumlaEn sevmediğim insan tipi uzaklaş bence sen onu yakın görüyorsun ama o hep pick me havalarında of def ol
22 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun dün geceden beri yazmıyorum bi dolu mesaj atmış belki benimle ilgilidir diye baktım full kendisinden kendi olaylarından bahsetmiş durmamış yazmış yazmış sesli mesaj atmış
Soran1 yılBende cevap vermedim
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ondan uzaklaşabilirsin!
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır...20 Yorumla Çok düşüncesizce bir hareket. Daha önce kimse kendisini bununla uyarmadıysa belki farkında olmayabilir.
Kendisine unun sizi neden kırdığını açıklayın. Yine de umursamazsa aranızdaki yakınlık derecesini yeniden ayarlarsınız.
00 Yorumla
1 yılBiraz bencillik gibi bende yapıyordum eskiden fark etmeden yapıyordum sonra çoğu insan uzaklaştı benden, kötü bir özellik bende olsam böyle insanları sevmezdim
02 Yorumla
Soran1 yılEvet valla en yakın arkadaşımdan soğudum
- 1 yıl
Uzaklaş belki akıllanır biraz
1 yılha duvara anlatmışın ha arkadaşına konuşma öyleleri ile lafı evirip çevirip kendine getirirler
10 Yorumla
1 yılAynı durumu bende yaşıyorum derdimi anlatınca dinlemiyorlar ve geçiştiriliyordu ama anlatsam da çözümde olmuyordu anlatmamla kalıyordum deli diyebilirsin ama sesli bir şekilde kendime anlatmam daha etkili artık tek dostum kendimim sende öyle ol başkasına ihityacın yok
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılaynisi beenimde basimda var, asiri bencil. nefret etmeye basladim. her gün platonik askini dinliyorum. cocugun zerre umrunda degil varligindan haberi bile yok. millete
saga sola sevgili olduklarini anlatiyor ruh hastasi11 Yorumla
Soran1 yılAaa sen ciddi misin bence mesafe koy
Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. hiç sevmem böyle bencil insanları bu konuda uyar bence bozulacaksa da bozulsun valla
10 Yorumla
1 yılNormal degil, anormal seni dinlememesi tuaf ve konuyu degiştirmesi anormal 😂bence onunlq arkadaşlık yapmamalisin sana deger vermiyorsa uzak dur.
00 Yorumla
1 yılSenin derdin dert midir benimkinin yanında hiç kimsede Gördün mü böyle dert hayatında otur Şöyle yanıma dinle Bak dertlerimi anlatınca Ağlama deşme benim derdimi
00 Yorumla
1 yılNormal değil yakın zamanda babam anjiyo oldu ve geçmiş olsun diye arayan insanlar kendi derdine düştü ve herkes kendi hastalığını anlatmaya başladı. Çünkü insanlar artık bencil oldu
10 Yorumla
1 yılBence arkadaşlığınızı sorgulama zamanı gelmiş. Bu durumu ona söyle. Eğer hala aynı ise araya mesafe koy. Anlatma. İnsan kalabalığına gerek yok.
13 Yorumla
Soran1 yılTek arkadaşım o
- 1 yıl
İnsanın hayatta birden çok arkadaşı, az dostu olmalı.
Soran1 yılEvet öyle bende bunu bildiğim için çevremde bayağı bir temizlik yaptım bi o kaldı çocukluk arkadaşım o da hemen silemem ama mesafe koyabilirim
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet böyle çok insan tanıdım normal değil elbette ama çoğu insan bencil olduğu için senin dertlerini umursamıyor
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAy hiç şaşmayan o düzen.. Sende o anlatırken başka olay anlat. Kendilerini başrol oyuncusu sanmaktan vazgeçene kadar böyle.
00 Yorumla
1 yılAynı dertten bende muzdaribim de Allahtan uzaktayız en son iki sene önce buluştuk o yüzden idare edebiliyorum çok zorlamıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende d3 var öyle. Ben sevgilimden ayrılmışım beni arıyo sözde teselli için. Sadece üzülme değmez dedi. Hemen 1 saat kendi sevgili bile olmadıgı sadece öylesine konuştugu adamları anlatmıştı tek tek
00 Yorumla
1 yılBöyle tanıdığım bir yakınım var. Sadece kendi dertleri varmış gibi önemli çıkmaya çalışıyor. Gıcık olurdum normal değil.
