Arkadasim hırsızlık yaptı?

bir tane kız arkadasim vardi ve bi seneye yakindir konusmuyoruz ama bir şekilde tekrar baristik ve neredeyse her gun sanaldan konusuyorduk bulusmak istedi ve bulustuk ama gorseniz bir tane takicidan kolye çaldı ve bunu rahatlıkla söyledi, makyaj malzemelerimi rica etmeden ver diyerek kullanıyor, yemek parası yeterli olmasına rağmen bana yetmiyor tamamlasana diyerek ekstradan para aldi yeni yemek yediği agzi ile rujumu falan istedi emir verir gibi ama ben hayır diyemedim çünkü gerçekten aşırı çabuk sinirlenen ve insanla hemen kavga eden bir kız. Zaten bir iki tane arkadasim var onu kaybetmek istemedim ama cidden bir kıyafet alsam daha üstümde görüyor diyor ki bunu bende giyerim, makyaj malzemesi görmese diyor ki bana da ver çabuk ve yeterli parası olmasına rağmen gidip kolye çalması beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum ve bir şey demek istedim ama diyemedim ne yapacağımı bilemiyorum, bu sene on birinci sınıfa geçeceğim ve aynı sınıfta ve aynı sırada oturmayı planlıyoruz ondan başka bir tane daha arkadaşım var başka biri yok böyle yapması moralimi çok bozuyor çünkü sanalda çok iyi anlasiyorduk ve önceden de böyle değildi ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
birde magazalardaki esyalar tester olmamasina rağmen aciyor kullanıyor vs yani bana normal gelmedi böyle yapması
Arkadasim hırsızlık yaptı?