Aile & Toplum Tecavuzculer hangi kogusa? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadın bir tecavuzcu ayrı hücreye veya özel koguslara mi koyulur? Güncellemeler1 yıl Böyle bir kadın çevresinde is ya da kiraya çıkabilecek ev bulabilir mi rahatça? Tecavuzculer hangi kogusa? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. ayri hucre veya ozel kogus yok benim bildigim, diger hukumlulerle ayni kogusta olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Peki kötü muameleye maruz kalmaz mi güvenliği için ayrı hucre gerekmez mi Yorumla yarenimsii 1 yıl kalsin zaten ama kadin kogusunda sanmiyorum, oyle bir durum olursa alirlar ozel hucreye Yorumla
Seddeffe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Koguslar ayni diye biliyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Aynı derken Yorumla Seddeffe 1 yıl Öteki suç isleyenlerle ayni beraber kogusdalar l demek istedim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. normal koğuşa atıyorlar 0 0 Yorumla
vericibirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Kadin tecavuz edemez ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tecavüz sadece erkeklerin yaptigi şekilde yapılmaz ki ellemek vs de tecavüz sayılır Yorumla vericibirisi 1 yıl Himmm Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aynı koğuş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasil anlayamadım Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Suç suç ayrım yok aynı koğuşa dolduruyorlar herkesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ayri hucre veya ozel kogus yok benim bildigim, diger hukumlulerle ayni kogusta olur
Peki kötü muameleye maruz kalmaz mi güvenliği için ayrı hucre gerekmez mi
kalsin zaten ama kadin kogusunda sanmiyorum, oyle bir durum olursa alirlar ozel hucreye
Koguslar ayni diye biliyorum
Aynı derken
Öteki suç isleyenlerle ayni beraber kogusdalar l demek istedim
Oha tecavüz eden kadın mı lan tövbe
Cinsel suçlular aynı koğuşta kalır
normal koğuşa atıyorlar
Kadin tecavuz edemez ki
Tecavüz sadece erkeklerin yaptigi şekilde yapılmaz ki ellemek vs de tecavüz sayılır
Himmm
Aynı koğuş
Nasil anlayamadım
Suç suç ayrım yok aynı koğuşa dolduruyorlar herkesi
Kadın nasıl tecavüzcü oluyor
Hayır