00 Yorumla
1 yılHerkes öyle. ben kimsenin kimseyi gerçekten dinleyebildiğine pek inanmıyorum we dert anlatmak BOŞ gibi biraz
10 YorumlaNormal değil. Bir insan bencillik yapıp sadece kendi dertlerini anlatıp seni dinlemiyorsa arladaşlığını bitirmenin vakti gelmiştir.
00 Yorumla
1 yılEn sinir olduğum tip. Lisede vardı böyle biri, herhangi birisi bir olay anlatıyor kendisi araya giriyor hep "ben... "
10 Yorumla
1 yılUyar hala yaparsa anlaki kullaniliyorsun mesafeli ol artık destek olma aynı şekilde karşılık vermeye başla kendiliğinden defolup gider zaten
10 Yorumla
1 yılsen onun en yakin arkadaşı olabilirsin ama demek ki o senin en yakın arkadasın değil kendine baska yakın arkadaş bul ki sana yardımcı olabilsin
00 Yorumla
1 yılSen buna yakın arkadaş mi diyon ya benim eski yakın arkadaşimda böyleydi sonra arkadaşliğimi kestim
01 Yorumla- 1 yıl
İyi yaptın
Gizli Üye(30-35)1 yılBen gidip bir çay alıyorum bir de sigara yakıyorum, denize anlatıyorum bağırdığım halde aynı ses ve sükunetle dinliyor..
Arada sadece dalga sesleri çıkıyor, kimbilir o da artık yeter diyor, belki de ben anlamıyorum..🤔😊😊10 Yorumla
1 yılSanki sidik yaristiriyo haha benim derdim daha büyük baak filan haha
01 Yorumla
Soran1 yılHalbuki öyle değil
- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılAnormal ötesi durum ama hepmi böyleydi yoksa son dönemlerdemi böyle davranmaya başladı
10 Yorumla Öyle en yakın arkadaş olmaz. Bencil ya hemen uzaklaş
10 Yorumla
1 yılsöyletme bana derdimi. söylersem derdimi, şeyder derdim derdini demiş...
144 Yorumla- 1 yıl
hakikatli söz demiş üstad
- 1 yıl
@portakallıjöle sen ne diyon kitabın tam ortası
- 1 yıl
kalbimden vurdu bir avcı beni 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle her gül vaktinin esiridir. Elbet bir gün bulur kendi için ötecek bülbülünü.. vurulur bir gün en kutsal yürekler tam ortasından... Vurulma acısı değildir bu çekilen vurulmaya duyulan özlemdir... az daha zorla da tolstoy olayım
- 1 yıl
cok iyi bundan sonra sen varken tolstoy okumam zaten hacı muratta bi soğudum adamdan 😀
- 1 yıl
can verdim resmen toprak at üstüme 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle olur mu toprak atayım sen değilmiy din ölürsem mezarıma gelip toprak atma kalkar küreğin sapını gö... sokarım diyen
- 1 yıl
@portakallıjöle torossss
- 1 yıl
@portakallıjöle en gözel romanından soğudun hemi be... o zaman ne diyoruz torosssss
- 1 yıl
ben oyle sey yaparmiyim ya baskasinin mezarina gitmisin sen 2 sokak ustteydi o kadın 😀
- 1 yıl
kim vurduya gitmisin 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle kürekden korkuma gidebildim mi ki
- 1 yıl
@portakallıjöle gideydim kesin öyle olurdu senden sonra cenazelerede gidemez olduk
- 1 yıl
