Sevgilimin annesiyle başım dertte?

arkadaşlar sevgilimle 3 aylık bir ilişkimiz var onu çok seviyorum beni sevdiğinden eminim hiçbir şekilde ayrılmayı istemiyorum ve düşünmüyorum fakat çok büyük bi sorun var annesi tam bi kaynana… böyle bi cehalet böyle bi çekememezlik kıskançlık olamaz çocuk gibi oğlunu kıskanıyor erkek arkadaşım ilk ayımızda söylemiş beni fakat kadın beni tanımıyor sadece ismimi biliyor tanışmak için daha vakit var ve annesiyle tanışmaktan çekiniyorum kadın bana büyü bile yapabilir o derece hasta. sevgilim çok çalışıyor her gün iş çıkışı beni görmeye geliyor akşam vakti aç olduğunu bildiğim için her gün ona yemek yapıp götürüyorum çünkü annesi bütün gün evde olmasına rağmen ne kahvaltı hazırlıyor ne akşam yemeği yapıyor çocuk aç karna işe gidiyor iş yeri yakın olsa her sabah kahvaltısını ben götürücem ancak akşam yemeği yapabiliyorum sevgilime. kadının hiçbir sağlık sorunu yok check upa girmiş tertemiz çıkmış göğsüm ağrıyor diye iki hafta naz yaptı sevgilime sevgilim yatağımı serer misin anne çok yorgunum diyor kadın ben hastayım kalbim hasta yatak matak seremem anladın mı diye çemkiriyor çok üzülüyorum erkek arkadaşıma. bu arada 3 kardeşler sevgilimin bir abisi ve küçük kız kardeşi var kız da ayrı bir cadı telefonda konuşuyoruz gelip telefonu kapatıyor sevgilime biz evlenicez ben sana aşığım diyor ilerde başıma bela olacak bu ikisi. annesinin nazı sadece sevgilime geçiyor kocasıyla da arası kötü yani sevgilimin babası bambaşka bi bela ondan hiç bahsetmek istemiyorum çocuk yorgun argın eve gidiyor yatağı bile yok salonda yatıyor babası annesi salonda sabaha kadar televizyon izliyor bu çocuk yarın işe gidecek yorgun diye düşünen yok bunlar nasıl anne baba? ben de doğal olarak oğluna böyle yapan gelinine ne yapmaz diye düşünüyorum sonuçta ben el kızıyım. sevgilim asla beni ezdirmiyor annesine karşı, annesi şimdiden ufak ufak kaynanalık yapmaya başladı ama sevgilim müsade etmiyor gerekirse siler atarım onları diyor harbiden de silinecek insanlar bunlar. daha önceki sevgilimin annesiyle arkadaş gibiydim kadın melek gibiydi hiçbi zaman gerginlik olmadı aramızda ben de asla saygımı bozmadım ama aynı şeyi şu anki sevgilimin annesi için söyleyemiyorum ve hem kendime en çok da sevgilime üzülüyorum benim ailemle aralarında dağlar kadar fark var sosyal statü ve maddiyat olarak. babam beni bu aileye göndermez diye de korkmuyor değilim açıkçası. ne yapayım ben bu kadınla ilerde tanışıcam mutlaka nasıl davranayım kadın beni asla sevmeyecek gibi duruyor…

saygını bozma, çok karışma görüşme.
sana ters bi şey yaparsa aç ağzını yum gözünü.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
bu arada ben 21, sevgilim 23 yaşında. sevgilim işinde gücünde ben yeni mezun oldum
Güncellemeler
1 yıl
bu arada ufak ufak kaynanalığa başladı yazmamdaki kasıt; sevgilime “ artık bize hiç vakit ayırmıyosun sevgilinle berabersin bütün hafta sonu” demiş. ayrıca dün bi nişana gitmiş ne kızlar vardı bi görseydin keşke sen de gelseydin demiş sevgilime? sevgilim de ne kızı anne benim kız arkadaşım var demiş.
Sevgilimin annesiyle başım dertte?