Aile & Toplum Bisey sormak istiyorum sadece? Sakinolmaliym Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar Ankara duru beytepe sitesinde oturanlar var mi bisey sormak istiyorum sadece Güncellemeler+1 yıl Lutfen oturanlar yazabilir mi Güncellemeler+1 yıl Nxkxjx Bisey sormak istiyorum sadece? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyrun evet 0 7 Yorumla Sakinolmaliym +1 yıl Burdakilerle arkadas olunur mu sence? Guvenilirler mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen in aşağıya muhabbet edelim? Yorumla Sakinolmaliym +1 yıl Nasil ya o kadar degil kxkdkd Yorumla Sakinolmaliym +1 yıl Gizkisin bile ne bu ozguven kxkkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne var sanki? Aynı sitedeyiz sanki yicem ya Yorumla Sakinolmaliym +1 yıl E gizlisin ilk once ozele gelip konusmamiz lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapıyorum o sitede değilim Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne soracak acaba?😏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorabilirsin 0 1 Yorumla Sakinolmaliym +1 yıl Burdaki insanlar guvenilir mi sencr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buyrun evet
Burdakilerle arkadas olunur mu sence? Guvenilirler mi
İstersen in aşağıya muhabbet edelim?
Nasil ya o kadar degil kxkdkd
Gizkisin bile ne bu ozguven kxkkd
Ne var sanki? Aynı sitedeyiz sanki yicem ya
E gizlisin ilk once ozele gelip konusmamiz lazim
Şaka yapıyorum o sitede değilim
Ne soracak acaba?😏