Güncellemeler
1 yıl
Lan hayali bir şeyle konuşmuyorum 😂😂😂 o erkek gerçekte varmış onunla konuşuyorum demek istedim yorumlara gel dhdj
Güncellemeler
1 yıl
Ndjdjjşjs çok iyisiniz ya 😂 gerçek o kişi gerçek kafayı yemedim varmış yani hayalimdeki gibi biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bismillah kız bu işin sonu şizofreni gibi görünüyor
Nerden buldun kiz öyle erkegi?
Karşıma çıktı işte. Bak Kürt sevmem Kürt, ırkçılıktan değil kendilerini geliştirmiyorlar genelde o yüzden onları elemiştim. Bu Kürt ve tam istediğim gibi sonra yaşımdan büyük biriyle olmaz derdim yaş farkı çok ve bayılıyorum ona 😂 sonra bitti artık kimseyi sevemiyorum dedim yeniden sevebliyormuşuz meğer 😄 olmaz de bir şeylere öyle oluyor sanırım 😂😂
Psikologa görün istersen
Niye
Kafayı yemişiz ya biz ahhzuxdnkx
Niye
Şaka şaka iyisib
Hayatımda görmediğim dersen insanlar anlamaz. İlk başta ana dilimiz olan Türkçeyi öğrenelim olur mu kuzusu
Aşktan hep bunlar, mazur görün jesn
Jdjffnrjdjsn tamam
Çok güzel ya dizilerdeki aptal kızlara benzemiş durumdayım 😄
Sevindim senin adına umarım şans bizim de yüzümüze güler
Ay inşallah
Anlamadım ben
Hayalimizde bir profil var ya aşık olacağımız kişi diye işte ben öyle biri yok diyordum artık pek çok erkekle konuştum ama cıks olmuyor yok böyle biri derken tanıştım ve konuşuyorum varmış öyle biri 😄
Varmış sanarsın ama yoktur zamanla ne demek isteidğimi anlayacaksın
Öyle deme len
Çok sandım dediğin gibi de oldu zaten ama bunun öyle olmamasını ümit ediyorum olsa da bende tık olmaz gerçi ona da hazırlıklıyım jjs
Oda sadece yeni diye tribüne oynuyor emin olabilirsin
Hayır yaaa o da bana öyle diyor ben oynamıyorum ki
Diyiyorsa kesin oynuyordur bi erkek olarak net söylüyorum
Beni tanısan sen de öyle dersin 😂😂😂
Neden senin neyin var ki 🤔
Makul biriyim :)
Hangi anlamda
Her anlamda
Belki senin gözünde öyledir. Her kadın kendini makul sanıyor
Evet haklısın bunun için tanımak gerekir :)
Şu sorularla tanıyabilirim dediğin şeyler varsa sorabilirsin
Ayda kaç tane kıyafet alırsın ve kuaföre ne sıklıkla gidersin
Her ay kıyafet almam. Aldıklarım uzun süre giyebileceğim şeylerdir. Kuaföre de ihtiyacım olduğu sürece giderim yani 1 ay ihtiyaç olmasa 1 ay gitmem.
İyümiş
Makul buldun mu? 😂
Çok değil ama iyi gibi ,😂
Makul olan ne peki?
Makul olan kişinin kendi istekleri değil karşın istekleri doğrultusunda makul seviyede buluşmak
İyi de hayatımda biri yok ki olunca tabii ki ona göre davranılır. Sen şimdi her ayı geçtim her hafta alışverişe çıkan, bir şey almadan dönmeyen keyfi istedikçe kuaföre giden kızlara göre bana iyi dedin ya ben de senin pek makul olmadığını anlamış oldum ösks
Vayy ters psikoloji ,😂 bak böyle kıvrak zekalı olman güzel tamamdır sen geçtin 👍🏻😅
Evet öyleyimdir 😄
Güzel bak senden iyi dost olur 👍🏻
Olamıyoruz be hemen aşık oluyorlar 😄
Kıvrak zekalı kızlar her zmaan 1 0 önde ama haklılar
Ben kadınlarla anlaşamam pek mesela çünkü değişikler, erkeklerle daha iyi anlaşırım ama onlar da dost kalmıyor
Haklısın hemen erkekler karşı cinsle yatma peşinde
Yok genelde niyetleri ciddi olur yani sohbet ettiğim erkekler dengeli kişiler olduğu için böyle tabii.
İyi bari 😂
Şizofreni.