@portakallıjöle şimdi bak adamın biri tam pçmiş önünde eğilen meğilen kadın gördü mü dayanazmış hemen arkadan anında eyleme gecermiş bir gün eylem sırasında kalp krizi geçirmiş ve o esnada töbe etmiş azrail gelmiş demiş ki madem töbe ettin sana mühlet verildi yalnız bir daha bu işlemi yaparsan öleceksin adam tamam demiş aradan gel zaman geç zaman dayanmış ama çok zor bir gün çok güzel popolu bir bayan üzeirnden de mini etekle otobüse binerken kartını düşürmüş eğilmiş tabii neticede bizim ki cehennem de... tabii kadına da boşaldığı için kadının bir oğlu olmuş ama aynı babası b, irgün çocuğun da rüyasına girip demişler ki bak sonun baban gibi olacak yapma etme ama işte kan aynı kan. çocuk önünde eğilen bir kadına hemen... tabii çocukda ölmüş gitmiş cehenneme varmış ki cehennem donuyor buz gibi herkes titriyor ulan bu nasılm cehennem demiş yav iki odun atın da ısınalım demiş birisi demiş ki senin o şerefsiz baban yok mu o baban. buraya geldi geleli kimse eğilip yerden iki odun alamıyor. kıssadan hisse bizde senden sonra cenzaye ye gidemez olduk
- 1 yıl
hikaye güzelde küreği baskasindan yedin benle alakasi var ben konumu doğru attım sen sokakları karıştırmıssin 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle eee kader kısmet
- 1 yıl
bitti mi
- 1 yıl
@portakallıjöle bir türk düşünr demiş ki biz bitti demeden bitmez..
- 1 yıl
@portakallıjöle bir de o ne kız o her dediğini herkes duyuyor oldu olacak ilanat verek davul tutak tellal gezsin dağ adamı ile portakallı jöle ne işler karıştırıyor diye
- 1 yıl
kim ne derse desin ister kazan karıştırırız ister ortalığı pdf gibi adamsın sen yaz ben okurum 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle sonra önüne gelen dağcı jöleye yazıyormuş desin haaa.
- 1 yıl
@portakallıjöle ben senin bildiğin erkeklerden değilim... diyecektim ki bir an gerçek dünyada olduğumu algıladım
- 1 yıl
dağcıda ne çok elalem nederci çıktı ya jöle çok adam okuyor ama dağcının el yazmaları iliklerine kadar işliyor 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle de get tssak tavı verip durma ne anlar dağ adamı medeniyetten
- 1 yıl
medeniyet mi kaldı herkes tas devrinde gibi yasıyo ilkel canlilara dönüstüler
- 1 yıl
demir tavında dövülür ömür dagcinin bağrında 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle armudun iyisini ayılar yesin diyon yani
- 1 yıl
aslinda ayılar yanlış tanınıyo insanin adi cikacagina cani ciksin 😀
- 1 yıl
amerikada kadinlara sormuslar ormanda bir insanla mi karsilasmak istersiniz ayiyla mi diye tum kadinlar ayilari secmis ayi daha merhametli 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle eee zaten ne kadar ayılık o kadar güzellik
- 1 yıl
@portakallıjöle katılıyorum sana ama yanlış anlama gülmekten değil gerçekten katılıyorum
- 1 yıl
ondan degil ayiyla karsilasanlarin hayatta kalma orani daha yuksekmis
- 1 yıl
@portakallıjöle ayının hayatta kalma olasılığı
- 1 yıl
onu demediler 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle işte en öenmlisi o ayı ayı olalu böyle zulum görmedi ye de dönebilir
- 1 yıl
valla devir degisti olabilir aramizda kalsin bazi hem cinslerimden daha cok korkuyom bazen 😀
- 1 yıl
@portakallıjölebence o abd liler özellikle dağa ayı aramaya çıkmış olabilirler. biliyorsun adamın biri karı dırdırından bıkıp sahte silahla banka soymaya kalkmış yakalanmayı beklemiş ki içeri atsınlar beni diye tabii olay açığa çıkınca hakim ev hapsi vermiş şu ayak kelepceli olandan adam da illa hapse atın demiş ama nafile...
