Sadece istişare etmek istiyorum?

Nerden baslasam bilmiyorum esimle 3 yildir evliydik sonra biricik bebegim dogdu ama esim bebek doğunca bütün sorumluluklardan kaçtı neyse ki ben 3 yıldır nerden para artsa 1 tl bile olsa çocuğumuzun ilerde ihtiyacı olur diyerek sakladım eşime bile demedim neyse eşime bu yüklü miktardaki parayı gösterdim diğer gün para yoktu nereye koyduğunu söyledim oda annesinin makinesinin bozulduğunu ona verdiğini söyledi sonrasında ise çocuğuma bazı şeyleri alamadim bende tartıştım sonra bana çocuğunda evde senin olsun yeter başımı yedin dedi gitti 2 haftadır annesinde bosanmak istiyormus dedim bundan mi dedi oncesinde de dusunuyordum bu bardagi dolduran son damla idi ama bir şey yapmamistimçocuğuma tek basima bakıyorum ağlıyorum arada çocuğum babasız mi olacak diye
Güncellemeler
1 yıl
Düşünceleriniz için teşekkürler ama korkuyorum çocuğum ilerde babasız olacak diye baba sevgisini alamayacak diye eşimi seviyorum hala... yaptığını atlatamadım sutum kesiliyor kendimi yıpratıyorum kimsesiz kaldım diye
Güncellemeler
1 yıl
Bugün aradı çocuğuyla arada ilgilenecekmiş maddi olarak destek yapacakmış ama boşanmayacağız resmi olarak
Sadece istişare etmek istiyorum?