- 1 yıl
adami idam etse daha hafif ceza olurmus bu abd li hakimler cok acimasiz hakim kadin miymis 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle erkeği kadını değil de bu kadar vicdansızı zor bulnur;)))
- 1 yıl
sıcak banyoda dötunuz soguk fayanslara deger ins vicdansizlar 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle bu beddua ya nail olmamak için adam hayatta kararı vermez
- 1 yıl
haklısın cok ağır oldu yataktan düsersiniz ins 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle aynen düzelt tuvalletteki erkeğe tuttuğun altın olsun der gibi bir şey oldu
- 1 yıl
yaw sen beni kimlere bıraktında gittin olsun bazilarinin ki altin olsun bozdurur harcariz bi ise yarar bari
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDinleme eylemini herkes beceremez insanlar genelde bencillikten bu şekilde davranırlar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç şaşmaz kimse dinlemek istemiyor kendini dinletmek istiyor
10 YorumlaOnun da konuşası oluyormuş hep demek, veya umurunda mı değilsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır normal değil arkadaşlık karşılıklı olan bir şey kırılmakta haklısın sende aynısını yap ya da bu hareketinden rahatsız olduğunu söyle ama kendi derdinden örnekler veriyorsa normal
00 YorumlaHiç normal değil büyük saygısızlık dinlemeyi bilmiyor
10 Yorumla
1 yılSana değer vermiyor çünkü.. sız sözde arkadaşsınız.. bu tarz însanlar çöptur ısraftır. hayatından çıkar az ınsan çok huzur. he bıde ınsana dert anlatılmaz kardeşim gıt kedı kopege ağaca kusa anlat daha ıyı
10 Yorumla
1 yılYa sözünü kestiğinde uyar, kız ancak bu uyarılara rağmen devam ediyorsa konuşma derim günlerce, özür dileyip nasibini alırsa ve düzelirse yine konuşulur çünkü yakın arkadaş her yerden bulunabilecek ve kolaylıkla edinebileceğin bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDemek ki o da baya dertli. En iyisi anlatmamak ve dinlememek.
01 Yorumla
Soran1 yılHayır anlattığı şeyleri duysan varya
1 yılO tarz insanlara genelde derdimi anlatmamayı tercih ediyorum önemsenmemek üzer çünkü gerek yok Kendi sorunlarımı halletmeye çalışırım
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Demekki senin yakın arkadaşın değil sen onun dert çözücüsü olmuşsun
00 Yorumlaarkadaşın asperger sendromlu olabilir. bazı asperger sendromlular bu hareketleri yapar. eğer aspergerse bu onu kötü biri yapmaz sadece bazı şeyler elinde değil
00 YorumlaBence hayatından çıkarmalısın senin dertlerinin onun için önemi yok gibi
11 Yorumla
Soran1 yılYazdığın yüreğimin yağını eritti
1 yılValla ya bende yaşıyorum şu durumu sıkıldım artık
01 Yorumla
Soran1 yılCidden ne yapmamız lazım ya sinirleniyorum daha fazla üzülüyorum
1 yılEn sevmediğim insan profili tanrı onları bana uzak kılsın
20 Yorumla
1 yılNormal değil, seninki dert değil boş konuşuyorsun demenin farklı bir şeklini tercih ediyor.
10 Yorumla
1 yılO senin dertlerini umursamıyor tavsiye hayatından çıkar
00 YorumlaAyyy başlık bile yeterli dinlemiyor işte sen beni dinle diyor en yakın arkadaş öyle olmaz yani
00 Yorumla
1 yılEn yakın yapman da senin suçun
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın çocukluk arkadaşım çok bişey yapamıyorum
Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. narsist yspisi var uzakdur bence arkads deyil o
10 YorumlaDinlemek istemedigi icin öyle yapiyo
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAranıza mesafe koy uzaklaş öylesine gerek yok
20 Yorumla Sende onu dinleme
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Hiç sevmem böyle insanları
10 YorumlaDeğil zaten bende anlatmayı bıraktım
00 YorumlaBeni neden dinlemiyorsun de
00 YorumlaAyyyy sen=ben cidden çok sinirbozucu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle yakın arkadaş olmaz kendisini uyarın
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > En yakın arkadaşım derdimi anlatınca kendi dertlerini anlatıyor ve konuyu değiştiriyor, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler